Euroleague 2016/2017 Sezonu

CSKA Feneri hep 77'de tutabilir belki ama Teo varken CSKA'yı 71'de tutmak için Fener'in aşırı efor sarf etmesi lazım savunmada . O eforla zaten hücumdan da kısarlar . CSKA'nın akıcı hücumları bugün çok azdı .
 
Kazan 75 - 90 Olympiacos

Errick Green 25 sayı, 3 rebound, 2 asist, 1 top çalma (31 PIR)

Printezis 20 sayı, 3 rebound, 4 asist

Langford 25 sayı, 2 rebound, 7 asist, 1 top çalma
 
Şu Daçka beter olur umarım. Fener şampiyon olsun, Efes play-off a kalsın istediğini yapsın ancak şu Daçka başarılı olmasın. Umarım şu suni kulüp tekrar alt liglere yol alır en kısa zamanda.
 
Gerçekten tarih yazdı Daçka ama tersten..Sen lig sonuncularından olan Milanoya 25 sayı fark at sonra son 15 dk da maçı elinle ver ve kaybet :) Gerçekten rezillik şu paralara kurulan takım için..
 
Maci cevirecegine Milano dahi inanmiyordu lakin belirgin sinyaller vardi; Zizic dribling yapip fantastik seyler deniyor ki mecburiyetten oldu bu, Ender Sinan misali 20sn top tutup garip atislar denedi, Clyburn ve Anderson kafasiz sinekler gibi garip seyler denediler ve bu surecte Wanamaker kenarda unutuldu. Blatt bir numarali sorumlusu bu maglubiyetin, Dacka zaten iyi basketbol oynamiyor sutu kadar takim, yuzdeli atarken de iyi oynamiyor, Wilbekin'i oyle boyle aramiyorlar ki bu tip sacma maglubiyetlerle 8 sanslarina da her gecen gun bitiriyorlar. Efes'e ozenmis olsa gerek ki olaganustu sekilde kaybettiler tebrik etmek lazim.
 
Doncic, ne yapıyorsun çocuğum?

Efes, son haftaların formda takımı hatta bence bu sene yılın takımı Kızılyıldız'ı deplasmanda yendi.
 
Son düzenleme:
Hakikaten ne yapıyor bu Doncic 17 yaşındasın sen acayip ya acayip ... 2018 in Draft 1 numarasi diyorlar bu şekilde gelişmeye devam ederse çok rahat olur .
 

Üst