Datome 3 hafta yok.
Datome 3 hafta yok.
Bu ne şans ya.. As oyunculardan sakatlanmayan sadece Bobby kaldı sanırım...
Geçen sene gruplu Eurolig te FB nin grubu çok rahattı. Fazla yorulmadan F8 e kadar gelmişlerdi. Hele ilk tur çok rahat geçmişti. Bu sene Vesely geçen sene ki Vesely değil. Ama o kadar sakatı olsa da savunmada çok mücadele ediyorlar. Oda Obra takımlarının en büyük gücü.
Baskonia yarın Pana y içerde yenerse büyük ihtimalle FB ile eşleşecek. Saha avantajını da alabilir diye düşünüyor olsam da saha avantajı olmadan da şu form düzeyiyle Baskonia FB yi geçebilir. 55-45 Baskoia favori olur. Saha avantajı olursa 60-65 e çıkar bu oran. Ters ve sert takım.
Geçen sene ilk turda Real, Khimki, sizinle final oynayan Strasbourg, f8 yapan Kızılyıldız ile aynı gruptaydık, pek kolay sayılmaz. İkinci turda da gene f4 yapan lokomotif kuban vardı, pana vardı. O kadar da rahat değildi yani üstelik f8 dahil 7-8 maçı da Vesely olmadan oynamıştık.
Bu sene sakatlık olmazsa saha avantajı olmadan da geçeriz baskonia yı. Sakatlıklarla saha avantajı olsada elenmemiz sürpriz olmaz.
Fener üstüste Efes ve Real Madrid ile oynuyor.Ben ikisinide kaybedebileceğini düşünüyorum.Bu durumda Baskonia'ya 2 galibiyet lazım,1 maç kaybedebilirler ki o maçta Galatasaray maçı olacak muhtemelen.
Eğer fener tek maç kaybederse bizim Baskonia maçı çok kritik.Baskonia 4,fener 5 olursa final four çok zor fener için.İstanbuldaki F4,bu kadar bütçe,pohpohlama hepsi boşa gidecek.Umarım 2 deplasmanı üstüste kaybederler,bizde Baskonia'yı yeneriz,saha avantajıyla Baskonia eler Fener'i.
Fenerbahçe'nin bu sene F4 yapamamsı,hele ki İstanbul'da harika olur bizim için.Zaten açılmış olan makas,en azından yerinde sayar.F4 yaparlarsa şampiyon olurlar.
Darüşşafaka muhtemelen dışarıda kaldı. Geçen sezon da averaj takımı olmuşlardı, bu yıl öküz gibi bütçe, Blatt transferi vb derken sene başında final four yapar mı şeklinde konuşuluyordu.
Doğuş grubu kulübe ilk sponsor olduğunda adım adım hedef büyüten bir takım yaratacağız açıklamalarını hatırlıyorum, lige çıktıktan 1 yıl sonra euroleague oynadılar, bir sezon sonra final 4 hedefi koydular, sonraki sezon ise tası tarağı toplayıp bu işi bırakacakları konuşuluyor. Gerçekten 'ne gerek vardı' diye sormadan edemiyor insan. Fenerle birleşme dedikodusu gerçekleşirse 2 yıl sonra da geldikleri ikinci lige dönerler.
Umarım önümüzdeki daçka maçını kazanırız, ufak şansları da bitsin istiyorum.
Tam Ergin Atamanlık bir söylem olmuş bu Yakında kendisinden bu tarz şeyler duyarsak hiç şaşırmamO kadar battığımız sezon obradovicin takımıyla aramızda bikaç mağlubiyet var sadece [emoji1]
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi