Euroleague Fantasy Challenge 2012

1 hafta geriden başladığım takımımda 600 üstü kredi var ama as takımı toparlayamadım bir türlü.

Akingbala alınır mı?
Farmar Efes karşısında da iyi oynar mı?
Furkan ligdeki gibi bir performans sergileyebilir mi?
19 krediyle elimde kalan Heurtel aldığı dakikaları iyi kullanmayı becerebilir mi?

Kararsız kaldığım konular bunlar gibi.

Farmar'ı almanı tavsiye ederim :)

183 puanla "gsbasket" ailesinin 2.si olmak gurur verici olsa da az önce Kaukenas'ı takımdan yollamak içimi biraz burktu.
Andric'den beklenen katkılar gelmeyince bende Furkan'a yöneldim.
3 haftadır yokları oynayan Ender umarım biraz kendine gelir yoksa "Huertas" bu hafta geçen haftalarda ki gibi yüksek puan getiremeyecektir.

Valla oyunu burda görünce başladım.İlk hafta puan alamadım zaten.Kadromu fikstüre bakarak 5 ila 10 dakika arasında kurdum :D İlk hafta 83 ikinci hafta değişikliklerle 109 aldım.Shermadini saolsun.Baya kafa patlatmak lazım oyuna.Zizis-Shermadini ve ismini unuttuğum bir uzunu çıkardım yerlerine Lawson-Antic-Lapeta'yı koydum.Elden çıkarıp koyduğum oyunculardan müthiş katkılar aldım,arkadaşa da söylemiştim şansım iyi sanırım bu konuda.Lawson'ı alın koyun ben kefilim :D

Oyun muhteşem bir oyun kafa patlatıp uzun vadeli düşünmek lazım.Ben gelişigüzel dizdim.3 oyuncu değiştirme hakkımız olduğunu bilmiyordum.

Bu haftaki kadrom;

Calathes-Ty Lawson
Lakovic-Kaimakoglou-Vasileadis-Kecman
Hines-Kirilenko-Antic-Lapeta

Son anda Lapeta yerine Furkan'da karar kıldım :D

Bu hafta Luka Zoric-Ty Lawson'dan iyi katkılar gelecektir.Özellikle Luka Zoric ve Banic-D'or Fischer ikilisinden biri bir yıldızınız riske edilerek alınabilir.

Yükselişte olan bir San Emeterio mu yoksa Danny Green'i mi alayım? Geçen sene 40'lı kredilerden aldığım San Emeterio'nun az ekmeğini yemedim saolsun gönül bağım var. :) Ayrıca evinde iyi oynayan Bilbao'da geçen haftanın kayıp ismi Aaron Jackson bu haftanın fırsat transferi olabilr mi?

Bu hafta kadrom bu hadi hayırlısı. Geçen hafta bi adamı almayı unutmuşum hiç puan alamadım çok üzüldüm sakın öyle bşi yapmayın arkadaşlar.

Yükselişte olan bir San Emeterio mu yoksa Danny Green'i mi alayım? Geçen sene 40'lı kredilerden aldığım San Emeterio'nun az ekmeğini yemedim saolsun gönül bağım var. :) Ayrıca evinde iyi oynayan Bilbao'da geçen haftanın kayıp ismi Aaron Jackson bu haftanın fırsat transferi olabilr mi?

bence danny , bu maçta çok iyi oynayacağını düşünüyorum(bizim maç onlar için çok önemli).Ama çok fazla basit hata yapmadığımız sürece bizi yenebileceklerini sanmıyorum hem maçımızı izlerken onu da izlemiş oluyoruz.ve de kredi artış anlamında da fse ye oranla daha avantajlı durumda, 2 takımım var 2sinde de kadromdadır.