Euroleague Fantasy Challenge (2016-17)

Wanamaker - Llull / Datome - Schilb - Goudelock - De Colo / Melli - Parakhouski - Jankunas - Ayon. Bu takımda Langford, Vesely ve Kuzmic i çıkardım. Geride kredi de var, Udoh a bu hafta için güvenemedim. Haftaya Brownla beraber alabilriim kadroya.

Wanamaker - Llull / Datome - Causeur - Langford - Bogdanovic / Brown - Melli - Ayon - Vesely. De Colo. Kuzmic ve Rudd dışarıda kaldı, 3 tane risk aldım, Bogdan-Datome, aynı pozisyonda aynı takımdan 2 oyuncu, De Colo out ve Brown.. 11 kredi kaldı geride.

Heurtel- Llull / Langford - Datome - De Colo - Causeur / Melli - Jankunas - Parakhouski - Faverani. Burada da Papanikolau, Vesely ve Wanamaker ı çıkardım.

Llull, Datome, Melli her takımda var..
Wanamaker, Langford, De Colo, Causeur, Parakoushki, Yankunas, Ayon da diğer güvendiğim isimler. Kuzmici de riske girmeyip çıkardım, rahat rahat takımlarınıza alabilirsiniz, +20 rahat yapar :)

İlk takım : Heurtel- Llull / Datome - Simon - Goudelock - De Colo / Melli - Parakhouski - Brown - Ayon. Udoh u alamadım, sıra gelmedi. Wanamaker, Schilb ve Jankunas ı çıkardım. Brown ı almayı daha çok istediğim için Parakhouski-Udoh değişikliği haftaya kaldı.

ikinci takım : Doncic - Heurtel / Datome - Causeur - Langford - Bogdanovic / Brown - Melli - Ayon - Udoh. Burada Causeur takımda tutmak istedim, umarım pişman olmam.

Üçüncü takım : Heurtel- Rice / Langford - Datome - De Colo - Simon / Melli - Brown - Parakhouski - Faverani.
 
takımım:

james / jovic

kc rivers / de colo / clarke / datome

zizic / jankunas / melli / birch


son kararım jovic / clarke / zizic OUT. jovic sakat mecburen out. clarke'ı düşük krediden belki iyi şeyler yakalarız diye aldık ama bekleneni vermedi + real'e karşı oynuyolar, gelecek fikstürleri de zor. tutmak çok riskli. aslında iki düşük kredili oyuncu yanına yüksek kredili birini çıkıp kredi açmam lazım kendime boş pozisyonlar için, bu manada en mantıklı seçim pana deplasmanındaki melli olsa da benim zizic'e güvenim hiç yok bu hafta. aynı şekilde haftaya da real'e karşı oynuyolar. daçka'nın fikstürü kabus gibi, zizic de 25-30 yaptıktan sonra 2-3 getirebilen bi oyuncu. ben onu hiç tutmak istemiyorum. panat deplasmanı da zor bi deplasman olsa da uzunları için aynı şeyi söylemek güç. melli yolunu bulursa bişeyler yapabilir yine de. o yüzden 3.olarak zizic'i çıkmaya karar verdim.

alacağım oyunculara gelirsek fazla kredim olmadığından düşük kredili oyunculara muhtaç kalıyorum yine. bu 3 pozisyon için bana göre en kelepir gözüken oyuncu dj seeley. weems gittiğinden dolayı süresi ve kullanacağı top artacaktır diye düşünüyorum. yükselen bi ivme yakalayabilir. baskonia da dışarda pek iyi oynayabilen bi takım değil. bence rakip de uygun. pf/c ye gelecek olursak yine düşük kredili seçenekler var aslında burda da ama ben biraz garantiye kaçıp brown'ı kadroya katmak istiyorum. hem aldım mı bikaç hafta tutarım kadromda. brown'ı alınca pg için 21 kredim kalıyor. çok düşük gerçekten güvenilecek oyuncu bulmak imkansız. hepsi saatli bomba. ohayon ve lazic önplana çıkıyor burda da. ohayon iç saha maçlarında ortalama 20 dk süre ve ortalama 10 PIR ile oynuyor. lazic ise jovic'in yokluğunda muhtemelen 30 dkya yakın süre alacaktır. lazic süre açısından daha garanti bi oyuncu gözükse de pek top kullanmıyor. jovic'in olmaması onun süresini artırabilir ama nate wolters falan varken kullanacağı topları çok değiştirmez gibime geliyor. bu yüzden iki riskli tercih arasında ohayon benim daha çok içime siniyor. yani bu konuda da son kararım ohayon / dj seeley / brown IN şeklinde. haftaya da ohayon / dj seeley / jankunas&birch ya da ohayon / jankunas / birch şeklinde OUT yapmayı düşünüyorum bi sakatlık, aksilik falan olmazsa.
 
