Euroleague Fantasy Challenge 2012

ilk hafta 87 almıştım ve aldığım en düşük puan bu demiştim. beterin beteri varmış. geçen haftada 57 puan aldım.
bu hafta 2 haftadır kadromda olan real li Mirotovic i gönderdim. sağlam kazığını yedim. onun yerine macvan ı aldım.
fenerli sfolasha yıda kadroya aldım ve para bittiği içinde 18 lik bir forvet le (cakarevic partizanlı ) transferi kapattım.
Oyun kurucu değiştireyim dedim ama bu şekilde oturdu kadro.
gönderdiklerim;
jamon lucas
casey jacobsen
mirotovic

bu hafta bari eli ayağı düzgün puan alayım.
haftaya alacağım 2 oyuncum belli.

printzeis i aldım kadroya ama son anda çıkardım.umarım pişman olmam.

bu oyunu az bilenler krilenko, krstıc, teodosic in isimlerini duyup paraslarına bakmadan ilk haftadan kadrolarına aldılar. Bizde bu oyunu biliyoruz ya, bunlara bu kadar para verilir mi diyerek kadroya almadık. adamlar her hafta dünyanın puanın yapıyorlar. sadece 3 oyuncuyu ve kadroyu sadece 3 kişiden kursam şuana kadar topladığım puanlardan daha çok puan toplayacaktım.
yine dünyanın puanını aldılar bu oyuncular. Bu oyuncuları kadroda olanlarda zaten uçup gittiler yine.
lokavt bitsede kurtulsak şunlardan :)
bu arada yazdığım değişklikleri son saniyede tekrar değiştirdim. son 8 saniye kala takımı kurabildim. daha iyi oldu.
lucası takımda tuttum ve 15 puan aldı. çıkarsaydım çok üzülürdüm.son sanye 3 lüğü girse, Ender asist , Lucas 3 lük 4 puan alacaktı. kaçırınca -1 de yazdı ve bu kaçan 3 lük bana 5 puana mal oldu. maçları bu gözle izleyincede çok daha zevkli oluyor. kaçan 3 lük benim geçen hafta yaptığım puanın %10 una denk geliyor :)

Bu oyunda duygusal davranmamak lazım bunu anladım.Galatasaray'dan hiç oyuncu almamam lazımdı,Fener'den,Efes'ten almamak lazımdı,gerçekten tanımadığım,takip etmediğim oyuncular daha çok puan getiriyor,tanıdığım,izlediğim oyuncular batıyor,rastgele alacaksın,puanına bakıp öylesine alacaksın,en azından ben böyle yaptığım zaman başarılı oluyorum.

Ha bide şans,bi insan şanssızsa heryerde şanssızdır mesela ben :D

her zaman kazanan takımın oyuncularından kurun takımı derim - en azından ben öyle yapıyorum- ilk hafta 75ten aldıgım kirilenko şimdi oldu 114 :D. Dün krstic ve kirilenkoyla coştum bugün batum,cook ve geçen gün puanının ilk haftalarda düşmesini bekelyerek aldıgım navarro'dan(88'den 66'ya düştü) patlama bekleyerek zirveye oynarız inşalah :D. Son olarak kadrom : OmAR Cook-Nick Calathes/ Batum-Navarro-Vasileadis-Fisher/ Kirilenko-Krstic-Ndong-Shermandini

bu oyunu az bilenler krilenko, krstıc, teodosic in isimlerini duyup paraslarına bakmadan ilk haftadan kadrolarına aldılar. Bizde bu oyunu biliyoruz ya, bunlara bu kadar para verilir mi diyerek kadroya almadık. adamlar her hafta dünyanın puanın yapıyorlar. sadece 3 oyuncuyu ve kadroyu sadece 3 kişiden kursam şuana kadar topladığım puanlardan daha çok puan toplayacaktım.
yine dünyanın puanını aldılar bu oyuncular. Bu oyuncuları kadroda olanlarda zaten uçup gittiler yine.

