Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Lyday'i 2. yarı neredeyse hiç oynatmadı koç ayar etti beni. 20.9 getirdi. Calathes, Gordon hayal kırıklığı oldu. Weems ve Kristic de iyiydi. 5 adamdan 71.2 alabildim. Gordon hadi neyse de Calathes beklentimin çok altında kaldı bu hafta.
zisis-calathes ten toplam 13 katkı aldım. simon kruslanov rezalet bir oyunlar sağolsun 1 katkı verdi Thompson dan da istediğim katkıyı alamadım 6 sadece.weems her zaman ki gibi şahane.
bugün savanoviç iyiydi,mirotiç fena değil ama vujaviç atılmasa min 25 yapıcak gibiydi.Herşey bu akşam macvan ve bogdanoviçe bağlı.
169.7 puanla kapattım haftayı. 65 kredi içerde bırakmıştım hiç fena değil. Calathes 5, Jamon Gordon 3 puan ile hayal kırıklığı yarattılar. Mirotic'ten de 13'ten daha yüksek bekliyordum. Keith Langford müthiş katkı verdi ve sonunda Savanovic de
san ematario yu kadrsounda bulunduranlara Allah sabırlar versin. bu hafta kötü geçen bir hafta oldu ama 106 puanı yakalayabildim.
son anda jamall shuller yerine daha fazla paraya 10 kredi daha fazlasına chuck eidson u almıştım. bu hareketi yapmasam iyi bir hafta olacaktı.
Dün akşamki maçların ardından 6 oyuncudan toplam 30 puan toplayınca bugün çıkan oyuncular resmen kurtardı beni.Bu hafta 120 küsürlü bir puan alacağım ama 100 puanı zor bulurum diyordum,çünkü belli ki kadromdaki adamlar hep son haftanın verdiği rehavetle oynadı.Yüksek puan çıkaran arkadaşları kutlarım.
En yüksek puanımı alarak kapanışı yaptım 167.8
Bundan sonra devam edemeyeceğim herhalde 3 ocak'ta askere gidiyorum.
Mesela ilk defa bu hafta Oğuz Savaş'ı almıştım,çünkü son 2 maçında çok kötüydü Oğuz,bu hafta iyi olacağını tahmin etmiştim.
Malesef geç açıldım.Lokavt olayı beni etkiledi çünkü ben Lokavttan gelen oyuncuları almayanlardandım.Bundan sonra devam eden arkadaşlara başarılar dilerim.
Valla San Emeterio yatacak yerin yok ne diyim allahın kitabın yokmu ulen. Normal oyununu oynasa 180lere çıkacağımız haftada -10 sayesinde 150lerde kaldık maalesef. Normal sezonda bi hafta takım kurmayı unuttuğum için o hafta puan alamamıştım ve gerilere düştüm ama Top 16 da çok iddaalıyım. 54 kredi arttırdım geçen haftadan iyi kadro yaparım artık.
18 Ocak'a kadar boşluk var. Sınırsız oyuncu değişim hakkı da var. Ama bir soru da ben sorayım. Kadromda 'unregistered' diye gözükenler -yani top 16'a kalamamış takımların oyuncuları- top 16'a kalmış bir takımla anlaşırsa kadromda takımı güncellenip uyarı kaybolur mu ? Yoksa öyle ya da böyle o adamı satmamız mı gerek ?
iki oyuncumdan toplam 7 puan aldığım haftayı diger oyuncularımın güzel performansıyla 175.4 puan 1.nci olmusum grubların son haftadaki birinciliği umarın top 16 da tekrarlıyacagım
gruplar belli olup fikstür de açıklanınca kadroyu oynanacak maçlar doğrultusunda daha iyi analiz etmek gerekecek.örneğin efes cska ile eşleşip ilk maç bi de rusya'da olursa savanoviç'in rnk olark sıkıntı yaşama olasılığının yüksek olması gibi.
Top 16 kadrom.
Dimitris Diamantidis, Milos Teodosic- Vassilis Spanoulis, Sonny Weems, Igor Rakocevic, Jaycee Carroll- Viktor Khryapa, Nikola Mirotic, Joel Freeland, Sofoklis Schortsanitis