Euroleague Fantasy Challenge 2012

Danny Green benim için de hayal kırıklığı oldu. Olimpija maçını kazanacağımızı düşünüyordum ama Green de iyi performans gösterir diyordum yanılmışız.

Ayrıca Cantu' lu Vladimir Micov da (ki gerçekte oyununu çok beğenirim. Aynı tarz oyuncu olan Lottomatica Roma' lı Vladimir Dasic ile beraber Karadağ temsilcisi Buducnost zamanlarından beridir takip ederim.) bu haftayı eksi puanla kapatınca strateji yapalım derken yerlerde süründük diyebilirim.

Önümüzdeki maçlara bakacağız ...

Valla bu haftayı iyi geçtik. Takımı oturtuyorum yavaş yavaş. Furkanı çıkarıp Ibaka'yı almasam Avrupa'da derce yapabilirdim belki.

Kimin hangi hafta nasıl oynayacağı da belli olmuyor,tamamen şans işi. Her hafta istikrarlı giden belli başlı adamlar var,gerisi saatli bomba.

Bu hafta toparlanmaya başladım,birde Akingbala'yı çıkarmamış olsaydım ve Pero Antic'i almamış olsaydım çok daha iyi olacaktı.Akingbala'yı mecburiyetten çıkardım,birazda kızmıştım fb ülker maçında oynamadığı için bu hafta çoştu adam,sinir bozucu bişey tabi.

117.5 puan aldım,bundan sonra 100'ün altına düşeceğimi sanmıyorum.

Pape Amagou'yu almıştım mesela 23.95 krediye 17.6 + puan getirdi.

ilk 5 oyuncum 31 yaptıydı önceki sayfa yazdığım gibi hedef 180 ve üzeriydi kalan 5 122 getirdi .ortalamayı bozmadık 150 altına inmedik yine.en güzerli de takım değeri 615 ten 603 ındıydı ılk gun sonu dünkü performanslar 650 ye getirdi.danny (bi daha işim olmaz la senle gamsız ) ve luksaya ve bi guardıma elveda dicem.teodosiç artık oldu alma vaktim geldi :D kredisine baktım da bu hafta alınmaz mıs haftaya artık:D

normal sezon bittikten sonra top 16 ya geçmeden kadrolar sıfırlanacak mı ? sahip olduğumuz kredilerle mi yola devam edicez bu gibi sorulara bilgisi olan bi açıklık getirebilir mi acaba ilk kez oynadığım için fazla bi bilgim yok

kadrolara bakıyorumda, benim neden bu kadar puanlar aldığım ortada. bu sene gerçekten çok ilginç bir lig oluyor. 4 senedir olmayan şeyler bu sene oluyor. 4-5 oyuncu takımları alıp götürüyor. bizde araştırıp,inceleyip oyuncu alıyoruz aldığı puan ya - oluyor, yada 2 -3 puan.
chriss hill -1 puan getirdi. Bu hafta sattım. her hafta puanlarım artıyor ama daha 100 ü geçemedik.

normal sezon bittikten sonra top 16 ya geçmeden kadrolar sıfırlanacak mı ? sahip olduğumuz kredilerle mi yola devam edicez bu gibi sorulara bilgisi olan bi açıklık getirebilir mi acaba ilk kez oynadığım için fazla bi bilgim yok

kadrolar ve puanlar aynen devam ediyor. sadece top 16 ya kalamayan takımlardaki oyuncular nedeniyle yanlış hatırlamıyorsam top 16 nın ilk haftasında sınırsız oyuncu değişikliği hakkı veriyor.( burda çok emin olamadım. elenen takımdan oyuncun varsa bunları değiştirme hakkıda veriyor olabilir)

kadrolar ve puanlar aynen devam ediyor. sadece top 16 ya kalamayan takımlardaki oyuncular nedeniyle yanlış hatırlamıyorsam top 16 nın ilk haftasında sınırsız oyuncu değişikliği hakkı veriyor.( burda çok emin olamadım. elenen takımdan oyuncun varsa bunları değiştirme hakkıda veriyor olabilir)

biraz araştırdım ama doğruluğu hakkında pek bi bilgim yok olay bu şekilde sanırım;
top16 ya kadar normal sezon 1.si falan belırlenecek ona ödül vs neyse kazanacak.sonra top 16 da yıne normal sezon gıbı baslayacağız ama buyuk ödül için normal sezon ve top 16 puanları toplanacak gecen sene nasıldı net bilgisi olan var mı ?en önemli olan sahip olduğumuz krediler le mi top 16 ya baslıcaz yoksa yıne 500 mü verecekler kredi taşınma olmazsa farklı bi strateji izlemem gerekecek çünkü suan 650 var :D taşınmazsa haftalık basarıya endeksli bi kadro kurarım.

Rudy Fernandez'den istediğim verimi alabilseydim daha iyi olabilirdi.Ama bu hafta güzeldi.Last game dördüncüyüm, overall'da sekizinci.Overall daha önemli sanırsam ?

Luksa Andric ilk haftadan beri kadromdaydı ama artık sabrım kalmadı ona ve çıkardım.Sefolosha'yı taktik icabı bu hafta çıkardım.Birde Pero Antic'i çıkardım.

Bu gidenlerin yerine aldığım 3 oyuncudan çok iyi puanlar bekliyorum.Özellikle Sefolosha'nın yerine aldığım isim çoşacak bence,Regal Barcelona'lı bu bahsettiğim oyuncu :D

Luksa Andric ilk haftadan beri kadromdaydı ama artık sabrım kalmadı ona ve çıkardım.Sefolosha'yı taktik icabı bu hafta çıkardım.Birde Pero Antic'i çıkardım.

Bu gidenlerin yerine aldığım 3 oyuncudan çok iyi puanlar bekliyorum.Özellikle Sefolosha'nın yerine aldığım isim çoşacak bence,Regal Barcelona'lı bu bahsettiğim oyuncu :D

Chuck Eidson yada Navarro mu Bayram abi :D

Navarro :D bu kadar düşmüşken kredisi Navarro kaçmaz,taktik gereği bu tarz oyuncunların kredilerinin düşmesini beklemiştim ama bazıları ilk haftadan itibaren çok yüksek puanlar alınca benim taktik bozguna uğramıştı şimdi yavaş yavaş taktiğim tutmaya başladı.