Kuzmic sadece 6 yaptı ve yerimde saydım bu hafta. Oynayıp oynamayacağı belli değilken risk alıp takımda tuttum, gitti 6 yaptı. 208.7 puan ve Dünya 29-36. sıralar ile kapattım haftayı. GSBasket Panorama yapmıyorum uzun zamandır, yarın yapalım.
Herkese teşekkürler,haftalık sıralamada 46.olmuşum.Genel sıralamada da 32 den 13 e ilerledim.Bu kadarını da beklemiyordum açıkcası iç sesimi dinledim sadece ve çok da güzel oldu.Ara sıra bu riskleri alıyorum yoksa oyunun tadı çıkmıyor bazen zarar etsem de risk tuttuğu zamanlar çok daha keyifli oluyor.4 hafta öncesine kadar falan 66. olan takım bir anda ilk 10 potasına girdi çok acayip oyun her an her şey değişebiliyor
Bence Jankunas da Melliden önce düşünülebilir ama Jovic in Moskova ya götürülmeyeceği söyleniyor. Dolayısıyla Jovic-Clarke + X şeklinde düşünebilirsin çıkacak isimleri.
Wanamaker yerine Heurtel i de düşünebilirsin, ben Efes-Milano maçının yüksek pir li olacağını düşünüyorum. Wanamaker-Bogdanovic-Birch/Ayon yerine Heurtel-Langford-Brown olmuyor sanırım değil mi ? Pivot olarak Melli yi çıkarsan oluyor mu ?
Wanamaker-James/DeColo-Langford-Goudelock-Datome/Ayon-Melli-Vesely-Jankunas şeklinde en iyi kadrom.
Melli-Vesely-Jankunas yerine Brown-Udoh-Claver almak gibi bir niyetim var. Kombinasyonlar içinde en mantıklısı bu geldi.
Risk olarak Brown-Claver yerine Dunston-Faverani denesen kredi yetiyor mu ?