Obradovic denen zât utanmadan hakemleri eleştirmiş bir de. Kaç tane kupa kazanmış olursan ol, karakter farklı bir şey ve o camiada zerresi yok!
Brose ilk yarıda Olympiacos'u farka götürdü, 2. yarıya 18 sayı farkla girecekler. Kızılyıldız, son 2 dakikasını oldukça laubali oynadığı maçta Real'i 70'de tutup şov yaptı. Şu an Euroleague'in sürprize en mahal bırakmayan, en tahmin edilebilir takımıyız. Kazan ne yazık ki galibiyet aldığı için 4 galibiyette bizle Milano kalacak gibi gözüküyor. Yarın Milano için Barca deplasmanı var. 36 sayı farkla kaybederlerse her şey eşitleniyor. Haydi sinerji.
Futbol takımı desen onunda bundan farkı yok, demek bazı şeyler gerektiği gibi yönetilmiyor klubümüzde.
Brose maçını izliyorum belki bizim yarı bütçe ile oynuyorlar tek yıldızları bize sene başında öneripde beğenmeyeceğimiz melli, eski Banvit'ten beğenmediğimiz varemeonko, geçen sene finalde karşılaştığımız causıer, Beşiktaş'ın gönderdiği radoseviç işte adamın oynattığı takıma bakın bide bizim takıma
Bamberg'in bütçesi gerçekte ne kadar bilmem ama orada oyuncu bütçesi 18 milyon demiyor. Oyun bütçesi dahil 18 diyor. Siz de dil bilmeden her gördüğünüzü kafanıza göre çevirip insanları yanlış yönlendirmeyin. İnsanları itham ettiğiniz duruma siz dusuyorsunuz.
Bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmak cok zavallica birsey, bir de diyo ki bu arkadas bambergin butce bizimkinin yarisiymis <=-P bizimkinin 2.3 kati
Galatasaray basket butcesi 8 milyon euro
Bamberg basket butcesi 18 milyon euro ( 1-2 milyon euro asilmis olmasi muhtemel diyor 3-5 kaynak ama assagisi yok )
Brose Bamberg plant mit 18-Millionen-Etat | SPONSORs
Keske butun Euroleauge hocalarina al 8 milyon euroyu kur takimini denseydi de tapilan hocalarin rezilliklerine sahit olsaydik.
Yonetim basket takimina, 4 yilda hamite odedigi bos beles para kadar bile one vermemis bu zor ve cok onemli euroleauge sezonunda, siz hangi butceden bahsediyorsunuz.
Bana gore butcede cok yuksek ihtimal sonuncuyuz, bir tek kizilyildiza emin degilim. belki de at basiyiz.
Herseye ragmen bazi gercekler degismeyecektir- Ergin Hoca kadro muhendisliginde sinifta kalmistir. rezalet secimler yapmistir. bunu inkar edemeyiz.
Ama sevgili renktaslarim yalan yanlis haberlere kara cahillere itibar etmeyiniz. isterse 195 yillik Gsli olsun bosssss, cahil adamlardan uzak durunuz. sizleri dibe cekerler.
Hayirli gunler diliyorum hepinize.
Ben zaten belki dedim bütçeleri çok takip etmedim. Ben sadece transfer yanlışlıklarına dikkat çekmek istedim. Senin ikinci pivotun pleiss adamlarınkisi varepmonko. Sence hangisi daha çok maaş alıyordur. Benim demek istediğim bu. Öyle bilgisizlikle ihtam etmenize gerek yoktu dostum.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi