Euroleague 2016/2017 Sezonu

Ben kişilerden bağımsız olarak, ülkemiz medyasındaki amigo spikerlik anlayışından rahatsızım. Kendi takımım söz konusu da olsa, bu tür anlatım bana keyif vermiyor. Hepimiz internet veya uydu üzerinden, yabancı tv kanallarında maçlar izliyoruz. Hangi ülke medyasında bizdeki kadar amigo bir anlatım tarzı var? Kulüp takımından -sanki Milli takımmış gibi- birinci çoğul şahıs kipinde (biz) bahsetmek, lehteki hakem hatalarının üstünde durmayıp, aleyhteki hatalarda avaz avaz bağırmak, en ufak başarılara bile övgüler dizmek, başarısızlığı ise şansa veya hakemlere bağlamak... Türkiye'de spikerlik yapan herkes, bu saydıklarımı az ya da çok yapıyor. Belki de yapmak zorunda kalıyor.

Biz ve Maccabi hiç beklenmedik şekilde toparlandılar. Özellikle Maccabi hiç umulmadık seviyelere geldi. Pana deplasmanını salakça uzatmada verdiler, FB yi ezdiler içerde dışarda da Oly i yendiler. Çok enteresan bir sezon oluyor.
Dışarıda ki Boskania maçını alırsak çok çok acayip bir sezon bizi bekliyor olur.

Pana-Daçka maçına bakıyorum devre 46-34 bitti.Daçka,Cska maçını alınca sezon bitti falan sandı sanırım bize,tede kotu oynadılar bugün dökülüyolar adeta.

Hücumda topu alan şut atıyor.Dış alan savunması yok.Pana 17/31 saha içi isabeti.

ASUS_T00J cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bourosis 13 faul yaptırdı 18 serbest atış kullandı. Bu galibiyet onun sayesinde geldi. Umarım bizim maçta bu kadar faul çalmazlar.Dikkatli olmak lazım. Pana kendi sahasında hakemleri çok baskı altına alıyor.

Thompson da devreye girmeli bizim maçta. Singletonla tyusın eşleşmesi de zor olacak. Pana yenilmez takım değil. Yeter ki son iki maçtaki gibi mücadele edelim..

GT-I9195 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Toplamda 51 faul (26 sı daçka) çalındı.Özellikle 2.devre her penetreye,sırtı dönük birebire faul çalındı bence EL maçında biraz sertlik olması gerek.

Trabzon-Rize maçı gibi (55 faul) oldu :)

kim ne ders desin bu ligin en şişirme takımı Daçkadır, 1-2 sene şişirmeye devam edip karşılığını alamayınca yatırımı durduracak Doğuş grubu yine 2. lige devam sonrasında... Hala daha unutamıyorum bzim maç önce spiker bozuntusunun 'eski bi Daçkalı Yalçın Granit!' demesini, yahu Yalçın Granit ülkemizde sadece cimbomda oynamış, Daçkayı sadce 1-2 sene çalıştırmış koç olarak o kadar, nerden Daçka efsanesi oldu??? bu medyanın hali bu maalesef, Hürriyet Barca galibiyetini sadece 15 dakika ilk sayfadan verdi sonrasında web sitesinde yoktu, du diyecek kimse yok mu bunlara yönetimden???

Ahh Kızılyıldız ve Zalgiris mağlubiyetleri olmasaydı.
5-4 ile şimdi ilk 10 içindeydik.
Neyse sağlık olsun.
Bu mücadele ve arzu devam etsin elbet ilk 8 e gireriz Allahın izniyle...

Dün oaka'da daçka'nın kazanması için tüm şartlar vardı.Basit düdüklerde çalındı seyirci yoktu vs. Umarım bizim maçta da tribunler böyle olur :)

Kaybettiğimiz maçlarda sadece kızılyıldız maçını hakettik bence diğer maçlarda kendi kendimize kaybettik maçları.Önümüzde güzel fikstür var önce 2 deplasmanda iyi mücadele edip en az 1 maç almalıyız 15-15 f8 için yetmez bu gidişle.

En önemli 2 maç bizim için.
Sezon için belirleyici özelliğe sahip 2 maç.
Baskonia ve Pana deplasmanlari.
Bu oyunumuz devam ederse umitvarim.
Ama her zamanki deplasman karnemiz devam ederse hüsran olur bizim için.
Açıkçası ben 2 maçtan tek galibiyet alsak bile bizim için çok iyi olacağını düşünüyorum.

Laboral ve Pana maçlarından beklentim düşük açıkçası. Top 8 yapmamız da çok zor gibi, 3 maçlık performans beklentilerimizi artırsa da gerçeklikten kopmamak lazım. EL bu sene çok keyifli ve garanti maç yok.
Takımdan beklentim bu keyfin bir parçası olmaktı, onu başarıyoruz yavaş yavaş. Şimdilik tatmin edici, ötesi kısmet.

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi