Euroleague Fantasy Challenge (2016-17)

Yediğine içtiğine dikkat et sonra bizim başımıza bela oluyorsun:)

Çok zevkli heyecanlı bir sezon oluyor değil mi arkadaşlar. Şahsen bende 6 takımımda moermann-agustine birlikteliği var ve beni hiç utandırmadılar 0 puan vererek, 6 takımımla 8 oyuncuyla yarışıyorum. Bana da bu yakışırdı. Göklerden bana bir mesaj bu: Doncic almazsan işte seni bununla sınarım diyorlar:) çok biliyorsun diyorlar bana:) Bütün lanetim kariyeri boyunca Doncic'in üzerinde olacak. Sarı çiyan.

Sahi Doncic'im hiç yok benm. Biraz ağlamam gerek. Ama gerek yok. Sene çok çok uzun. Clyburn'ın 4'ü bizim için hayırlısıdır inşallah. Göklerden yine bir mesaj işte bu bize: Clyburn, şutu yok, drive edemeyince dakikası da az olunca 20'nin üstüne çok az çıkar pır olarak, diyor. Yol yakınken dön bu sevdadan diyorlar. Göklerdeki mesajı anlayıp, en geç bir hafta sonra def edeceğiz takımımızdan.

Bu hafta 150 artı alan çok sıra atlar. 125-150 arası alan takımlar büyük takımlarda mevkisini korur, sıralaması geri olan takımlarda bu puan da çok sıra atlatır.

125'in altındaysanız her türlü çok geri düştünüz. 4.haftaya bakın. Zaten o da bu hafta. Çok beklemeyeceksiniz.

Göklerden gelen mesaj Clyburn yerine kimi al diyor peki? :)

Göklerden gelen mesaj Clyburn yerine kimi al diyor peki? :)

Daruşşafaka'nın Efes maçı koş koş oynanabilir yüksek tempoda. O maçta çıkmam clyburn'ü ama sonrası Hüseyin, tam muamma. Aslında değil. De colo alamayacağımıza göre çoğumuz; kredisi düşmüş Datome'ye, Hanga'ya gitme vaktidir diye düşünüyorum. Bekleyip görmek lazım. Bu oyunda ne zaman erken plan yaptıysam ters köşe oldum. Konuşmak için erken. Hele bir 5. hafta gelsin.

Yediğine içtiğine dikkat et sonra bizim başımıza bela oluyorsun:)

Çok zevkli heyecanlı bir sezon oluyor değil mi arkadaşlar. Şahsen bende 6 takımımda moermann-agustine birlikteliği var ve beni hiç utandırmadılar 0 puan vererek, 6 takımımla 8 oyuncuyla yarışıyorum. Bana da bu yakışırdı. Göklerden bana bir mesaj bu: Doncic almazsan işte seni bununla sınarım diyorlar:) çok biliyorsun diyorlar bana:) Bütün lanetim kariyeri boyunca Doncic'in üzerinde olacak. Sarı çiyan.

Sahi Doncic'im hiç yok benm. Biraz ağlamam gerek. Ama gerek yok. Sene çok çok uzun. Clyburn'ın 4'ü bizim için hayırlısıdır inşallah. Göklerden yine bir mesaj işte bu bize: Clyburn, şutu yok, drive edemeyince dakikası da az olunca 20'nin üstüne çok az çıkar pır olarak, diyor. Yol yakınken dön bu sevdadan diyorlar. Göklerdeki mesajı anlayıp, en geç bir hafta sonra def edeceğiz takımımızdan.

Bu hafta 150 artı alan çok sıra atlar. 125-150 arası alan takımlar büyük takımlarda mevkisini korur, sıralaması geri olan takımlarda bu puan da çok sıra atlatır.

125'in altındaysanız her türlü çok geri düştünüz. 4.haftaya bakın. Zaten o da bu hafta. Çok beklemeyeceksiniz.

Sadece 1 takımımda vardı o da moermannla birlikte en iyi takımımda :D

Hafta başı Sinan Clyburn arasında tercih yapıcam demiştim hatırlarsan Clarke çıkmak zorunda kalmasam Clyburn gidecekti şimdi elimde patladı.

