Euroleague Fantasy Challenge 2012

Bu haftanın büyük umut bağlanan pota altı canavarları Pekovic ve Reyes yokları oynuyorlar ...
Her ikisi de Kerem Secer' de var mıydı yoksa yanlıs mı hatırlıyorum :p

NOT: Benim kadromda bu oyuncular yoktu ama mevcut oyuncularım da pek isteneni vermediler. Secer' den pek farklı sayılmam yani ...

Pekovic sonradan iyi toparladı 18 le bitirdi maçı.

Bugün maç esnasında Önder Çiçekoğlu ile özellikle Tutku, Ender ve Furkan için her pozisyonda kafadan ranking hesaplamalarımız keyifli oldu. Hoş tabi her üçü de eksi puan almaktan yorulmadılar; hele hele rakibin faulleri nedeniyle Ender' in bir dolu asistinin yenilmesi (özellikle de Andric' e) tribünde keyfimizi kaçırdı.

Bir sonraki maç VIP değil normal tribünde olup aynı muabbeti Kerem Seçer, Arca Yıldırım ve Şamil Turançiftçi ile yapmayı planlıyorum. Önder biraz zayıf kaldı :p

Yine benim için kötü bir haftaydı ama ilk haftadan daha iyi gibiydi,ben bu oyunda guard alma işini beceremiyorum,aldığım uzunlar hep iyi puanlar getiriyor ama kısa oyuncu seçimlerim kötü.

Bu arada ben bu oyunu senelerdir oynuyorum ama bugün Önder ile beraber maç esnasında ranking hesaplaması yaparken bir konu kafamıza takıldı ve sağlıklı bir sonuç üretemedik.

Bilmem hatırlar mısınız ama Ender' e penetre esnasında faul yapıldı ve faul düdüğünden sonra Ender topu elinden çıkarıp potaya gönderdi; hareket başladığı için eğer girseydi basket sayılacaktı ve Ender bu pozisyonda ranking olarak 1+2 puan alacaktı ama top basket olmadı. Bu durumda Ender bu pozisyondan +1-1 puan mı alıyor, yoksa faul sonrası potaya salladığı top değerlendirmeye alınmıyor mu?

Mantıken basket olsaydı +2 alacağına göre faul sonrası basket olmayan atıştan da -1 alması lazım diye düşündük ama kesin bir yorum getiremedik.

reyes ender tutku lakovic çok güzel baslayan haftayi katlettiler, vasat üstü performans verseler heralde 170 e falan dayanirdim neyse önümüzdeki maçlara bakicaz

Bu hafta patlama yapacağını düşünerek aldığım Printezis beni yanıltmadı. 33 puan getiriyor galibiyetle beraber. 34 krediyle almıştım herhalde 50 lere çıkar bu haftadan sonra.

Toplamda da 135 gibi birşeyle kapatacağım.

Bu hafta 160 puan beklerken 120 - 130 civarında kaldım. Ender ve Tutku ikilisinden ortalama katkı beklerken 0 katkı, Batista'dan gelen -1'e rağmen yine iyidir.

Çarsamba 4 oyuncudan 74 puan gelince aha bu hafta kesin birinci olursun oglum sen diye kendimi bi güzel gazlarken bugün 6 oyuncudan 36 puan gelince kaldım öle sap geldi :D

Bu arada ben bu oyunu senelerdir oynuyorum ama bugün Önder ile beraber maç esnasında ranking hesaplaması yaparken bir konu kafamıza takıldı ve sağlıklı bir sonuç üretemedik.

Bilmem hatırlar mısınız ama Ender' e penetre esnasında faul yapıldı ve faul düdüğünden sonra Ender topu elinden çıkarıp potaya gönderdi; hareket başladığı için eğer girseydi basket sayılacaktı ve Ender bu pozisyonda ranking olarak 1+2 puan alacaktı ama top basket olmadı. Bu durumda Ender bu pozisyondan +1-1 puan mı alıyor, yoksa faul sonrası potaya salladığı top değerlendirmeye alınmıyor mu?

Mantıken basket olsaydı +2 alacağına göre faul sonrası basket olmayan atıştan da -1 alması lazım diye düşündük ama kesin bir yorum getiremedik.
değerlendirmeye alınmıyor şut.-1 yok yani.sadece basket olduğunda işleniyor.

Oyuncuları değiştirmekte geç kaldım ve geçen haftaki kadrom kalmıştı maalesef,2 tane sakat oyuncumu değiştiremedim bu yüzden.Biri Velickovic biri Blums idi..Onların 0 çekmesine rağmen 127 almışım..Onları da değiştirebilsem haftanın lideri olurmuşum rahat ah be :)

Önümüzdeki maçlara bakacağız artık ne yapalım :)

Emir'den istediğim verimi hala alabilmiş değilim.Ama vazgeçmeyeceğim bir hafta daha.Kadromdaki tek değişiklik Ender Arslan oldu.

16.Sıradayım GSBasket Ligi'nde .

NBA'de lockout'un her an bitebileceği konuşuluyor. Bu konuda dikkatli olmakta fayda var, takımınızdaki NBA oyuncuları her an Amerika'ya uçabilir :)

Tutku beni 2 haftadır çok büyük hayalkırıklığına uğrattı cidden. Bu hafta değişim şart sanırım.

131 puan böyle cenabet bi hafta için çok iyi rakam bence.
Bu hafta değişimleri iyi yaparsam haftaya yine orttalama bi ranking yakalarım.

Bide son bi sorum olucak. Oyuncuların değeri 100 kredi üzerine çıkabiliyor mu?

Collins ve Andjusic'in eksi puanlarına ve Alonzo Gee'nin 3 puanına rağmen haftayı birinci bitirdim.Tabi Batum ve Krstic reyizlerin birincilikteki katkısı çok büyük :D Birde paraya kıyıp Kirilenko yu da aldım,hayırlısı artık.

Tutku beni 2 haftadır çok büyük hayalkırıklığına uğrattı cidden. Bu hafta değişim şart sanırım.

131 puan böyle cenabet bi hafta için çok iyi rakam bence.
Bu hafta değişimleri iyi yaparsam haftaya yine orttalama bi ranking yakalarım.

Bide son bi sorum olucak. Oyuncuların değeri 100 kredi üzerine çıkabiliyor mu?

evet rnk ya bağlı olarak çıkabiliyor.