Euroleague 2016/2017 Sezonu

22/03/2017 tarihinde oynanacak Daçka-CSKA maçına NBA den bazı takımların temsilcileri hazır bulunacaklarmış. Hedefleri Teodosiç, Wanamaker,ve Clayburn müş. Kontratında NBA çıkışı bulunan Wanamaker, önümüzdeki sezon için Sixers ile anlaşmak üzereymiş. Kaynak: David Pick
 
Yarı bütçemizdeki Zalgiris Kaunas bu sezon deplasmandaki 6.galibiyetini almış. Ergin Ataman'ın 2014-2015,2015-2016,2016-2017 Avrupa Kupaları'ndaki toplam deplasman galibiyet sayısı 6 :)
 
Baskonia ile Fener eşleşecek büyük ihtimalle F8'de. Bugün de Bamberg deplasmanında farklı öndeler. Baskonia iki maçta da yenmişti feneri. Ters geliyorlar.
 
Bazılarında da para var, kadro var, koç var ancak genlerinde kazanma alışkanlığı yerine loserlık olduğundan bir yerde tıkanıyorlar.
 
Obradovic'i büyütüldügü kadar iyi bulmuyorum. Tabiiki CV'si 1 numara, fakat bu oyuncularla Ergin Ataman bile en az ayni pozisyonda olur. Genelde FB takim olarak maclari kazanmiyor. Hep 1-2 kisi öne cikarak maci aliyorlar. Bogdanovic'in ve Sloukas'in yoklugunda mesela iyi degiller. Udoh ve Vesely'nin birisi olmasin, yine zorlaniyorlar. Biz bu Maccabi'ye Euroleague tarihi ile fark attik. Bakalim Dogus ile nasil bir takim yaratacaklar. En zayif noktalari (oyun kurucu) büyük ihtimalle Dacka'nin 1-2 oyunculari ile dolar. Nunnally pek oturmadi takima. Bu bütceler bizde olsaydi, inanin EL kupasi bizde olurdu su ana kadar. Hemde Ergin hoca ile. Biz kupa takimiyz, kanimizda var :)
 
FB'nin Maccabiye kendi evinde yenilmesini beklemiyordum. FB favori olsa da Baskonia yada Efes eleyebilir eşleşmelerde. Ben Efes 5. olur diye bekliyordum. Brose ye kötü kaybettiler içeride bununla beraber Baskonia iyi form yakaladı ve çıkışta şuan. Bu gidişle saha avantajını bile alabilirler. O durumda işler karışabilir FB için.

Perşembe gününün maçlarıda dananın kuyruğunun koptuğu hafta olabilir. Efes-FB, Baskonia-Pana
 
Baskonia ile Fener eşleşecek büyük ihtimalle F8'de. Bugün de Bamberg deplasmanında farklı öndeler. Baskonia iki maçta da yenmişti feneri. Ters geliyorlar.

İşin ilginci Baskonia'nın fikstürü çok iyi.Eğer deplasmanda Galatasaray'ı yenerse 3'te 3 yapar ve Fener tek bir maç bile kaybederse saha avantajı Baskonia'da olur.Yani Fener'in geleceği Galatasaray'ın elinde=D
 

Üst