Euroleague 2016/2017 Sezonu

F8 seslerinin yükselmesi için çok erken olduğunu düşünüyorum ancak en azından herkesin elini kolunu sallayarak yendiği takım imajından biraz kurtulduk bu sevindirici.
Birkaç deplasman galibiyeti alırsak o zaman takım kendine bir hedef koyabilir, özgüven de iyice artar.

Sinan Güler Spanoulis modunda devam ederse oyun kurucu açığı yaşamazsak deplasmandada kazanmaya başlayabiliriz,Dentmon gibi dağınık adamla olacak iş değil Daye kesinlikle işin içine girer ama Dentmon olmayacak bence,Keşke Errick McCollumu tutsaydık aldığımız iki guard yerine vurucu tim olarak çok faydalıydı Sinan-Schilb-Micovu çok iyi tamamlıyordu Diebler ve Emir gibi oyun zekası olan isimlerlede iyi anlaşırdı şu takımda

Şuana kadar kızılyıldız,fb maçları kayıp .Zalgris biraz çöp gibi davranılıyor da gayet normal bir mağlubiyet bizimkisi .Zalgris daha çok takım yener kendi sahasında.

Baskonia , CSKA'ya 112-84 yenilmişti.
Şimdi de ligde evinde Tenerife'ye 73-72 yenilmiş.
Formda değiller. Biz de formdayız ve Ted maçında iyi dinlendirdik oyuncularımızı.
Maç çok zor olmasına rağmen, şansımızın yüksek olduğunu düşünüyorum.
Şu deplasman fobisini yenelim artık.

İlk yarı sonunda 7 galibiyetimiz olacağını düşünüyorum.
BASKONIAGALATASARAY1
PANATHINAIKOSGALATASARAY1
GALATASARAYMILAN1
KAZANGALATASARAY2
GALATASARAYEFES1
GALATASARAYBROSE1

<colgroup><col span="2"><col></colgroup><tbody>
</tbody>

Baskonia maçının çok zor geçeceğini düşünüyorum. Hem tek tek oyuncu tipi olarak hem de takım olarak oynadıkları basketbol olarak bize ters yapıdalar. Bu nedenle bu maç değül ama Pana maçından galibiyet bekliyorum.

E5603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bende önümüzde ki 2 deplasmandan Allahın izniyle en az 1 galibiyet bekliyorum inşAllah..
Son 2 maçta ki mücadele, gayret, savaş olsun yenilsek bile gam yemem...

Deplasmanlarda çok kırılganız. Normal şartlarda hedefi ilk 8 olan bir takımın bu deplasmanlardan daha umutlu olması gerekirdi. Baskonianın tüm maçlarını izlemiş biri olarak şunu söyleyebilirim 4-5 dakikalık müthiş serilerine karşılık verebilirsek başa baş bir mücadele ederiz ama bizim en büyük eksimiz çok seri yememiz. Bu maçta Daye çok iş düşüyor. Barganının savunmasında sıkça ona başvurabiliriz. Son maçlarda verdiğimiz ışık bizim hanemize en büyük artı bence. Bu maçta Pleiss-Deon, Tyus-Daye ne kadar fazla oynarsak bence o kadar iyi olacaktır bizim için. Micovu 3 de kullanmak Hanganın etkinliğini azaltabilir, Schilpi 2 numarada Sinanıda 1 numarada kullandığımız dakikalarda size olarakta üstünlük kurarız. Hanga Micovla ne kadar boğuşursa diğer alanlara yapacağı etki azalır. Maccabi için Smith neyse, Baskonia içinde Hanga odur. Uzun bir ilk 5 onların ribaund üstünlüğünü dengeleyebilir. Eğer kazanırsak çok değerli bir galibiyet olur. Sezon bizim için yeniden başlar....

Takım deplasmanlarda hiç kimseye güven vermiyor herkes bunun farkında bunu aşmak için Baskonia maçından daha iyi bir fırsat olamaz kazanıp iyice havaya girmek lazım ama hocanın deplasman karnesine bakınca çok zor görünüyor

Nereye yazacağımı bilemedim.(uygun başlığa taşınabilir) Az önce haftalık maç programımız yayınlandı resmi sitede baskonia maçı cuma 23:00 olarak gözüküyor.Uşak maçı pazar günü 20:00 de.Futbol takımımızın maçı saat pazar 19:00 da.

Haftaiçi maç olduğunda fb baskonia maçından 2 gun sonra bizle oynadı 2 gün sonra EL maçına çıktı.Bildiğim kadarıyla önümüzdeki hafta tek mac oynanacak EL de.Acaba neye göre planlama yapılıyor maç takvimi yaparken.

ASUS_T00J cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

02.12.2016 Baskonia (D)
08.12.2016 Pana (D)
16.12.2016 Milano(E)
20.08.2016 Kazan (D)
22.08.2016 Efes (E)
30.08.2016 Brose (E)
05.01.2017 Efes (D)
13.01.2017 Zalgiris (E)
20.01.2017 Milano (D)

Önümüzde 9 maçlık lig serisi böyle . Pana maçından sonra 7 hafta sadece kazan ve Milano deplasmanları için İstanbul'dan çıkıca ve üst üste 4 maç İstanbul'da oynayacağımız bir periyot var . Açıkçası takımın form durumu ve fikstür göz önüne alınınca insan umutlanıyor . Önümüzdeki 2 deplasmandan 1 galibiyet çıkarabilirsek en kötü , sonrası için bir seri bile yakalayabiliriz . Kendi görüşümse nedense Baskonia maçına karşı içimde bir his var . Baskonia maçını bu seride diğer maçlardan daha yakın görüyorum . Belki de görmek istiyorum . Artık deplasmanda da kazanalım .

Nereye yazacağımı bilemedim.(uygun başlığa taşınabilir) Az önce haftalık maç programımız yayınlandı resmi sitede baskonia maçı cuma 23:00 olarak gözüküyor.Uşak maçı pazar günü 20:00 de.Futbol takımımızın maçı saat pazar 19:00 da.

Haftaiçi maç olduğunda fb baskonia maçından 2 gun sonra bizle oynadı 2 gün sonra EL maçına çıktı.Bildiğim kadarıyla önümüzdeki hafta tek mac oynanacak EL de.Acaba neye göre planlama yapılıyor maç takvimi yaparken.

ASUS_T00J cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Uşak'ın salı günü avrupa maçı vardır muhtemelen.

Baskonia deplasmanında da mücadeleye odaklanmak gerek öncelikle. Olası bir mağlubiyet sonrası "Deplasmanlarda kazanamıyoruz." şeklinde karalar bağlamaya gerek yok. O deplasmanda EL favorilerinden gösterilen FB'nin rencide olduğunu unutmayalım. Ayrıca sertlikleri ne Daçka'ya ne de Barca'ya benziyor. Bizim sert takımlara karşı performansımız da ortada. Sinmeyen, son topa kadar maçın içinde olup mücadele eden bir takım olsun yeter. Galibiyet şutların girip girmemesine bağlı.

Baskonia deplasmanında da mücadeleye odaklanmak gerek öncelikle. Olası bir mağlubiyet sonrası "Deplasmanlarda kazanamıyoruz." şeklinde karalar bağlamaya gerek yok. O deplasmanda EL favorilerinden gösterilen FB'nin rencide olduğunu unutmayalım. Ayrıca sertlikleri ne Daçka'ya ne de Barca'ya benziyor. Bizim sert takımlara karşı performansımız da ortada. Sinmeyen, son topa kadar maçın içinde olup mücadele eden bir takım olsun yeter. Galibiyet şutların girip girmemesine bağlı.

Alışılagelmiş deplasman performansından farklı birşey gösterilsin yeter. Şurada galibiyet almamız zaten yüksek ihtimal değil yeter ki gelecek deplasmanlar için şuradan maç çalabiliriz düşüncesi oluşturusn takım bizde.

Bu sene real ve maccabi deplasmanlarını kazanabilirdik ve mücadele ettik. Birtek zalgiris maçında kötüydük. Ben yenermiyiz bilemem ama sonuna kadar mücadele edecegimizden eminim. Labarole ters gelebilecek bir kadromuz var. O yüzden maçtan da umutluyum...

Haftanın ilk maçı yüksek skorlu geçiyor. İlk periyod skoru. Kazan 35-24 EA7 Milano.
Paul Stoll ilk çeyreğin son saniyesinde orta sahadan attığı üçlükle yeni takımına merhaba dedi.