Aaro Jackson, hiç beklemediğim adam sıfır çekiyor ! Olacak iş değil ona rağmen puanım 142 !
@ Arda Abi, sana danışmak istedim sen olsan Giorgi Shermadini alırsın yoksa Serge Ibaka alırsın ?
@ Arda Abi, sana danışmak istedim sen olsan Giorgi Shermadini alırsın yoksa Serge Ibaka alırsın ?
bisey sormak istiyorum kirilenko 114 kredi satayımmı yoksa pana maçında çok oynuyacagı içim kredisi artarmı
bence kirilenko maçta cok süre alınca diger oyuncular gibi raydan çıkmıyacagına inandıgım için öyle bir yorum yaptım ben tahmini 15 20 arasında sayı atacagını 6 8 arasında rib alacagını ve 4 7 arasında asist yapacagını düsünüyorum ortlamada 33 dakika halan oynar ve 27 ve üstü çivarında kredi getirir diye tahmin ediyorumçok oynaması kredisinin artacağı anlamına gelmez.Benim 2 takımım var ve birinde krilenko ilk haftadan beri duruyor bu hafta da satmayacağım maçı 19.5 rnk ile tamamlarsa kredisinde değişme olmayacak, (bence 20-25 yapar yapmazsa da canı sağolsun) o kadar ekmeğini yedik adamın ama sonraki hafta vedalaşabilirim gibime geliyor.herkesin bakış açısı ,stratejisi farklı olabilir tabii
bence kirilenko maçta cok süre alınca diger oyuncular gibi raydan çıkmıyacagına inandıgım için öyle bir yorum yaptım ben tahmini 15 20 arasında sayı atacagını 6 8 arasında rib alacagını ve 4 7 arasında asist yapacagını düsünüyorum ortlamada 33 dakika halan oynar ve 27 ve üstü çivarında kredi getirir diye tahmin ediyorum
Şu 1 hafta olsun bizim maçta oynamasınZorunlu değişiklik :
Kinsey yerine Henry Domercant'ı aldım.Umarım ciddi bir sakaltığı yoktur Kinsey'in.