Euroleague 2016/2017 Sezonu

Bizim galibiyetimiz ne kadar Fenerbahçe'nin işine geldi emin değilim. Fenerbahçe'nin F4'e kalma ihtimali baya yüksek. Kaldıkları zaman da büyük ihtimalle 4. olarak kalacaklar. Eğer lider olarak Real Madrid bitirirse onlar için daha iyi tercih olurdu. Çok uzun bir yoldan bahsediyoruz tabiki ama uzun vadede kesinlikle F4 yaparsak CSKA ile değil de Real Madrid ile karşılaşmak istiyoruz diye düşünüyorlardır.
 
ultraslanı ciddiye almıyoruz çünkü sucuk ekmek yediği adama istifa diye bağıramıyor bağaranıda tartaklamaya kalkıyor.ama basketbol şubesine tarihin en büyük başarılarını kazandıran adamı bir sezonu kötü geçti diye istifaya davet ediyor.ünal aysal gelsin hepinizi temizleyecek bu kulüpten yaşasın tam bağımsız galatasaray
yaşasın galatasarayı menfaatsiz sevenler
ultrAslan'ı sevmem ama dün Dursun Özbek'i de istifaya davet ettiler.
 
Barca - Cska maçında ilginç şeyler oluyor.


barcska.png
 
Eurolig rekoru kaç acaba bir periyotta en az sayı olarak ..


Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi


  • Fewest points in a quarter
<dl style="margin-top: 0.2em; margin-bottom: 0.5em; color: rgb(37, 37, 37); font-family: sans-serif; font-size: 14px;"><dd style="margin-left: 1.6em; margin-bottom: 0.1em; margin-right: 0px;">




İçerde bize kaybetmeyi başarmış takım Barcelona. Şu andaki durumlarını anlamak için bunu baz almak yeterli. Tabii takımın çok eksiği ve bunu anlamayıp tüm suçu Bartzokas'a yükleyecek kadar dangoz bir taraftarı var Barcelona'nın. Bartzokas'ın tek hatası nefesi buralara yetmeyen adamları kadro dışı bırakmaması, istikrarlı başarı için bu şarttır her zaman. Bunu yapmazsan devre arası ''Bartzokas istifa'' seslerini duyarsın. İyi ki Bartzokas'ın adını Barca'nın markasının önüne koyan aklıselim taraftarlar da var. Yoksa hali yaman kulübün.
</dd></dl>
 
Efes potansiyelini yansıtmaya devam ediyor. Daçka da iyi iş yaptı, önemli takımları seviyorlar.


Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
 
Bartzokas iyi koç da sert tedbir almayı, ceza idmanı yaptırmayı ya da mağlubiyetlerden sonra takımı hemen kampa almayı:) filan öğrenmesi lazım, arada oyuncuları medyanın önüne filan da atabilir, bunlar önemli koçluk vasıfları, bunları öğrenmeli yoksa işi çok zor :)
 
Baskonia feneri deplasmanda yendi. Baskonia formsuzluğunu da burada attı bir nevi. Taş gibi takım tabirlerini bu maçla yeniden gösterdiler. Geçen seneden beri de fenere ters geliyorlar.


Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
 
Baskonia feneri deplasmanda yendi. Baskonia formsuzluğunu da burada attı bir nevi. Taş gibi takım tabirlerini bu maçla yeniden gösterdiler. Geçen seneden beri de fenere ters geliyorlar.


Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Çok sert oynuyorlar.
Tek tesellim, en önemli maçı bizim kazanmış olmamız. Tıpkı Cska nın bize karşı yaptığı gibi..
 
Pao da deplasmanda Zalgiris'e kaybetti.

Fener dördüncülüğü Pao'ya ikram edip duruyor, ancak Pao geri çeviriyor.
 
Baskonia kısaları sıkıntı çıkarıyor Fener'e ama Udoh olsa yenerlerdi, Vesely sıkıntılı bu sene.
Bu akşam Efes yenerse 4-8 arası aynı galibiyet sayısına gelecek. Daçka da kaybederse aralarında sıralama yarışına döner.

Alt dörtlüde Baskonia istenmeyen eşleşme olur, ilk 4 sıralama oyunları yapar mı acep?
 
Bu geceki maçların tv yayın programı:

21.00 Efes - Brose Basket > TRT Spor
22.45 Olympiacos - Daçka > BeinSports 2
23.00 Real Madrid - Kızılyıldız > TRT Avaz
 

Üst