1 haftalık ara çok özletti kaldığımız yerden devam edelim. şu an takımım:
james / ohayon
kc rivers / de colo / dj seeley / datome
brown / jankunas / melli / birch
şeklinde. ohayon, seeley, jankunas ve birch çıkmak istediğim isimler. ohayon 1 haftalık bi tercihti kredi sıkıntım olduğu için. onu kesin çıkıyorum. geri kalan 3lüden dj seeley'i çıkarsam yanına jankunas veya birch'ten herhangi birini çıksam da çok kısıtlayacak beni alacağım oyuncular için. ohayon ve seeley düşük kredili oyuncular çünkü. aynı zamanda dj seeley tipi oyuncular cska'ya karşı yüksek PIRlar getirebiliyor. beklentim de var ondan. o yüzden belli bi PIRin üstüne çıkamayan ama istikrarlı jankunas ile fener deplasmanına çıkacak birch'ü çıkacağım. 141.52 kredim oluyor bu 3 oyuncu çıktığımda 1 pg, 2 pf/c almak için.
kimleri alacağım konusunda ise kararsızım. pg de düşük kredili oyuncuların neredeyse hiç biri güven vermiyor. aynı durum pf/c pozisyonu için söz konusu değil. çok daha geniş bi havuz var uzun oyuncular konusunda. bu yüzden güvenilir bi guard alıp brown ve melli'nin yanına daha orta derecede iki oyuncu almak kafama yatan seçenek şimdilik. pg için heurtel veya doncic'ten birisini kadroma katmak istiyorum. fikstürleri de rahat, aldım mı bikaç hafta tutarım. ikisi de formda. fiyatları da çok yakın. buradaki seçim uzun vadede çok farketmez diye düşünüyorum haftalık performanslar farklılık gösterse de. heurtel'i alırsam 82, doncic'i alırsam 80 kredi kalıyor 2 tane pf/c oyuncusu için. burada tıkanıyorum. tavsiyelerinize açığım
pg için granger gözümden kaçmış. gayet güzel bi fikstürleri varken ve formdayken düşük kredilere alınabilecek en iyi oyuncu olabilir. onu alıp pf/c için kendimi biraz rahatlatmak istiyorum. gelecek haftalarda da doncic'i katarım pglerimden birinin yerine. yani sonuç olarak 2 pf/c pozisyonu için 102 kredim oluyor elimde şimdi bu kararla birlikte. tekrardan önerilere açığım
edit: ohayon&jankunas&birch OUT
granger&randolph&rudd IN
kafama yattı şimdilik.
Son düzenleme: