Euroleague Fantasy Challenge 2012

Seraphin,Batum,Ömer Onan,Furkan,Tutku olsun puanları beklediğim gibi hemen hemen.Ama Emir beni çok şaşırttı.İnşallah böyle devam etmez.Bu benim beklemediğim eksilerden biriydi.Ama olsun Kirilenko gibi 40.5 sayılık bir artım var :)

9 adamım ile şu anki Total Puanım:

105.

emir hepimizi yaktı ve onun düzeleceğini düşünmüyorum. türk statüsünde olduğu için bence sphaja lig maçlarında ondan yararlanacak. Bana 50 civarında bir oyuncu söylermisiniz emir yerine alabiliceğim.

evet bu hafta Emir'i alanlar ciddi patladı ama bence kolay vazgeçilmemesi lazım çünkü tarz itibariyle bu oyun için çok uygun bi oyuncu...oyunun her istatistiğinden yapabiliyor maç içinde ve fb için önemli bi adam...bence 1-2 maç daha sabredilmeli.

Ah su Ty Lawson yaktı beni zaten yaptıgı bir şey yok 2 tane son saniye topu ortasahadan potaya atıyor sanki sokacan :) Alonzo Gee 14 Motejunas 15 iyi puan getirdiler bana ilk haftanın günahı olmaz Ama bir çok arkadaşımı dün Bogdanovic ve Emir yaktı....

Jiri welsh (0) Ty Lawson (4) oynadığı bir takımımla 108 puani gordum daha yarın aaron jackson sahada olucak Allah razı olsun Jacobsen 22 Reyes 27 Alonze Gee 15 Donatas 15 Darjus 10 Sasha Vujacic 18 aldıda biraz ferahladım.
Ha bu arada Bizim Gsbasket ligi yalan oldu galiba herkes girmis 2 3 takımla neyse zevkini çıkaralım....

Ulan zaten berbat puanlar geldi,birde bunun üstüne nedense Gerald Fitch oynamamış ama normal birşey ben zaten çok şanssız biriyim :D

Önümüzdeki hafta için 3 oyuncu alacağım takıma 3 oyuncu çıkaracağım,o çıkaracağım oyuncuları buraya yazarım onları alanlar yaşadı zira benim kadromdan çıkardığım oyuncuların çoşması adettendir :D

Krunoslav Simon ve Casey Jacobsen beklentilerimi aştı :) Simon 14, Casey 20 puan getirdi. Velickovic de maalesef -1 :D

140 puanla kapattım haftayı. Emir, Ender ve Velickovic 3'lüsü 2 puan getirerek ocağıma incir ağacı diktiler. Emir'i kadroda tutarım ama Ender ve Velickovic için aynı şeyi söyleyemeyeceğim. :)

Evet bu haftadan itibaren 3 oyuncu değiştirebilirsiniz. Değişiklik yaptıktan sonra iptal edebiliyorsunuz ama süre bitene dek.

Evet cuma akşamki Bilbao-Olympiakos maçı haric ilk haftayı tamamladık, hepimize hayırlı olsun.

Benim cuma aksamı oynayacak oyuncum yok ve maçlarımı bitirdim. Toplam puan olarak düşük görünse de ilk hafta amacıma ulaştığımı söyleyebilirim; kredisi yükselmeyen hiç bir oyuncum yok. 145 unspent credit ile de daha yüksek puan düşünmüyordum zaten. Önümüzdeki maçlara bakacaz :)

25vl.jpg

Haftayı böyle kapattık.

Şimdi Velickovic ve Ender'i değiştirmeyi düşünüyorum düşen kredisiyle mi satmış olacağım?