Euroleague Fantasy Challenge 2012

Emir ve Ender ufak çapta incir ağacı diktiler ocağıma. Krilenko, Teodosic ve Batum baya puan getirdi. Furkan, Seraphin de beklentimi karşıladı. Casey Jacobsen, Krunoslav Simon ve Velickovic kaldı oynamayan oyuncular. Şimdiye kadarki puanım 106.9.

emirden sadece 1 katkı aldık ne yazık ki. mc calebb 24,batum 19,furkan 8.8,scekic 7.7 ( cantudan aldım tamamen piyango oldu :) ,tutkudan 6.6 katkı aldım..

Şu Emir'i geçen sezonda almıştım aldığım hafta adam - puan getirdi,sonraki hafta çoştu,suç bende aynı hatayı 2 kere yaparsan sonuç bu olur.Aslında Emir bu oyunda tam alınacak bir oyuncu ribaunt alıyor,asist yapıyor,top çalıyor puan toplayacak herşeyi yapıyor ama sonuç olarak adam fenerli,fenerlidende ne zaman bize fayda gelmiş ki ?

Tutku kadromdaki en düşük kredili oyuncuydu,çok kısa oynamış ama getirdiği puan fena değil.Andric daha iyi olabilirdi ama yinede fena değil,Shipp'de orta seviye bir puan getirmiş,beklentilerimi karşılayan tek oyuncu AKINGBALA oldu.Birde Greer var büyük hayal kırıklığı oldu.

Geriye 4 oyuncum kaldı bari bunlar iyişeyler yapsınlarda 100'ü bulayım.

Sasha Vujacic
Gerald Fitch
Mario Kasun
Esteban Batista kalan oyuncularım.

John Linehan yaktın beni 10 yapsaydın yıne eyvallah derdık ılk onu satıcam :D diğerlerinde sıkıntı yok beklentilerimi karsıladılar suan 90 dayım tahmınen 140 olurum gibi yatırım yaptığım adamlarım oynamadılar ama onlarda yakarsa beni yapacak bişey yok herkese başarılar

Dün 4 oyuncum sahadaydı, Batum ve Furkan beklediğim puanları getirdiler, ama Ender ve Emir beni yaktı. Gerçi Ender'den çok yüksek beklentim yoktu ama Emir inanılmaz kötü bir maç oynadı dün. Bugün 6 oyuncum sahada olacak. Omar Cook, Kyle Hines ve Esteban Batista'dan güzel puanlar bekliyorum. Bu arada 4 oyuncumun aldığı toplam puan 31 :(

Burdan size de bir konuyu danışmak istiyorum. Her hafta aldıkları puanlara göre oyuncuların değerleri değişiyor. Örnek üzerinden size bir soru sormak istiyorum:
Benim kadrodaki oyuncularımın toplam değeri 500 idi. (evet tüm paramı son kuruşuna kadar kullandım :)) Ender'in ben aldığım zamanki değeri 38 idi. Dünkü maçtan sonraki değeri ise 32'ye düşmüş durumda. Ben şimdi Ender'i kadrodan çıkarırsam aldığım fiyattan mı yoksa sattığım andaki fiyattan mı işlem yapılacak. Yani bütçemde açılacak olan boşluk 38 mi olacak yoksa 32 mi?

38 kredin kalacak ama tekrar almak istersen 32 den alabilirsin. Ben geçen sene kadromu bozmadığım zamanlar oyuncuya da güveniyorsam öyle yapıyordum. Son sözlerim Emir ve Ender'e. Yatacak yeriniz yok ulan. :)

38 kredin kalacak ama tekrar almak istersen 32 den alabilirsin. Ben geçen sene kadromu bozmadığım zamanlar oyuncuya da güveniyorsam öyle yapıyordum. Son sözlerim Emir ve Ender'e. Yatacak yeriniz yok ulan. :)

Teşekkürler Kürşat, teşekkürler Sercan.

