Euroleague 2016/2017 Sezonu

abi şu şark kurnazlığından vazgeçin artık. Bamberg'in toplam bütçesini yazıp, bizim sadece oyuncu bütçemizi yan yana getirip aha bizden daha pahalı kadro bunlar deme saçmalığını terk edin. Merak ediyorum acaba Bamberg'in kadrosunun cidden bizden pahalı olduğuna inanan var mı(bağnazca inananlara sormuyorum)? Kadrolarında 1 Milyon Euro alan tek oyuncu yoktur, Melli dahil. Wanamaker'a para veremeyip gidip genç Maodo Loo'yu aldı adamlar hangi 18 Milyon Euro? Yaptıkları tek adam akıllı transfer Causeur ya yapmayın kurban olayım. Korumayın artık şu hocayı bütçeyle, onla bunla. Rezil etti belki de son EL sezonumuzu rezil.

Brose'un en pahalı oyuncusu Strelnieks, 900 bin euro alıyor. Hatta kulüp rekoru olarak imzalamışlardı bu sene başı. Ek olarak Alman kulüplerinin tamamı bütçelerinin %50'lik bir kısmını hatta bazıları daha fazlasını kulüp organizasyonuna kullanıyor. Alman kulüplerinin tamamı bu konuda tüm avrupadan önde.

abi şu şark kurnazlığından vazgeçin artık. Bamberg'in toplam bütçesini yazıp, bizim sadece oyuncu bütçemizi yan yana getirip aha bizden daha pahalı kadro bunlar deme saçmalığını terk edin. Merak ediyorum acaba Bamberg'in kadrosunun cidden bizden pahalı olduğuna inanan var mı(bağnazca inananlara sormuyorum)? Kadrolarında 1 Milyon Euro alan tek oyuncu yoktur, Melli dahil. Wanamaker'a para veremeyip gidip genç Maodo Loo'yu aldı adamlar hangi 18 Milyon Euro? Yaptıkları tek adam akıllı transfer Causeur ya yapmayın kurban olayım. Korumayın artık şu hocayı bütçeyle, onla bunla. Rezil etti belki de son EL sezonumuzu rezil.

Batil inanc seni esir almis hocam, ulkenin geldigi durumun en kisa ozetisin bana gore, sana batil inanclarinla mutluluklar dilerim. bu ulkeye bilim teknoloji ve gerceklik cok fazla, tas devri is loading.....

Bütçe vs tartışırken şunu göz önünde bulundurmanızı tavsiye ederim, bir yanda Almanya var, diğer yanda ise Türkiye. Bizim anlayabileceğimiz şekilde şöyle anlatayım, bir Katar'dan yada Dubai'den iş teklifi alsanız, birde Almanya'dan yada Hollanda'dan nasıl değerlendirirdiniz ? Ben şahsen ilk grup için atıyorum, 7-8 bin dolar isterken ikinci grupta sadece sosyal imkanlara bakarak bile kabul edebilirim. Aynı şekilde, Melli de hristiyan Almanyada 700-800 bine oynayabilirken, müslüman, yıllardır devamlı bir şiddet olayı ile gündemen gelen Türkiye söz konusu olduğunda 1,5 milyon isteyebilir. Yani, Bamberg in kadrosu Almanyada faklı çıkar, Türkiyede farklı..

Bütçe vs tartışırken şunu göz önünde bulundurmanızı tavsiye ederim, bir yanda Almanya var, diğer yanda ise Türkiye. Bizim anlayabileceğimiz şekilde şöyle anlatayım, bir Katar'dan yada Dubai'den iş teklifi alsanız, birde Almanya'dan yada Hollanda'dan nasıl değerlendirirdiniz ? Ben şahsen ilk grup için atıyorum, 7-8 bin dolar isterken ikinci grupta sadece sosyal imkanlara bakarak bile kabul edebilirim. Aynı şekilde, Melli de hristiyan Almanyada 700-800 bine oynayabilirken, müslüman, yıllardır devamlı bir şiddet olayı ile gündemen gelen Türkiye söz konusu olduğunda 1,5 milyon isteyebilir. Yani, Bamberg in kadrosu Almanyada faklı çıkar, Türkiyede farklı..

Abi benim için zaten bütçemizin onlarda yüksek olması ve bu rağmen onlardan daha başarısız olmamız değil yanlış anlaşılmasın. Oyuncular Türkiye'ye daha fazla para çekiyordur o konuda da haklısınız. Dünyada para harcayıp görece başarısız olan tek kulüp değiliz, olmayacağız da ancak sistemsizliği eleştiriyoruz bütçe, oyuncu tercihini eleştiriyoruz ama bütçe, ruh yok diyoruz ama bütçemiz de yok diyorlar devamlı. Bütçe konusunu ortaya atıp, başarısızlıkları örtmeye çakışmak artık iyice sinir bozucu olmaya başladı. Bamberg kadrosu gözümüzün önünde adam onların 18 Milyon Euro bütçesi var bizim 8 diyor hadi kendisi inanıyor da bizim de inanmamızı beklemesinler bari. Bizim bütçeyi yazarken niye sadece oyuncu bütçesini yazmak, rakiplerin bütçesini yazarken toplam bütçeyi yazmak şark kurnazlığı değil de nedir?

Murat'ın yeni arkadaşı da uyum sağlamış lig tvde. Dün bize sallıyordu bugün fenere methiyeler ..

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yalnız James Augustine çok özel bir oyuncu aslında. Çok kuvvetli ve kuvvetine rağmen çok iyi zıplayan, çok iyi yer kaplayan , top hakimiyeti de fena olmayan bir uzun. Joker bir adam .

Clyburn çok ilginç adam ya. Çok dengesiz gözüküyor, top her an elinden fırlayıp gidecek gibi duruyor ama adam acayip katkı veriyor sürekli.

Jacksona nasıl bu kadar tahammül ediyor İtoudis ilginç. Direksiyona onu geçirdiğinden beri fener 12 farkı kapattı.

Bu arada ilginç bir not var. Darüşşafaka 7 galibiyetinin 4 tanesini deplasmanda aldı. CSKA maçını da İpekçi'de kazandı. Bu salon onlara yaramıyor galiba.