Euroleague Fantasy Challenge 2012

geçen haftayı 67 puanla kapattım
rezilliğe devam. en değerli oyuncum farmerda. onuda puanı artacak diye almıştım tabi birde 20 civarı yapar diyede umuyordum. yapmadı.ama puanı arttı. bu hafta satmayacaktım ama ondan gelecek parayla takım kurabilir durumdayım. predzlic, farmar ve gist i gönderdim.
pekovic ve vujacic i aldım.vujacic mecburiyetten ama pekovici bilerek aldım. kadromda da tutacağım.

Krilenko'nun yerine Telatovic mi Pekovic mi diye çok gidip geldim ama Pekovic'te karar kıldım. Ibaka'ya artık dayanamadım onu çıkardım, Motejunas(biliyorum yazılışı böyle değil. :) ) aldım. Thabo'yu da hazır değeri artmışken elden çıkarıp Shipp'i kadroya kattım.

Geçen hafta pek iyi geçmedi 129 küsür alabilmiştim.

Şuanki kadrom şöyle oluştu; Calathes - Sergio Rodriguez(3 haftadır kadromdaydı, sonunda beklediğim patlamayı Efes'e yaptı :) ) - Batum - Emir - Shipp - Emeterio - Pekovic - Shumpert - Akingbala - Motejunas

AK47'nin sakatlığı planımı bozdu, normalde Emir'e de yol verecektim ve eski göz ağrım Simon'u alıp yanına Shipp'i ekleyip Ibaka yerine de Mirotic'i düşünüyordum ama AK biraz planları bozdu böyle oluşturdum ben de kadromu. Shumpert'i Barca maçında almıştım, yüzümü kara çıkarmamıştı aslan 12 getirdi yanılmıyorsam :)

bu hafta 130 rkg ile 15.ydim bizim ligde.ama kirilenko gitti takımımın kimyası bozuldu:).onu satınca fazla puan kaldı elimde 2 değişiklik daha geldi.bu haftaki jokerim lucas.en az 10 rkg beklerim kendisinden.15'e kadar da çıkar da beklentiyi aşağıda tutayım ben yinede.

Valla gsbasket liginde nal toplarken geçen hafta sallamasyon bi takım kurdum cafenet isminde girecek tek ligde ntvspor du:) bu hafta ilk haftam son hafta nın 1. cisi benim takım olmuş:) 172 puan toplamışım lyday krilenko eliyahu shved filandı kadro sanırım yarın eurobasket programında benim takım adı çıkar 1. sırada son hafta sıralamsında:)

Normalde haftaya satmayi planladigim Krilenkoyu bu hafta gondermek zorunda kaldim. Bu hafta mecburen elimde tutmak zorunda kaldigim Law ve Shermandini deger dususunu ugramazlar umarim.

Dimitris Diamantidis - Milos Teodosic

Chuck Eidson - Jordan Farmar - Thabo Sefolosha - Juan Carlos Navarro

Akin Akingbala - Giorgi Shermadini - Nenad Krstic - Joel Freeland

sonuçta bu kadroya karar verdim ancak euroleague de sakatlık raporunda freeland için şüpheli diyor bu konuda daha net bi bilgisi olan varsa yazabilir mi ? belki küçük bi değişiklikte yapabilirim freeland oynamayacaksa

Cok efesli oyuncu olmustu uyariyi dikkate alip, Sinan Guler'i satip Jordan Farmar aldim. Ermal Kuqo'yu da satip Furkan Aldemir'i aldim. Kerem Tunceri'yi de satip Aleksey Shved'i aldim. Soyle oldu.

Point Guards

Ender Arslan
Kerem Tunceri

Shooting Guards and Small Forwards

Sasha Vujacic
Jordan Farmar
Jaka Lakovic
Emir Preldzic

Power Forwards and Centers

Ersan Ilyasova
Preston Shumpert
Andreas Glyniadakis
Furkan Aldemir

Bu ne Emir sevdasıdır arkadaş. Emir'i benden çok seven olmasın ama ben bile dayanamadım şutladım takımdan. Adam sırf zarar. O'nun yerine Navarro'yu aldım. Krilenko'yu da sakatlık bahanesi ile satıp yanında Shermadini'iyi de şutladım. yerlerine Motijeunas ve Macvan'ı aldım.

Şimdi takımım şöyle;

Mazzarino - Shved
Farmar - Thabo - Eidson - Navarro
Teletovic - Macvan - Motijeunas - Slaughter

Haftaya ilk işim Mazzarino'dan kurtulmak olacak. Yerine Dragic'i alacağım. Bir daha Top 16'ya kadar takıma dokunmayı düşünmüyorum.

Kirilenko'yu satıp diğer değişikliklerle birlikte Krstic ve Pekovic'i aldım.Krstic iyi puan getircek Pekovic ilk çeyrek kötüydü :)

skorlara şimdi bakıyorum. pekovic -4 puan almış. farmarıda satıp elde avuçta ne varsa bulup buluşturduğum parayla aldığım adam -4 puan getirmiş. Bu nedir? anlamadım gitti. pekovic ve -4 yuh be arkadaş... daha fazlasını yazamıyorum....

Önümüzdeki hafta için şimdiden değişiklikleri yaptım.

Vujacic'i çıkardım l.gordon'u aldım bizim takımdan
emir'i çıkardım cska'dan jamont gordon'u aldım

ibaka'yı çıkardım barac'ı aldım.

Vujacic'i önümüzdeki hafta özel olarak takip edeceğim,haftalardır katlandım ona bakalım kadromdan çıkardığım ilk hafta neler yapacak maximum getireceği 12-13 puana kadar yanmam ama çıkıp 20'nin üstünde getirirse gerçekten sinirimi bozar.
anladın sen vujacic !!!!!!!!!!!