Euroleague Fantasy Challenge 2012

Ben sana göndereceğim. Bu hafta geçti zaten.

Ligdeki takımını değiştirmek isteyen çok kişi var. Belli şartlar altında takımların değiştirilmesine soğuk bakmıyorum ama burada da sormak istedim. Örneğin 40-50 puan fark olmak kaydıyla bir kişinin ligdeki takımını başka bir takımla değiştirmesine onay veriyor musunuz?

Kirilenko benim gibi satan enayiler parmak kaldırsın! :)

Adam her hafta şu kadar yapamaz diyorum yapıyor.

Zalgirisli Jankunas şov yapıyor bu gece.Adamın tek kurşunu vardı onu da ligin en zayıf takımına kullandı.Haftaya herkes Jankunas'a yüklenir.
Bu oyunu oynayan bir kesim insanları anlamıyorum.Biri çıkar anlık performans yapar,bir bakarsın bütün hafta en cok o adam alınmış.İstikrarı yakalamak için biraz sabretmek gerek. :)

Bu arada Zagrepli Krunoslav'ı satmayı planlıyordum bu hafta ama üç değişiklik sınırına takıldı,bu hafta epey iyi puan getirecek ama el ayarı bozuk,istikrarsız.Takım kötü olunca istediği kadar şut atma fırsatı buluyor ve durum böyle olunca yeri geliyor -3'leri görüyorsun,yeri geliyor şu anda olduğu gibi 25'li puanları yakalıyor.

Ve Kirilenko..Geçen hafta Pana maçında ilk yarıyı yanlış hatırlamıyorsam eksi puanda tamamlamıştı ama gel gelelim ikinci yarı ve uzatmalarda bir şekilde katkı verdi.Herhalde bu oyunun açık ara en istikrarlı oyuncusu.Elimde bu adam olmasaydı,napar eder alırdım çünkü;sayı-ribaund-asist-top çalma-blok.. kısaca her hafta bir şekilde mutlaka katkı sağlıyor.

Kirilenko ve Vasiliadis iyi ranking yapmış.Kirilenko 39 Vasiliadis 27 rankingle oynamış.Antic yine batırdı.Oyunun kurallarını en baştan bileydim bir sistem doğrultusunda giderdim ama 3 oyuncu gönderip bu hafta iyi puan getircek oyuncu seçebiliyorum sadece :)

saka gibi ; sefolosha ve kirilenko yerine Akingbala ve BO'yu almistim.. Pismanlik diz boyu
Geçen hafta iyi kurtarip guzel bir skor yapmistim ama bu hafta kaçis yok, resmen çöktüm ..

kirilenko bu gidişle 2-3 hafta sonra 200civarına dayanacak. 75puanda aldım 129 oldu. bu hafta batum istenenin altında kaldı. shermadini de 2 haftadır şansını zorluyo. zaten fiyatı da oldu 52 haftaya değiştirmek gerek. 5 oyuncudan 88 puan oldu bugunlük. yarın da farmar beyimiz coşarsa bu haftayı da atlattık deriz :D

Uye oldum. Ancak nasil oynanir. Ne yapilir ne edilir hic bilgim yok. Sevabina biri anlatir mi. :/

öncelikle şuan takım kuramazsın çünkü maçlar oynanıyor,maçlar tamamlandıktan sonra create team'den oyuncularını seçtikten sonra confirmle onaylayıp takımın kurulmuş olacak.oyuncu kredileri de performansa göre değişecektir.kredisi 60olan bır oyuncunun sayı-rib.-asist-blok vs toplam da ranking inin 15 olacağı hesaplanmış olur.15ten fazla ranking yaparsa ortalamasına göre kredisi artacak demektir. kısacası oyun bu şekilde takıldığın yer olursa yardımcı olmaya çalısırım.

emiri süresiz kadro dışı bırakıyorum :)
4,4 nedir yahu birde 42 puana almışım 37 ye düşmüş
kirilenko hislerimi yanıltmadı 42,9 yürü be koçum

ender
jaka
josh
preston
furkan

kadromda
bu akşamki barcelona maçı gurur meselesi oldu benim için

hafta da en çok alınan oyuncular olayındaki püf nokta kredi artışı olduğunu düşünüyorum.furkan farmar eidson akıngbala gibi oyuncuların çok çok kötü bir performans sergilemezler ise kredileri banko artıyor ve de iyi bi ranking yapma olasılıkları da var bu yüzden çoğu kişilerin onlara yönelmesi mantıksız değil.mesela ben akıngbala'yı almıştım en kötü 15 ile oynar ve 12 kredisi artar diye hesaplamıştım ama 1 ile oynadı değer kaybı ise sadece 2 oldu.

Bu hafta hayal kirikligi oldu. Huertal, Emir, Shermandini,Sheraphin bekledimden uzak kaldilat. Ozellikle Caja nin Bilbao degilde Zagreb ile oynadini dusunup Huertal hamlesi yapmam tam anlamiyla icime oturdu:)
Neyse ki Krilenko ve Spanulis reisler var da durumu idare ettik. Kalan 4 oyuncu ortalama puanlar getirirse 140 barajini gecerim gibime geliyor.

Lanet bir hafta oldu benim için.

Terrell Lyday 33.0 +
Pape Amagou - 5

Navarro 7,7 +
vujacic 10.0
emir 4.4 +
san emeterio 10.0

vazquez 7.7 +
kasun 13.2 +
sofoklis 8.8 +
ibaka 2.2 +

Toplamda 92 puan.Herşeyi deniyorum ama olmuyor bu yıl.

Önümüzdeki hafta için şimdiden değişiklikleri yaptım.

Vujacic'i çıkardım l.gordon'u aldım bizim takımdan
emir'i çıkardım cska'dan jamont gordon'u aldım

ibaka'yı çıkardım barac'ı aldım.

Vujacic'i önümüzdeki hafta özel olarak takip edeceğim,haftalardır katlandım ona bakalım kadromdan çıkardığım ilk hafta neler yapacak maximum getireceği 12-13 puana kadar yanmam ama çıkıp 20'nin üstünde getirirse gerçekten sinirimi bozar.

sonunda 150nin altına da inmiş olduk 180 yapacak kadro 102 yaptı her hafta şaka devam ediyor.şaka gibi gerçekten bu haftaki kadromu buraya yazıcam bakalım kaç yapıcak min.150 yapar ama görücez.nedense benim takımıma şans hep pas geçiyor.
teodosiç-diamantidis
eidson-farmar-sefolosha-(domercant/r.fernandez/sato/navarro birini seçecem)
akingbala-shermadini-krstiç-freeland