Euroleague 2016/2017 Sezonu

Brose ilk yarıda Olympiacos'u farka götürdü, 2. yarıya 18 sayı farkla girecekler. Kızılyıldız, son 2 dakikasını oldukça laubali oynadığı maçta Real'i 70'de tutup şov yaptı. Şu an Euroleague'in sürprize en mahal bırakmayan, en tahmin edilebilir takımıyız. Kazan ne yazık ki galibiyet aldığı için 4 galibiyette bizle Milano kalacak gibi gözüküyor. Yarın Milano için Barca deplasmanı var. 36 sayı farkla kaybederlerse her şey eşitleniyor. Haydi sinerji.

Brose ilk yarıda Olympiacos'u farka götürdü, 2. yarıya 18 sayı farkla girecekler. Kızılyıldız, son 2 dakikasını oldukça laubali oynadığı maçta Real'i 70'de tutup şov yaptı. Şu an Euroleague'in sürprize en mahal bırakmayan, en tahmin edilebilir takımıyız. Kazan ne yazık ki galibiyet aldığı için 4 galibiyette bizle Milano kalacak gibi gözüküyor. Yarın Milano için Barca deplasmanı var. 36 sayı farkla kaybederlerse her şey eşitleniyor. Haydi sinerji.

Brose maçını izliyorum belki bizim yarı bütçe ile oynuyorlar tek yıldızları bize sene başında öneripde beğenmeyeceğimiz melli, eski Banvit'ten beğenmediğimiz varemeonko, geçen sene finalde karşılaştığımız causıer, Beşiktaş'ın gönderdiği radoseviç işte adamın oynattığı takıma bakın bide bizim takıma

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Anadolu Efeste yaptığı yatırımlara ve yılların verdiği Eurolig tecrübesine rağmen çok kötü bir takım bence ama maalesef resmen ellerimizle verdik maçı her zamanki gibi böyle takımları yenemeyeceksen kimi yeneceksin Euroligte. Maç boyu yaptığımız top kayıpları ve diğer hatalar yeter. Ben sayamadım ama bugün kaç kere Anadolu Efesin hücumda yaptığı hata ve top kayıplarının hemen arkasından bizde daha abuk bir hatayla topu Efes'e geri verdik sayabilen var mı aramızda?

Kızılyıldız Real Madrid'i yeniyor, Bamberg Olympiacos'a fark atıyor, ama Ergin Ataman'ın bütçesi yok...

Ergin Atamanın İlk senesindeki kadromuz veya ikinci senesindeki Euroligteki çeyrek final oynamış kadromuz olsa bu Euroligte ilk sekize girerdik bundan şüphem yok.

Bir daha ne zaman katılacağimızın belli olmadığı Euroleague deki bu son senemizde böyle hayal kırıklığına uğramayı nasıl kaldıracağim bilmiyorum...neyimiz var ulan Galatasaray dan başka.yeter artık.yönetim istifa.Ergin ataman istifa...böyle hiçbirşey yapmadan mücadele etmeden boşuna iki teknik faulle diskalifiye olup sonra hakemlere söylenmek bir Galatasarayli oyuncuya da koça da Yakışmaz..Sezonun kalaninda rakipler bizim maçlara birer galibiyet yazsın bundan sonra. ..

Futbol takımı desen onunda bundan farkı yok, demek bazı şeyler gerektiği gibi yönetilmiyor klubümüzde.

Futbol takımını da voleybol takimlarıni da basket takımları da yönetimin umrumda değil Gerćekten.hiçbir takimimizin hedefi yok hedefsiz yönetim olduğu için..hedefleri olsa güçlü kadrolar kurarlardı..her sene parasini alamayan oyuncuları olmazdı...Bu yönetime daha ne kadar sabredez...ALLAH bize yardım etsin..

Brose maçını izliyorum belki bizim yarı bütçe ile oynuyorlar tek yıldızları bize sene başında öneripde beğenmeyeceğimiz melli, eski Banvit'ten beğenmediğimiz varemeonko, geçen sene finalde karşılaştığımız causıer, Beşiktaş'ın gönderdiği radoseviç işte adamın oynattığı takıma bakın bide bizim takıma

Bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmak cok zavallica birsey, bir de diyo ki bu arkadas bambergin butce bizimkinin yarisiymis :) <=-P bizimkinin 2.3 kati

Galatasaray basket butcesi 8 milyon euro
Bamberg basket butcesi 18 milyon euro ( 1-2 milyon euro asilmis olmasi muhtemel diyor 3-5 kaynak ama assagisi yok )

Brose Bamberg plant mit 18-Millionen-Etat | SPONSORs

Keske butun Euroleauge hocalarina al 8 milyon euroyu kur takimini denseydi de tapilan hocalarin rezilliklerine sahit olsaydik.

Yonetim basket takimina, 4 yilda hamite odedigi bos beles para kadar bile one vermemis bu zor ve cok onemli euroleauge sezonunda, siz hangi butceden bahsediyorsunuz.

Bana gore butcede cok yuksek ihtimal sonuncuyuz, bir tek kizilyildiza emin degilim. belki de at basiyiz.

Herseye ragmen bazi gercekler degismeyecektir- Ergin Hoca kadro muhendisliginde sinifta kalmistir. rezalet secimler yapmistir. bunu inkar edemeyiz.

Ama sevgili renktaslarim yalan yanlis haberlere kara cahillere itibar etmeyiniz. isterse 195 yillik Gsli olsun bosssss, cahil adamlardan uzak durunuz. sizleri dibe cekerler.

Hayirli gunler diliyorum hepinize.

Son düzenleme:
Bamberg'in bütçesi gerçekte ne kadar bilmem ama orada oyuncu bütçesi 18 milyon demiyor. Oyun bütçesi dahil 18 diyor. Siz de dil bilmeden her gördüğünüzü kafanıza göre çevirip insanları yanlış yönlendirmeyin. İnsanları itham ettiğiniz duruma siz dusuyorsunuz.

Bamberg'in bütçesi gerçekte ne kadar bilmem ama orada oyuncu bütçesi 18 milyon demiyor. Oyun bütçesi dahil 18 diyor. Siz de dil bilmeden her gördüğünüzü kafanıza göre çevirip insanları yanlış yönlendirmeyin. İnsanları itham ettiğiniz duruma siz dusuyorsunuz.

siz yazmadan ben fark edip degistirdim bile, benim yaptigim itham degil. kaynak gosterek konusmaya calisiyorum. bambergin gecen yilki butcesi 13 milyon euro ( bu bilgi 100 de 100 dogru ) uzerine bu yil gelenleri siz ekleyin daha bisey demiyorum.

Bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmak cok zavallica birsey, bir de diyo ki bu arkadas bambergin butce bizimkinin yarisiymis :) <=-P bizimkinin 2.3 kati

Galatasaray basket butcesi 8 milyon euro
Bamberg basket butcesi 18 milyon euro ( 1-2 milyon euro asilmis olmasi muhtemel diyor 3-5 kaynak ama assagisi yok )

Brose Bamberg plant mit 18-Millionen-Etat | SPONSORs

Keske butun Euroleauge hocalarina al 8 milyon euroyu kur takimini denseydi de tapilan hocalarin rezilliklerine sahit olsaydik.

Yonetim basket takimina, 4 yilda hamite odedigi bos beles para kadar bile one vermemis bu zor ve cok onemli euroleauge sezonunda, siz hangi butceden bahsediyorsunuz.

Bana gore butcede cok yuksek ihtimal sonuncuyuz, bir tek kizilyildiza emin degilim. belki de at basiyiz.

Herseye ragmen bazi gercekler degismeyecektir- Ergin Hoca kadro muhendisliginde sinifta kalmistir. rezalet secimler yapmistir. bunu inkar edemeyiz.

Ama sevgili renktaslarim yalan yanlis haberlere kara cahillere itibar etmeyiniz. isterse 195 yillik Gsli olsun bosssss, cahil adamlardan uzak durunuz. sizleri dibe cekerler.

Hayirli gunler diliyorum hepinize.

Ben zaten belki dedim bütçeleri çok takip etmedim. Ben sadece transfer yanlışlıklarına dikkat çekmek istedim. Senin ikinci pivotun pleiss adamlarınkisi varepmonko. Sence hangisi daha çok maaş alıyordur. Benim demek istediğim bu. Öyle bilgisizlikle ihtam etmenize gerek yoktu dostum.

Ben zaten belki dedim bütçeleri çok takip etmedim. Ben sadece transfer yanlışlıklarına dikkat çekmek istedim. Senin ikinci pivotun pleiss adamlarınkisi varepmonko. Sence hangisi daha çok maaş alıyordur. Benim demek istediğim bu. Öyle bilgisizlikle ihtam etmenize gerek yoktu dostum.

Sinan kardesim aslinda dogrudan sana yazilmis degil o yazilarin vermek istedigi mesaj, hocaya vurayim derken klubu devirmeye calisan arkadaslara birazda. sadece yenilgi de gelip yazanlar var buraya- 3-4 belli adam takim yenilsinde bizde giydirelim derdindeler.

Yine de kusura bakmayiniz kirici olduysam. bilgisizlik demek degil aceleci olmak diyelim biz buna. ama ozunde anlatmak istedigini anliyorum. Hocanin transfer tercihleri igrencti ne yazik ki :(

Bütçe olaylarına çok fazla takılmamak gerek. 500 binlik bir oyuncuyla 1.5 milyonluk oyuncu arasında bazen çok fark olmuyor. Udoh'un geçen sene aldığı parayla bu sene aldığı para arasında uçurum var. Performansı öyle değil ama olamaz da. Wanamaker ve Vesely konusu da aynı şekilde. Buna benzer çok örnek var. Örneğin Yunan takımlarının bir oyuncuya verdiği para ile Türk ve Rus takımlarının verdiği para bir değil. Efes veya Daçka bir oyuncuya pazarlık yapmadan sizden fazla veriyor diye bu takımın bütçeyle bağlantılı olarak gücü sizin kat kat fazlanız olmuyor. Ki bu takımların bütçelerini arttıran parametre maaş dışında daha çok Buyout. Bu takımlar buyout ile oyuncu aldıkları için bütçeleri daha yüksek. Bunun dışında teknik ve idari personelleri de daha profesyonel ve maaşları da daha yüksek. Son olarak da hiçbir takım bizim gibi bütçesinin tamamını kullanıp sene içinde ödeme sorunu yaşamıyor ya da oyuncu takviyesi gerektiğinde zorlanmıyor. 15 milyonluk oyuncu bütçesi olan takım 15 milyonun tamamını harcamıyor. Örneğin Daçka ve Efes'in yıl içinde oyuncu değişimi için kenarda tuttukları birkaç milyon dolarları var. Bu bütçe karşılaştırma mantığından uzaklaşmamız gerekiyor. Bizim kulüp olarak yapmamız gereken şey öncelikle bütçenin doğru kullanılmasını sağlamak. Bütçe artışı ancak bunun sonrasında olur.

Bugün büyük ihtimalle ev sahibi takımlar kazanır ama her maçta da sürpriz olma ihtimali var. CSKA'da 2 süperstar yine yoksa Fener için şans doğabilir. Daçka da kazandığı önemli maçların ardından aldığı saçma sapan mağlubiyetlerden birini almazsa galip gelir. Barcelona artık kötü gidişine son vermek zorunda. Gecenin en kolay maçı olur tahminimce. Gecenin asıl maçı Panathinaikos-Baskonia maçı olur. Bu maç kaçırılmamalı.

Efes'i İpekçi'de ezen Zalgiris Litvanya'da Kazan gibi bir takımdan fark yiyebiliyor. F4 hatta final adayı Madrid Belgrad'da hezimete uğrayabiliyor.

Bu formatin gelecek yil surdurulmesi bana gore imkansiz, sebebini soyle aciklayacagim.

Takimlarin maddi durumlarina bakmadan euroleauge yonetimi kendi capinda mini bir nba yaratmaya calisti- oysaki nba basketbola adanmisligin adresi, nasil bir tutulabilinir ki ? butceleri kazanclari inanilmaz boyutta nba takimlarinin, sadece bir iki ornek vermek gerekirse LAKERS'in takim degeri 2.5 milyar usd - GOLDEN odedigi maas toplami yaklasik 90 milyon usd - ve neredeyse her takimin 100 ila 210 milyon usd arasinda degisen gelirleri mevcut- bos koltuk bulmaniz imkansiz maclarinda-

Neyse bu format avrupaya 2 gomlek fazla bence - cunku lig maclari ve kupa maclarini da ekleyince nba mac sayisini yakalamis veya gecmiste olabiliyor euroleague takimlari. rotasyonu nba'in yarisi kadar bile olmayan avrupa takimlarini yipratiyorbu durum. bir tek istisna cska haric.

Gelecek sene bu format cok yuksek ihtimal degisecektir. yoksa realin oly barcanin ve hatta fener ile efesin surekli fark yemesi pek manidar degil butceleri nezdinde :) yorgun dusuyorlar kaldiramiyorlar bu sistemi- ya ligi ya kupayi ya da euroleauge den feragat edecekler baskasi mumkun degil.

Son olarak haksiz rekabet var ne yazik ki- cska da nando ve teo olmamasina ragmen hala en guclu sampiyonluk adayi ? adamlardaki lukse bakarmisiniz arkadaslar.