Euroleague Fantasy Challenge 2012

John Linehan ve Julius Jenkins 110 kredi ile sadece 4 getirisi olması sinir bozucu hele jenkins brose baskets 30 sayı fark atmıs herkes rahat nasıl bu kadar sut kacırır katkı sağlayamaz tam sopalık bi performans. 172,5 ile haftayı kapattım artık önümüzdeki maçlara bakıcaz

Omar Cook dünkü maçta 8 rkg ile oynamış, ama fantasy challenge takımımda oynamamış gibi görünüyor. Kadrosunda Omar Cook olan başka kimse var mı? Sizde de öyle mi görünüyor acaba?

oyuncu şuanki değeri neyse ona satarsın artarsa artığı rakama azalırsa azaldığı rkama benim ilk hafta baya olumlu geçti 180 puan civarındayım

115,3 yapmışım. D'or Fischer da 15 puan getirirse, 130'u geçiyorum en azından.

Serhat o kadroya rudy fernandez gitmiş mi şimdi :D jordan farmar ı alaymışşın (hemen hemen aynı fiyatlarda sanırım) tam efsane olacakmışsın. Haftaya kadrona alacağın yeni adamlar olursa bi güzellik yapıp yazarsan bizde kadrolarımıza almayıp küçük bi avantaj elde edebiliriz forum olarak.

Efsanemsin serhat :))

Serhat o kadroya rudy fernandez gitmiş mi şimdi :D jordan farmar ı alaymışşın (hemen hemen aynı fiyatlarda sanırım) tam efsane olacakmışsın. Haftaya kadrona alacağın yeni adamlar olursa bi güzellik yapıp yazarsan bizde kadrolarımıza almayıp küçük bi avantaj elde edebiliriz forum olarak.

Eyvallah Rudy Fernandezide son gün Bogdanovicle(-2) degistirmistim :D .7 tane takım kurduğum için 150 puanı gören takımımda var böyle çok berbat bir takımımda var :)

Çok düşüklerde kaldım valla..Gerçi daha oynayacak 2 oyuncum var belki biraz toparlanır ama yine de kötü başladım..Saolsun her maç coşan Preldzic ve maalesef Velickovic yaktı beni..Son anda hangi akla hizmet çıkardığım Pekovic de canımı epey yaktı..

Oğlum Kerem'in yaptığı takım ilk hafta 146,2 puan toplamış. Bir oyuncusu hiç oynamamış herhalde. Nasıl bir puan bu? İyimidir?

Dağılımı veriyorum:

Point Guards
Ty LawsonZalgiris 4.0 4.0
Ender ArslanGalatasaray2.2 + 2.2

Shooting Guards and Small Forwards
Nicolas BatumSluc Nancy19.0 19.0
Danilo GallinariEA7 Milano27.5 + 27.5
Jaka LakovicGalatasaray29.7 + 29.7
Jeff ViggianoEA7 Milano- 0.0

Power Forwards and Centers
Andrei KirilenkoCSKA Moscow40.7 + 40.7
Preston ShumpertGalatasaray4.4 + 4.4
Furkan AldemirGalatasaray8.8 + 8.8
Kevin SeraphinCaja Laboral9.9 + 9.9

Kurduğu takım buydu. Puanlarda bu şekilde oluştu.

Olmasa daha iyiydi,Keselj sakattı onun yerine,rezil bir hafta geçirdim.Antic,Ender,Emir,Keselj,Batista bu adamların hiçbirinden hiçbir şey elde edemeden 90 puan aldım.Umutlar haftaya taşındı =)