Euroleague Fantasy Challenge 2012

Ligin yeni şifresini nete giremediğimden veremiyorum. Kişiye özel vereceğim şifreleri. Lige katılmak isteyenler özel mesaj göndersin, takım isimlerini ve geçen hafta puan aldılarsa kaç puan aldıkları yazsın, vereyim şifreyi. Ama gece verebilirim, dışarıdayım malesef.

Birkaç arkadaşımız farklı takımlarını lige sokmak için mesaj attı ama rekabete zarar gelmesin diye olumsuz yanıt verdim.

Ligin yeni şifresini nete giremediğimden veremiyorum. Kişiye özel vereceğim şifreleri. Lige katılmak isteyenler özel mesaj göndersin, takım isimlerini ve geçen hafta puan aldılarsa kaç puan aldıkları yazsın, vereyim şifreyi. Ama gece verebilirim, dışarıdayım malesef.
Ben özel mesaj ile şifre talebinde bulundum. Mesajım ulaştı mı acaba?

137 puan almışım ama en azından bir strateji oluşturmama yardımcı oldu ilk hafta. Kenara çok kredi koymuyorum. Takım değerimde de ilk hafta itibariyle yüzde 10a yakın bir değerlenme oldu.

Gözler 2. haftada.

35 kullanılmamış kredi ile başladım lige. 87 puan la 135. oldum. gerçekten bu zaman kadar aldığım en düşük puanlardan biri belkide en düşüğü.
kadroda hiç değişklik yapmasam bile bu hafta daha fazla puan alacak kapasitede bir kadro. 3 değişikliği yaptım. nokta transferler oldu diyebilirim. Bu hafta iyi puanlar alıp toparlamalıyım.
bu hafta sattığım oyuncular; ender arslan, dragan milosajlevic,vladimir lucic...

Puanlar değil krediyi kullanabiliyorsun. Adamın değeri 50'den 60'a çıkmışsa onu satıp 60'lı başka bir adam alabilirsin. :)

Deneme amaçlı 2 satış yaptım. Bakalım kaçtan satabiliyoruz adamları, diğer adamların puanları kaç diye bakayım filan dedim. Sonra geri aldım adamları. 1 tane transfer yaptım hakkınız doldu dedi. Böyle birşey olabilir mi Haşmet...

Preldzicten umudumu kesmedim, her ne kadar Olympiakos deplasmanında Fenere şans vermesemde Emir iyi katkı verecektir.

Kadrosunda Ty Lawson'u bulunduran arkadaşların dikkatine,

Ty Lawson'ın ırkçı söylemlerden dolayı rahatsız olduğunu gördüm bugün twitter'da. "Bavulları toplayalım" gibisinden bişeyler yazmış, bugünkü maçın son maçı olabileceği konuşuluyor. Ben de bugün kafasını fazla maça verebileceğini zannetmiyorum. İstiyorum ki, kazanan fair play olsun :)

Kadrosunda Ty Lawson'u bulunduran arkadaşların dikkatine,

Ty Lawson'ın ırkçı söylemlerden dolayı rahatsız olduğunu gördüm bugün twitter'da. "Bavulları toplayalım" gibisinden bişeyler yazmış, bugünkü maçın son maçı olabileceği konuşuluyor. Ben de bugün kafasını fazla maça verebileceğini zannetmiyorum. İstiyorum ki, kazanan fair play olsun :)

Tam tersi buna sinirlenip patlama yaşayabilir mi acaba ? :)

Ty Lawson +4 puanla bavul toplamaya başlıyorsa Acie Law(partizan) -6 puanla ülkeden sınır dışı edilmesi gerek :)
saka bir yana bende DeJuan Collins,Green ve Furkanı kadroya aldım...