Derrick Brown kumarım tutmasa gerileyecektim.Gerçi Larkin yüzünden çok fazla sıra atlayamadım.Dünya genelinde 2 sıra atlayıp 302.liğe, ligde de 4 sıra atlayıp 28.liğe geldim.2. yarı puan durumunda dünya genelinde 96.yım.
Bu hafta Pleiss ve Mike James'ten bu skorları bekliyordum ama Mike James'i alamadım malesef.Goudelock Zizic Vesely'nin performansları yanılttı.Vesely'den beklentim yüksekti ama mental açıdan çok zayıf bu sene.Yine faul problemine girdi.Udoh sakatlanmadığı sürece Vesely'i almam bir daha zaten.Goudelock ve Zizic'ten bu skorları beklemiyordum.
Kuzmic'in sakatlık haberinden sonra onu kadroda tutmak riskti.Ben daha az risk alıp Derrick Brown'ı almıştım iyi ki almışım.
Larkin Wanamaker De Colo Langford Singleton Bogdanovic Melli Derrick Brown Pleiss Vesely+14 kadrom.Larkin ve Vesely'den kesin olarak çıkacağım.Udoh-Vesely değişikiği kesin.Geriye kalan iki değişiklik için kafamda iki tane plan var.Larkin ve Bogdanovic'in yerlerini 106 krediyle doldurmam gerek.İkinci planım da Larkin ve Melli'den çıkıp kalan 125 krediyi bu bölgelerde değerlendirmek.Rice Heurtel Doncic Mike James Micov Datome Faverani Ayon Voigtmann havuzundan oyundan seçmem gerekecek.Printezis de gözüme çarpıyor ama Olmypiakos'tan oyuncu almak hep zarar ettirdi bana.Tavsiyelerinizi almak isterim

Kafam çok karışık.Galiba Larkin'i tutup Singleton-Goudelock değişikliğini yapacağım.
 
Bu hafta kadrom; Hanga, Melli, Vesely out, Datome, udoh,Brown in şeklinde

Wanamaker
James

De Colo
Langford
Simon
Datome

Udoh
Ayon
Birch
Brown

Birch beni geçen hafta yakmıştı ama Vesely den ona sıra gelmedi..Haftaya mutlaka çıkacağım ilk adam...Simon da son lig maçında yokmuş galiba umarım beni ters köşe yapmaz..
 
Dünya 29: (kloidogrel)

Mike James-Kuzmic-Pleiss OUT
Huertel-Derrick Brown-Faverani IN

Huertel, Wanamaker

De Colo, Langford, Bogdanovic, Datome

Ekpe, Derrick, Melli, Faverani
 
coty clarke geçen hafta eksik olympiakos'a karşı 2 dk sahada kaldı hiçbir sakatlığı yokken, bu hafta real madrid'e karşı kenara gelmiyor ve 20 dkda 13 PIR getirdi. bilin bakalım kim bu hafta bu adamı çıkardı :)
 
Kadronu takip ediyorum da hakikaten çok şansızsın.Inşallah yerine aldığın adam daha fazla skor yapar

Bu arada Colom'un dönüşü Langfordun yükünü hafifletince Langford coştu.30+ya dogru gidiyor
 
Son düzenleme:
Kadronu takip ediyorum da hakikaten çok şansızsın.Inşallah yerine aldığın adam daha fazla skor yapar

Bu arada Colom'un dönüşü Langfordun yükünü hafifletince Langford coştu.30+ya dogru gidiyor

En iyi takımıma Langford almadım, kumara devam ettim ama Langford patlama yaptı resmen son çeyrek böyle giderse +30 yapar. Simon da sakat olunca sanırım bu hafta yine benim için iyi geçmeyecek.
 
Ayon ilk 10 dakika harikalar yarattıktan sonda durdu, şimdi de Simon diyorsunuz şaka gibi bi hafta daha .. yeter artık son dakika işlerinden sıkıldım


Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
 
Ben sana yazacaktım Orlando Johnson dan sonra daha iyi olabilir diye ama güvenemedim kendime...

valla clarke beklediğim çıkışı yapamadı sakatlıktan sonra. sene başında bu senenin yıldızı olur falan diyoduk. geçen hafta da süre almayınca dedim herhalde olmayacak yani bu adamı kullanmayacaklar + maç real madrid'e karşı. tutmak çok büyük risk olurdu. pişman değilim çıkardığım için ama çıkardığımız adamın coşması kuralı devam ediyor :)
 
Llull haftanın ilk bombası oldu. Ek olarak haftaya alınabilir güzel bir alternatif oldu. Mike James ya da Wanamaker yerine tam zamanında kredisi düştü kendi adıma.
 

Üst