Capin'le başladım ama, ilk maçtaki performansı beni vazgeçirdi. Shved'in Zalgiris maçındaki istatistiğini her maça yayacağını sanmıyorum; bence riskli bir oyuncu. O patlama yaptı, geçen sene takımın en iyisi Jamont Gordon ortada yoktu... Bence ilk haftanın en büyük sürprizini M. Hairston ve D. Collins yaptı. Collins'in aynı oyunu oynaması çok zor. Kalnietis haftalar ilerledikçe daha fazla öne çıkabilir. CSKA maçında Sonny Weems'i de çok beğendim ama, kadroma alamadım. Bence Weems'i kadrosuna alanlar pişman olmaz. Kirilenko son lig maçında oynamamış, kadroya alanlar için soru işareti... Lakovic, kanımca Euroleague'de Becirovic'in Lottomatica Roma'da oynadığı sene gösterdiği performansa benzer bir performans gösterebilir. İlk maçta çok konsantreydi ve takım liderliğini üstlenmişti. Caja Laboral ACB'de kötü gidiyor ama, Euroleague'de farklı oynayacaklardır. Seraphin İspanya ligindeki kötü oyununa karşın, Fenerbahçe Ülker maçında iyi sinyaller verdi. Patlama yapacak ama, ne zaman? Bence iyi point guardlar yakalamak çok önemli. İlk hafta Demond Mallet'i kadrodan çıkartıp, A. Capin'i almak, bana 26 puan ve kredi kaybettirdi. Diamantidis, Teodosic, McCalebb gibi gurdları almak bu kredileriyle ne mümkün... Bu arada Prigioni'nin ilk maçtaki performansına da aldanmamak lazım...