Yazdıgında tamamen haklısın. Bu olay biraz da şans işi. İlk hafta yüksek krediyle listeye koyulan oyunculardan yarısı ilk maçlarında kötü performans sergileselerdi, dediğin gibi oyunu daha fazla bilen tecrübeli kullanıcılar öne çıkacaklardı ama aksine isimleri büyük oyuncular şimdiye kadar çok başarılı oyunlar çıkardılar ve tanıdıkları birkaç yıldız oyuncuyu rastgele kadrolarına katan kullanıcılar ilk haftalarda öne fırladılar.
Bakınız: Önder Çiçekoğlu

Olur böyle şeyler, geleceğe umitle bakmak lazım :)

Bu arada Printezis bazı arkadaşların elinde sağlam patladı eheh :)

Yazdıgında tamamen haklısın. Bu olay biraz da şans işi. İlk hafta yüksek krediyle listeye koyulan oyunculardan yarısı ilk maçlarında kötü performans sergileselerdi, dediğin gibi oyunu daha fazla bilen tecrübeli kullanıcılar öne çıkacaklardı ama aksine isimleri büyük oyuncular şimdiye kadar çok başarılı oyunlar çıkardılar ve tanıdıkları birkaç yıldız oyuncuyu rastgele kadrolarına katan kullanıcılar ilk haftalarda öne fırladılar.

Nerelerdesin ya sen sıralamada? Bakıyom bakıyom ama bulamıyorum yahu :) :)

Arda , verdiğin örnek gayet açıklayıcı ve iyiydi :)
toparlıyoruz. Bu hafta ilk günden aldığım puanlar iyiydi. daha iyi olacak...

Haftalardır düşünüyorum ama bu hafta yapacağım sanırım, Kirilenko'yu 113 puanla elden çıkaracağım. Tamam 40 dakika sahada kalsa 40 ratingi falan bulacak ama sahada 25 dakikadan fazla kalmıyor sanırım 2 maçtır, CSKA maçları çok erken sonuçlandığından o da son çeyreği benchte geçiriyor. Shved de 50 puan civarına ulaştı, onu da elden çıkarmayı düşünüyorum.

Dün Green ve Kirilenko iyi puanlar getirdiler, bugün ise kritik nokta Shermadini, Pleiss ve Preldzic'in performansları olacak.

Ender,Shumpert,Seraphin beklediğimden çok daha iyi puan getirdiler.Kirilenko aynı saydırmaya devam ediyor.Batum,Kinsey,Emir ve Ömer Onan'dan ortalama bir performans alabilirsem bu haftayı iyi bir puanla tamamlayacağıma inanıyorum.

4.haftadaki 3 değişik hakkındaki planlarımdan ilki lorbek i almaktı ama geçen haftaki iyi performansı yetmezmiş gibi bu aksam da ilk çeyrekte 13rnk yaptı. az saçmalasa da b planına geçmek zorunda kalmasam iyi olacak:D

Kendi çapımın rekorunu kırarak 140 puan geldi bu hafta . İlk hafta 128 ikinci hafta 101 üçüncü haftada 140 yaparak 369 puana ulaştım toplamda. Sessiz ,derinden ve emin adımlarla yürüyorum :D

Şanssızlıklar peşimi bırakmıyor,oyunun 3.haftası bitmek üzere ve benim sadece 2.haftada 10 oyuncumda oynadı.İlk hafta G.Fitch bu haftada en değerli oyuncum Akingbala oynamadı.Bu tür şanssızlıklar yüzünden ritim yakalayamadım ama bu hafta yapacağım değişikliklerden sonra önümüzdeki hafta iyi bir puan alacağımı düşünüyorum tabi yine şanssızlık yaşamazsam,düşünün en değerli oyuncunuzun oynamadığını mesela Krilenko,şans işte.

Terrell Lyday 9
Tutku Acik -2.0 ( Bu hafta kadromdan çıkaracağım,artık 20 dakikanın üzerinde süre alıp,çoşabilir )

Thabo Sefolosha 20.9 +
Sasha Vujacic 4.4 + ( Normalde bu kadar düşük getirmez ama benim kadromda normaldir )
Emir Preldzic 18.7 + ( Yaptığı asistlere rağmen,skor üretmediği için daha yüksek puan getiremiyor )
Fernando San Emeterio 16.5 + ( Geçen yıl bu adam çoşuyordu ve benim kadromda değildi )

Luksa Andric 7.0 ( Herşeye rağmen andric'i takımda tutmayı düşünüyorum,en azından istikrarlı )
Mario Kasun 5.0 ( Zagrep'te iyi süreler alıyor,daha yüksek puanlar getirmesi lazım ama ..... )
Kostas Tsartsaris ? ( Mecburiyetten aldım,1 haftalık risk bakalım nasıl bi puan gelecek ondan )
Akin Akingbala - ( 21.7 rkg ortalamalı oyuncumun maçta oynayamayacağını son dakikada öğrendim )

Şimdi bu kadrodan Tutku kesin gidecek,Akingbala'yıda çıkarmayı düşünüyorum,çıkacak 3.oyuncuyuda sonra belirleyeceğim.

Sofoklis'i alacağım Maccabi'den,birde en azından - getirmeyecek bir guard alacağım.