Euroleague Fantasy Challenge 2012

Bir türlü alacağım oyun kurucuya karar veremedim. 100 kere reset yapmışımdır herhalde.

Al benden de o kadar; sadece oyun kurucu olarak degil de yapılacak 3 degisiklik konusunda tereddütlerim hala gecmiş degil. Aklımdan gecen ve cesitli notlar aldıgım bircok isim var ama sadece 3 ünü kadroma katabilecegim gercegi keyif kacırıyor. Umarım pişmanlık yaşamayız ...

Guard olarak Shved'i almak istiyorum ama onu alırsam forvet pozisyonunda fedakarlık yapmam gerekiyor. Collins'i alsam güvenemiyorum, bizden birini mi alsam acaba diye düşünüyorum. Tabi Capin'i kadroda tutup Calathes'i satarsam sorun kalmıyor da yapmak istemiyorum. :)

Bu hafta Guardlarda kendi takımıma güvendim. İlk haftaki en büyük hayal kırıklığım olan Emir'e bu hafta güveniyorum. İlk hafta 140 puan aldım bu hafta ki hedefim 150 - 160 arasın da puan almak.

İlk haftaki en büyük hayal kırıklığı Bogdanoviç bu sefer atacak bence.. Ayrıca Gerald Fith geçen hafta oynamadı bu hafta oynar mı acaba bilgisi olan var mı?

Capin'le başladım ama, ilk maçtaki performansı beni vazgeçirdi. Shved'in Zalgiris maçındaki istatistiğini her maça yayacağını sanmıyorum; bence riskli bir oyuncu. O patlama yaptı, geçen sene takımın en iyisi Jamont Gordon ortada yoktu... Bence ilk haftanın en büyük sürprizini M. Hairston ve D. Collins yaptı. Collins'in aynı oyunu oynaması çok zor. Kalnietis haftalar ilerledikçe daha fazla öne çıkabilir. CSKA maçında Sonny Weems'i de çok beğendim ama, kadroma alamadım. Bence Weems'i kadrosuna alanlar pişman olmaz. Kirilenko son lig maçında oynamamış, kadroya alanlar için soru işareti... Lakovic, kanımca Euroleague'de Becirovic'in Lottomatica Roma'da oynadığı sene gösterdiği performansa benzer bir performans gösterebilir. İlk maçta çok konsantreydi ve takım liderliğini üstlenmişti. Caja Laboral ACB'de kötü gidiyor ama, Euroleague'de farklı oynayacaklardır. Seraphin İspanya ligindeki kötü oyununa karşın, Fenerbahçe Ülker maçında iyi sinyaller verdi. Patlama yapacak ama, ne zaman? Bence iyi point guardlar yakalamak çok önemli. İlk hafta Demond Mallet'i kadrodan çıkartıp, A. Capin'i almak, bana 26 puan ve kredi kaybettirdi. Diamantidis, Teodosic, McCalebb gibi gurdları almak bu kredileriyle ne mümkün... Bu arada Prigioni'nin ilk maçtaki performansına da aldanmamak lazım...

Kendi ana takımımıma almadım ama Prokom guardu Oliver Lafayette bizim maçta 14 ranking yapmıs 41 puan oyuncu.Prokomda guardda çok iyi süreler alıyor kendisi tavsiye ederim

İlk haftadaki rezil puandan sonra riske girerek Lawson-Collıns değişikliği yaptım sonra bişey getirmeyen Antic'in yerine çok daha az kredisi olan Furkan'ı aldım ve kalan parayla en önemli değişikliğimi yaptım bir şey getirmeyen Blums yerine Danny Green'i aldım geriyede 8 kredim kaldı. Hedef geçen haftaki rezil puandan sonra +140 yapmak.

kadromu tekrar değiştirdim ama gerçekten kararsız kaldım.
colinsi almadım.çıkardım tekrar takımdan. pivot konusunda hala kararsızım. 1 oyunculuk yere parama göre 4 oyuncu arasında kaldım. luka zoric,darius lavrinovic,nedzad sinanovic ve reyes...

NTVSpor'un fantezi futbol oyununda başarılı olduğum için denemek istedim.Tam 1 saat uğraştım kadro kurmak için.Seçtiğin 10 oyuncunun 7 si bir sonraki hafta oynayacak kuralı olmasaymış daha iyiymiş.Bir takım kurdum başka bir isimde bir takım daha kurulabiliyor galiba.Ya da ona benzer bir şey çok saçma geldi bana.Oyunu iyice bilenler en önemli kuralları ve dikkat edilmesi gerekenleri paylaşırlarsa sevinirim.İlk takımın günahı olmaz diyerek;

Calathes-Zisis/Lakovic-Kaimakoglou-Vasileadis-J.Blums/Hines-Kirilenko-Sinanovic-Furkan'dan oluşan bir kadro kurdum.2-3 numara seçimleri artık kurulsun şu takım diyerek kuruldu.Bakalım :)

Şifreyi değiştirmiştim, keşke sorsaydın bana. :)

Haftaya girersin artık lige.

Bu arada benim kadrom da şöyle bu hafta;

AcnzBYgCMAA161P.jpg

4v7m.jpg

Bu haftaki kadrom bu benim de. Ender'i DeJuan Collins ile, Velickovic'i Rothbart ile, Casey Jacobsen'i de Hairston ile değiştirdim.

Özel teşekkür Jacobsen'a gayet uygun bir krediye sağlam puan getirdi ve çok da iyi krediye sarıldı. :) Velickovic ve Ender'e teşekkür falan yok, gözümü kırpmadan sattım onları :p Rothbart'tan pek bir beklentim yok 3-4 getirsin yeter.