Euroleague Fantasy Challenge 2012

Takım değerim 600 oldu... Haftaya 3 hamleyle 635'e kadar yolu var. 171 aldım bu hafta. Ibaka ucuzken almak lazım.

@ Arda Abi, sana danışmak istedim sen olsan Giorgi Shermadini alırsın yoksa Serge Ibaka alırsın ?

@ Arda Abi, sana danışmak istedim sen olsan Giorgi Shermadini alırsın yoksa Serge Ibaka alırsın ?

soru bana sorulmamış olsa da kişisel fikrimi söylemek istedim;shermadini iyi bi form yakaladı bence bu hafta da iyi bi performans sergileyecektir ama kötü bir oyun çıkarsa bile ortalamasından dolayı kredisi artıcak,ibaka ise takıma ısınıyor gibi gözüküyor yine iyi bi rnk alacağını düşünsem de bu hafta için tercihini shermadini den yana kullanmanı öneririm çünkü oyunun başı olduğu için rnk yanında kredi arttırman daha olumlu olacaktır son karar senin tabi bol şans.

Akinbala'dan +20 beklediğim haftada sakatlanıp oynamaması ve kredim yetmediği için Jordan Farmar yerine Danny Green'i almam -Green beklentilerimi karşıladı ama...- haftanın kötü sürprizleri oldu.

bisey sormak istiyorum kirilenko 114 kredi satayımmı yoksa pana maçında çok oynuyacagı içim kredisi artarmı

çok oynaması kredisinin artacağı anlamına gelmez.Benim 2 takımım var ve birinde krilenko ilk haftadan beri duruyor bu hafta da satmayacağım maçı 19.5 rnk ile tamamlarsa kredisinde değişme olmayacak, (bence 20-25 yapar yapmazsa da canı sağolsun) o kadar ekmeğini yedik adamın ama sonraki hafta vedalaşabilirim gibime geliyor.herkesin bakış açısı ,stratejisi farklı olabilir tabii

çok oynaması kredisinin artacağı anlamına gelmez.Benim 2 takımım var ve birinde krilenko ilk haftadan beri duruyor bu hafta da satmayacağım maçı 19.5 rnk ile tamamlarsa kredisinde değişme olmayacak, (bence 20-25 yapar yapmazsa da canı sağolsun) o kadar ekmeğini yedik adamın ama sonraki hafta vedalaşabilirim gibime geliyor.herkesin bakış açısı ,stratejisi farklı olabilir tabii
bence kirilenko maçta cok süre alınca diger oyuncular gibi raydan çıkmıyacagına inandıgım için öyle bir yorum yaptım ben tahmini 15 20 arasında sayı atacagını 6 8 arasında rib alacagını ve 4 7 arasında asist yapacagını düsünüyorum ortlamada 33 dakika halan oynar ve 27 ve üstü çivarında kredi getirir diye tahmin ediyorum

bence kirilenko maçta cok süre alınca diger oyuncular gibi raydan çıkmıyacagına inandıgım için öyle bir yorum yaptım ben tahmini 15 20 arasında sayı atacagını 6 8 arasında rib alacagını ve 4 7 arasında asist yapacagını düsünüyorum ortlamada 33 dakika halan oynar ve 27 ve üstü çivarında kredi getirir diye tahmin ediyorum

yazdığın istatistikleri yapacağını düşünüyorsan satmak çok yanlış olur ve dediğin istatistiklere ulaşırsa kredisi de artar

@Ahmet Abi, teşekkür ederim yorumların için abi.

@Arda Abi,Senin uzun süreli planların var abi ona güvenerek sordum bence sen sonradan açılacaksın arap atı gibi :)