• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Euroleague Fantasy Challenge 2012

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan GSbasket.Org
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:07
Hay ben böyle şeyi ya çıldırmanın doruk noktasındayım !

Olmuyor, olmuyor ..

Kadromu süre dolduktan sonra paylaşırım abi. :)

Şaka bir yana zaten hiç ilgilenemedim, feci derecede yoğunum.

Giremeyen varsa üyelik alabilirim özelden ulaşırsa. Çakma bir maille alacağım ama. Bir kardeşimize aldım biraz önce.

Kadromu süre dolduktan sonra paylaşırım abi. :)

Şaka bir yana zaten hiç ilgilenemedim, feci derecede yoğunum.

Aldıgım duyumlara göre Hakan Demirel ve Evren Büker i kadrona katmışsın :P

Beni de; genel bir yorum yaparsak Adriyatic League takımları düşündürüyor. Oralardan enteresan oyuncular çıkabilir gibi ;)

75 ve altında bir oyun kurucu bulmam lazım tavsiyeleri bekliyorum

Partizan'dan sürpriz bir oyuncu çıkabilir belki Arda abi. 1 maç daha yapsınlar bakalım. :)

Şimdilik kadro:Tutku-Llull-Lucas-Emir-Batum-Keselj-Andriç-Velickovic-Vidmar-Kasun...

75 ve altında bir oyun kurucu bulmam lazım tavsiyeleri bekliyorum

75 üstü oyun kurucu almak mantıksızlık ki zaten sadece 4 isim var.
Ayrıca; bunun duygusallıkla ilgisi yok bu düşük kredileriyle bence Galatasaray' dan en azından 1 tane PG alınabilir. Ender mi Tutku mu seçim size kalmış artık. Gariptir 1987 jenerasyonun bir türlü sevemediğim savruk oyun kurucusu FB li Hakan Demirel de Ukic' in kenarda oldugu dakikalarda birkaç puan alabilir. Pek tabi Efes li Dogus Balbay' da 8 kredilik fiyatıyla tam bir bomba !

75 üstü oyun kurucu almak mantıksızlık ki zaten sadece 4 isim var.
Ayrıca; bunun duygusallıkla ilgisi yok bu düşük kredileriyle bence Galatasaray' dan en azından 1 tane PG alınabilir. Ender mi Tutku mu seçim size kalmış artık. Gariptir 1987 jenerasyonun bir türlü sevemediğim savruk oyun kurucusu FB li Hakan Demirel de Ukic' in kenarda oldugu dakikalarda birkaç puan alabilir. Pek tabi Efes li Dogus Balbay' da 8 kredilik fiyatıyla tam bir bomba !
abi bende o sekilde düsündüm tutku aldım bir oyun kurucu laım huartas almayı dünüyorum siteden baktım abi 6 aist ort oynuyor 10 sayı 6asit 4 rib gibi bir kattı yapanilirmi diye düsünüyorum

Üye Adı : behiccc
Takım Adı : B_Planı

Arkadaşlar başarılar hepinize.

Kerem abi sayesinde üyelik alabildim sagolsun yardımcı oldu. Bu arada kullanıcı adım Rebrona Takım adı Novi pazar

Bu arada takımı kurup öyle lige katıldım ama takımı görüntüleyemiyorum. Lige katıldıktan sonra mı kurmam gerekiyordu ?

Home diyip anasayfaya gelirsen orada takımlar listelenir.

okul yüzünden bir türlü katılamadım lige ..ama yarın yapıyorum kadroyu

Üye Adı : sirulas
Takım Adı : Invincible Armada

Kadro kurduk bakalım...
Shved-Tutku-Batum-Preldzic-Keselj-Rudy Fernandez-Kasun-Krstic-Batista-Furkan

üye oldum aktiveyi gerçekleştirdim üye adım ve şifremle giriş yapıyorum olmuyoo bi sorun mu var acaba

Geri