Sloukas'ın sakatlığı sonrası Dixon iyi bir alternatif oldu. James-Dixon değişikliğini James olan tüm takımlarımda yapabilirim. James yerine Jovic düşünüyordum.
Bargnani'yi de düşünebilirsin, bu hafta ligde iyi bir maç çıkarmış.James'in yerine Dixon'u da alırsan Langford'a yer açılır diye tahmin ediyorum.Sloukas'ın yokluğunda Dixon daha fazla sorumluluk alacaktır.
takımım şu an:
james / granger
kc rivers / de colo / dj seeley / datome
brown / randolph / melli / rudd
şeklinde. dj seeley'in geçen haftaki -8 felaketinden sonra daha sonuçlar açıklanır açıklanmaz çıkmıştım onu sinirimden düşüncem bu hafta için dj seeley ve melli'yi kesin olarak çıkmaktı. melli hakkında hala eminim. hem eski formunda değil hem de kızılyıldız deplasmanına gidiyor. tutmanın bi manası yok bana kalırsa. belki biraz delilik olacak ama sanırım dj seeley'e bir hafta daha katlanacağım. maccabi'de goudelock'ın yokluğunun yanına devin smith de eklenmiş çünkü bu hafta. yani dj seeley ve rudd'dan başka skor üretecek adam kalmadı takımda. bu maç iyi getirmezse hiç getiremez diye düşünüyorum. zaten kötü gidiyorum ve riskler almalıyım zaman zaman. bu haftada dj seeley riskini almak istiyorum. bu hafta 30 getirse bile haftaya çıkarım ama ilk out melliydi. ikinci olarak beklediğimi alamadığım kc rivers'la yolları ayıracağım. galatasaray'a karşı randolph'u tutmak istiyorum. rudd'u da çıkmayı düşünüyodum fakat az önce de dediğim gibi maccabi de skor üretecek insan kalmadığından onu da tutacağım. üçüncü olarak granger'la yolları ayıracağım.
böylece granger&rivers&melli OUT
gelelim in'lere. colom'un dönüşüyle kendine gelen langford olmadan yüksek skorlar üretmenin zor olduğunu düşünüyorum. o yüzden ilk olarak kesinlikle onu yazıyorum. ikinci olarak spanoulis'in yokluğunda harika maçlar çıkaran erick green'i alacağım. spanoulis bu hafta yine yok. üçüncü olaraksa kelepir birini almam lazım 22 kredi altına. burada da en iyi seçenek milutinov diye düşünüyorum. kredisine göre gayet iyi işler yapıyor son zamanlarda.
yani green&langford&milutinov IN
benim düşüncelerim bunlar. en mantıklı böyle geliyor bana ama bana mantıklı gelenlerle yaşananlar pek uyuşmadı şu ana kadar bu yüzden tavsiyelerinize açığım yine. kesin kararım değil tabi bunlar değişebilir.