Euroleague Fantasy Challenge 2012

Son gune kalan 4 oyuncumdan 3 u muthis performans gosterdi İbaka: 2, A.law:2 D.green:4 :) J.Carroll gosterdigi performans gunu kurtadi. Bunlara ragmen 123 puan almisim ki dunden sonra beklemiyordum. Artil Law ve Greenle ayrilma vakti geldi.

Bu hafta herkez çuvalladı çünkü beklenmedik oyunculardan geldi yüksek puanlar (kirilenko hariç tabiki). Bu hafta da batumla vedalaştım katkılardan dolayı teşekkür ederek ve yerine bo mccaleb ve eidson geldi. haftaya artık bu kötü gidişe dur deriz

lafayette-hamilton-vujacic i çıkarıp teodosic-calathes-navarro yu alıp yıldızlara yatırım yaptım..yeni transferler hamilton ile vujacic ten 2 haftadır bir şey göremedik..bari kadroda yıldız isimler olsun..top 16 ya hazırlık :)

Madem kimseden ses çıkmıyor kendi insiyatifimi kullanıyorum. Ligdeki katılımcılar lige katıldıkları takımları, ligdeki mevcut takımlarının puanlarını 20 puan geçmemek üzere ve altında olmak üzere aynı kullanıcıya ait başka bir takımla değiştirebilirler.

Son değiştirme süresi Pazar gecesi 00:00'dır. Daha sonra ilgilenemem ne yazık ki.

Bu ilk ve son değiştirme hakkınızdır.

Değiştirmek isteyenlerin bana mail atması gerekmektedir. Özel mesaj değil, mail bekliyorum. Mail atanlara yine maile cevaben ligin şifresini vereceğim. AYnı şekilde lige yeni katılmak isteyenler de mail atabilirler. Onların puan sınırlarına mail geldikten sonra karar vereceğim.

gs-basket@hotmail.com

Mailde olması gerekenler;

*Fantasy Challenge Kullanıcı Adı:
Ligdeki Mevcut Takımın Adı: ?
Ligdeki Mevcut Takımın Puanı: ?
*Lige Girecek Takımın Adı: ?
*Lige Takımın Puanı: ?

Lige yeni katılacak olanlar yalnızca * işareti olanları, takım değiştirecekler ise hepsini yazıp göndermelidirler.

Bu rezalet haftadan sonra biraz yatırım yapma kararı aldım :)) 11 krediyi cebe atıp,savanoviç-bogdanoviç risklerini göze aldım. Lawson içinde bu son hafta

bu arada. daha 2 gun oldu uye olali ama GSBasket ligine katildim bende.

username : aslanovic
team name : aslanovic

bu arada takimim su sekilde. cok mu kotu sizce.

Point Guards

Ender Arslan
Kerem Tunceri

Shooting Guards and Small Forwards

Sasha Vujacic
Sinan Guler
Jaka Lakovic
Emir Preldzic

Power Forwards and Centers

Ersan Ilyasova
Preston Shumpert
Andreas Glyniadakis
Ermal Kuqo

Nilay abla farklı takımlardan oyuncular alsan daha iyi olur. Mesela Efes'ten 5 oyuncu var ve hepsinin birden iyi oynaması bir maçta imkansız gibi birşey. Ayrıca malesef bu haftadan itibaren oyuna dahil olanlar daha da şanssız çünkü oyunda değeri arttırma haftaları geçti. Çoğu kişi 600-650-700 gibi paralara oyundayken oyuncular değerlerini bulduğu için senin kadronda değer artışı minimum olacak.

Ben takımıma farklı takımlardan oyuncular alıyorum, 9 takımdan oyuncum var mesela ve her maç belli katkı veren adamlar. Ayrıca Shipp'i öneririm fiyatına göre oyun için ideal her maç patlamaya hazır bomba gibi, istikrarlı oluşu da önemli tabi :)

Krilenko da sakatlanmış. Daha kaç krediye çıkacak diye merak ediyordum. Şimdi bu hafta satılsa. 122'den. 1 maç kaçırdı diyelim. Sonraki hafta fiyatında düşüş olur mu ?

Kirilenko sakatlanmış bu kötü oldu diye düşünmüştüm ama onu satınca 3 tane kaliteli oyuncuya sahip olduğumu farkettim :) Kirilenko'nun hasılatıyla ; Jaka Lakovic, Huertas ve Pekovic'i kadroma kattım.Umarım 4 Galatasaraylı tercihim beni hüsrana uğratmaz.

Point Guards

Marcelinho Huertas(*)
Ender Arslan

Shooting Guards and Small Forwards

Jaka Lakovic(*)
Jordan Farmar
Ömer Onan
Nicolas Batum(*)

Power Forwards and Centers

Furkan Aldemir
Nikola Pekovic(*)
Preston Shumpert(*)