Euroleague Fantasy Challenge 2012

Kadromu süre dolduktan sonra paylaşırım abi. :)

Şaka bir yana zaten hiç ilgilenemedim, feci derecede yoğunum.

Giremeyen varsa üyelik alabilirim özelden ulaşırsa. Çakma bir maille alacağım ama. Bir kardeşimize aldım biraz önce.

Kendi takım kadromuzu nerden görebiliyoruz arkadaşlar?

Kadromu süre dolduktan sonra paylaşırım abi. :)

Şaka bir yana zaten hiç ilgilenemedim, feci derecede yoğunum.

Aldıgım duyumlara göre Hakan Demirel ve Evren Büker i kadrona katmışsın :p

Beni de; genel bir yorum yaparsak Adriyatic League takımları düşündürüyor. Oralardan enteresan oyuncular çıkabilir gibi ;)

75 ve altında bir oyun kurucu bulmam lazım tavsiyeleri bekliyorum

75 üstü oyun kurucu almak mantıksızlık ki zaten sadece 4 isim var.
Ayrıca; bunun duygusallıkla ilgisi yok bu düşük kredileriyle bence Galatasaray' dan en azından 1 tane PG alınabilir. Ender mi Tutku mu seçim size kalmış artık. Gariptir 1987 jenerasyonun bir türlü sevemediğim savruk oyun kurucusu FB li Hakan Demirel de Ukic' in kenarda oldugu dakikalarda birkaç puan alabilir. Pek tabi Efes li Dogus Balbay' da 8 kredilik fiyatıyla tam bir bomba !

75 üstü oyun kurucu almak mantıksızlık ki zaten sadece 4 isim var.
Ayrıca; bunun duygusallıkla ilgisi yok bu düşük kredileriyle bence Galatasaray' dan en azından 1 tane PG alınabilir. Ender mi Tutku mu seçim size kalmış artık. Gariptir 1987 jenerasyonun bir türlü sevemediğim savruk oyun kurucusu FB li Hakan Demirel de Ukic' in kenarda oldugu dakikalarda birkaç puan alabilir. Pek tabi Efes li Dogus Balbay' da 8 kredilik fiyatıyla tam bir bomba !
abi bende o sekilde düsündüm tutku aldım bir oyun kurucu laım huartas almayı dünüyorum siteden baktım abi 6 aist ort oynuyor 10 sayı 6asit 4 rib gibi bir kattı yapanilirmi diye düsünüyorum

Üye Adı : sirulas
Takım Adı : Invincible Armada

Kadro kurduk bakalım...
Shved-Tutku-Batum-Preldzic-Keselj-Rudy Fernandez-Kasun-Krstic-Batista-Furkan