Ben Ender'i kadromda tutmak istiyorum, gelecek haftadan ümitliyim, Kazan maçında patlama yapacak inşallah :) O zaman Ender'i satıp tekrar kadroya alırsam 6 kredi bir karım olur, yanılıyor muyum? Bu 6 kredi ile de başka oyunculara yatırım yapabilirim

oyunu ılk defa oynadığım için bi bilgim yok sadece manyık yürütüyorum; 50 ye aldığım adamın şimdi değeri 40 a düştü diyelim onu 50 ye satmam biraz sacma değil mi ? değeri artan oyuncuları yüksek fiyattan elden çıkarırken değeri düşenler neden aynı fiyattan gitsin mantıken düştükten sonrasına gitmeli ama dediğim gibi bi bilgim yok sadece mantık yoksa benim açımdan daha güzel olur linehan ı 50 ye almıştım yine 50 ye okutursam sinirim biraz azalır :D

oyunu ılk defa oynadığım için bi bilgim yok sadece manyık yürütüyorum; 50 ye aldığım adamın şimdi değeri 40 a düştü diyelim onu 50 ye satmam biraz sacma değil mi ? değeri artan oyuncuları yüksek fiyattan elden çıkarırken değeri düşenler neden aynı fiyattan gitsin mantıken düştükten sonrasına gitmeli ama dediğim gibi bi bilgim yok sadece mantık yoksa benim açımdan daha güzel olur linehan ı 50 ye almıştım yine 50 ye okutursam sinirim biraz azalır :D

Evet Ahmet abi, mantıken ben de öyle düşünmüştüm, ama oyunun işleyişi öyle değilmiş anlaşılan. Oyundaki kredimiz hiç bir zaman değişmiyor, sabit 500 kredi oluyor. Diğer türlü olsaydı oyuncu alışverişleri ile kredimizi arttırabilirdik. Oyunun geliştiricileri bunları düşünmüşler ki böyle yapmışlar, ve böylesi bence daha iyi :)

mustafa bence ender e fazla bel bağlama kişisel görüşüm sana fazla bi getirisi olmaz.fazla yüzdeli atacağı asist top çalma rib. gibi rnk sağlayacağı maç 1 2 olr yada olmaz 38 iyi rakam üzerine biraz ekleyip daha iyi bir pg bulabılırsn dediğim gibi sadece kişisel görüşüm yanlış anlamazsın umarım sonuçta senın takımın senin zevkin bol şans

Evet Ahmet abi, mantıken ben de öyle düşünmüştüm, ama oyunun işleyişi öyle değilmiş anlaşılan. Oyundaki kredimiz hiç bir zaman değişmiyor, sabit 500 kredi oluyor. Diğer türlü olsaydı oyuncu alışverişleri ile kredimizi arttırabilirdik. Oyunun geliştiricileri bunları düşünmüşler ki böyle yapmışlar, ve böylesi bence daha iyi :)

oyunda her zaman sabit 500 krediniz olmaz eğer enderin değeri 38 krediden 32 krediye düşmüşse enderi sattığınız zaman 38 kredi değil 32 krediniz olur.ilk baştaki değerinden değil düştükten sonraki değerinden satabilirsiniz.

oyunda her zaman sabit 500 krediniz olmaz eğer enderin değeri 38 krediden 32 krediye düşmüşse enderi sattığınız zaman 38 kredi değil 32 krediniz olur.ilk baştaki değerinden değil düştükten sonraki değerinden satabilirsiniz.

Çağlar üstte mesajımda Sercan senin söylediğinin aksi yönde olduğunu söylemişti. Ben de onun verdiği bilgi çerçevesinde yorum yaptım. Bir konuda farklı fikirler olunca en iyisi deneyerek görmek olacak sanırım. Cuma günü maçlar bittikten sonra transferler açılır, deneyip görürüz artık :)

İlk haftadan patladım sanırım kime güvendiysem kötü oynadı bomboş turnike bile kaçırdılar benim kadromdan 3 tane var.

Siskauskas (En çok güvendiğim oyuncuydu resmen rezil etti keşke Kirilenko alsaydım onun yerine)
Ender (Her zaman sayı atar asistler falan sanırım Euroleague istediği gibi başlamadı )
Preston (Bomboş üçlükleri kaçırdı sağolsun puan olarakta çok 4.4 gibi getirisi oldu daha yüksek beklememe rağmen)