mc calebb 22 e. rating yapmış .yüzde 10 galibiyet ekliyoruz 24.4 puan iyi iyi.
domercant ismi aklımdan geçmedi değil 30 sayı attı
domercant ismi aklımdan geçmedi değil 30 sayı attı
38 kredin kalacak ama tekrar almak istersen 32 den alabilirsin. Ben geçen sene kadromu bozmadığım zamanlar oyuncuya da güveniyorsam öyle yapıyordum. Son sözlerim Emir ve Ender'e. Yatacak yeriniz yok ulan.
oyunu ılk defa oynadığım için bi bilgim yok sadece manyık yürütüyorum; 50 ye aldığım adamın şimdi değeri 40 a düştü diyelim onu 50 ye satmam biraz sacma değil mi ? değeri artan oyuncuları yüksek fiyattan elden çıkarırken değeri düşenler neden aynı fiyattan gitsin mantıken düştükten sonrasına gitmeli ama dediğim gibi bi bilgim yok sadece mantık yoksa benim açımdan daha güzel olur linehan ı 50 ye almıştım yine 50 ye okutursam sinirim biraz azalır
Evet Ahmet abi, mantıken ben de öyle düşünmüştüm, ama oyunun işleyişi öyle değilmiş anlaşılan. Oyundaki kredimiz hiç bir zaman değişmiyor, sabit 500 kredi oluyor. Diğer türlü olsaydı oyuncu alışverişleri ile kredimizi arttırabilirdik. Oyunun geliştiricileri bunları düşünmüşler ki böyle yapmışlar, ve böylesi bence daha iyi
38 kredin kalacak ama tekrar almak istersen 32 den alabilirsin. Ben geçen sene kadromu bozmadığım zamanlar oyuncuya da güveniyorsam öyle yapıyordum. Son sözlerim Emir ve Ender'e. Yatacak yeriniz yok ulan.
oyunda her zaman sabit 500 krediniz olmaz eğer enderin değeri 38 krediden 32 krediye düşmüşse enderi sattığınız zaman 38 kredi değil 32 krediniz olur.ilk baştaki değerinden değil düştükten sonraki değerinden satabilirsiniz.