Euroleague Fantasy Challenge 2012

Bu hafta patlama yapacağını düşünerek aldığım Printezis beni yanıltmadı. 33 puan getiriyor galibiyetle beraber. 34 krediyle almıştım herhalde 50 lere çıkar bu haftadan sonra.

Toplamda da 135 gibi birşeyle kapatacağım.

Adam gayet profesyonel çözüm getirmiş kadrosuna Arda abi, sen geride kalacaksın galiba. :)

Bu arada Pekovic yerine Kirilenko'yu almıştım abi. :)

bende az once kurdum kadromu ancak bir sorum olacak takımı kuruyorum confirm diyorm ardından kayıt oluyor ama create team deyince bütün takım gidiyor . Bu doğalmı yoksa bi hatam mı var ?

bende az once kurdum kadromu ancak bir sorum olacak takımı kuruyorum confirm diyorm ardından kayıt oluyor ama create team deyince bütün takım gidiyor . Bu doğalmı yoksa bi hatam mı var ?

hakan kardeşim; create team deyince kaybolması normal çünkü yeni takım kuruyorsun(istediğin kadar takım kurabilirsin sınır yok).daha net yazacak olursam create team yazan yere yeni takım kurmak istersen tıkla onun dışında tıklama :D confirm dediysen home a tıklayıp kurduğun takımları oradan görebilirsin.

Şamil ile beraber ciddi bir çalışma yapıyoruz. Tüm oyuncuları tek tek inceledik. Bu çalışmanın meyvesini 3-4 hafta sonra toplamaya başlayacağız ama. :)

Bu haftayı batum kurtardı ama hala durumum iyi değil,navarrodan büyük kazık yedim :(( 88'e almıştım 66 şuanda puanı,artık hayatta bırakmam :)

Daha dengeli bir kadro için iki haftadır iyi puanlar getiren Rudy/Batum arasında kararsızdım ama son haftaki performansın ardından Rudy'i çıkardım.Pekovic ve Kirilenko'yu çıkarmaya elim gitmedi.Hadi hayırlısı bakalım.

İlk hafta 119,bu hafta 125 almışım.Artarak gider diye temenni ediyorum..

Bu hafta guard pozisyonunda biraz kumar oynadım. Teo-Huertas takasında istediğimi alıp Teo ya geri döndüm. Üste kalan parayla da Tutkuyu malesef elimden çıkarmak zorunda kaldım. Asıl kumarı da orda oynadım zaten :)

Bu hafta yine 130 ortalamamı korurum sanırım bi aksilik olmazsa :)

Bu arada ben bu oyunu senelerdir oynuyorum ama bugün Önder ile beraber maç esnasında ranking hesaplaması yaparken bir konu kafamıza takıldı ve sağlıklı bir sonuç üretemedik.

Bilmem hatırlar mısınız ama Ender' e penetre esnasında faul yapıldı ve faul düdüğünden sonra Ender topu elinden çıkarıp potaya gönderdi; hareket başladığı için eğer girseydi basket sayılacaktı ve Ender bu pozisyonda ranking olarak 1+2 puan alacaktı ama top basket olmadı. Bu durumda Ender bu pozisyondan +1-1 puan mı alıyor, yoksa faul sonrası potaya salladığı top değerlendirmeye alınmıyor mu?

Mantıken basket olsaydı +2 alacağına göre faul sonrası basket olmayan atıştan da -1 alması lazım diye düşündük ama kesin bir yorum getiremedik.

faul durumlarında top girerse faulden 1 basketten 2 toplam 3 puan alırsın
girmezse eğer faulden 1 puan alırsın. Faul yapıldığında kaçan şut istatistiklere girmez.. umarım yardımcı olmuşumdur

Size iki kişi hakkında danışmak istiyorum..

1- Siz Bo McCalebb bize karşı ortalamasını yakalar mı,yakalar gibi duruyo ama yine de bir sorayım dedim...
2-Batum Fb maçında zorlanır mı? Bu haftanın en çok alınan oyuncusu Sefolosha ama bana Batum ile ikisi biribirinin verimlilik puanını düşürür gibi geliyo..

Bo,Batum,R.Fernandez olunca son 2 oyuncum için 63 kredi kaldı..En az birini göndermek zorundayım galiba..

Size iki kişi hakkında danışmak istiyorum..

1- Siz Bo McCalebb bize karşı ortalamasını yakalar mı,yakalar gibi duruyo ama yine de bir sorayım dedim...
2-Batum Fb maçında zorlanır mı? Bu haftanın en çok alınan oyuncusu Sefolosha ama bana Batum ile ikisi biribirinin verimlilik puanını düşürür gibi geliyo..

Bo,Batum,R.Fernandez olunca son 2 oyuncum için 63 kredi kaldı..En az birini göndermek zorundayım galiba..

McCalebb, UO maçında kendisini hiç sıkmadan 23 rkg yaptı. Bence benzer bir performans gösterecektir. Hatta maç sıkışırsa daha fazla öne çıkabilir... Batum'un Fenerbahçe Ülker'e karşı çok zorlanacağını sanmıyorum. Geçen haftaki performansını göstermesede 20 civarı getirir...

Bence Caja Loboral'den Thomas Heurtel ve Olympiakos'dan Kalin Lucas vites arttırabilir... Bu hafta Ratko Varda'ya da dikkat!..