Moermann'a değil ama Blatt'a çok sövdüm bugün.

Ayon ilk periyod 12 sayı 12 pır yapıp maçın geri kalanında SADECE 6 DAKİKA OYNADI. 10 takımımda vardı.

Llull almıştım bu hafta biliyorsun 6 da 0 üçlük 8 pır.

Wanamaker almıştım 1 2 tane son saat vazgeçip Zisis aldım yarın o da 0 çekenler kervanına katılır.

Anlıyacağın göklerden banada yüklü mesajlar var bu hafta. Sen o 578 krediyi yaptın ama adamı 1 haftada aşşağı alırlar dedi bana :D

Daruşşafaka'nın Efes maçı koş koş oynanabilir yüksek tempoda. O maçta çıkmam clyburn'ü ama sonrası Hüseyin, tam muamma. Aslında değil. De colo alamayacağımıza göre çoğumuz; kredisi düşmüş Datome'ye, Hanga'ya gitme vaktidir diye düşünüyorum. Bekleyip görmek lazım. Bu oyunda ne zaman erken plan yaptıysam ters köşe oldum. Konuşmak için erken. Hele bir 5. hafta gelsin.

Bir dipnot da ben düşeyim hali hazırda 36.1 krediye düşmüş Cory Higgins düşünülür.

bu art parakhouski'leri ne yapacağız? Tamam gözümüzün bebeği 27 aldı da, daha ne kadar tahammül edeceğiz bu gözümüzün bebeğine:) cska deplasmanında gözümüzü de oyar tanıyorum öyle bir çocuk.

Bu hafta ilk takımımda aldığım risklerden biri Langford u almamaktı,gittim yerine De Colo aldım ama bu gidişle Langford 2 ye katlayacak bu hafta De Colo yu

Şaka yapıyorsun sanırım :)

Bu arada, aynı takımda Cedi, Clyburn, Augustine, Macvan ve Moermanı buluşturarak tebrikleri hakettiğimi düiünüyorum. 6 oyuncudan, Larkin in katkılarıyla şimdilik 21,5 puan alabildim. Kalan 4 oyuncu da Zisis, Seeley, Dangubic ve Rudd.
Maccabiden yüksek puan bekliyoruz ama Seeley Rudd yerine Weems, Iverson, Zirbes den gelirse bu katkılar benim kadro tarihe geçer bence..

Erken plan konusuna katılıyorum, geçen yıl top 16 öncesi 4-5 haftalık planlar yaptım.Sonra ilk haftadan hepsi çöp oldu.Maç maç gitmek gerek.Forvet pozisyonu iki senedir sıkıntılı.Çok iyi oyuncular var ama çok pahalılar.Düşük oyuncular var ama istikrarsızlar.Geçen hafta iyi yaptı diye Cedi bile ilgi görüyor.Ayrıca bu sene farklı bir yoldan gideceğiz gibi geliyor, önceden krediler artar ve yüksek oyunculara giderdik.Bu sene kimi aldıysak kredi kaybettirdi. Datome, Hanga, Vesely, Heurtel, Bourousis, Gentile beklentilerin altında başladı.Sanırım 3-4 hafta içinde bunlara yöneleceğiz tamamen.

Şaka yapıyorsun sanırım :)

Bu arada, aynı takımda Cedi, Clyburn, Augustine, Macvan ve Moermanı buluşturarak tebrikleri hakettiğimi düiünüyorum. 6 oyuncudan, Larkin in katkılarıyla şimdilik 21,5 puan alabildim. Kalan 4 oyuncu da Zisis, Seeley, Dangubic ve Rudd.
Maccabiden yüksek puan bekliyoruz ama Seeley Rudd yerine Weems, Iverson, Zirbes den gelirse bu katkılar benim kadro tarihe geçer bence..

Langford belki biraz durur diye böyle bir şey demiştim tuttu da bu sezonki en iyi hamlem 89 dan De Colo yu almak oldu galiba hem de herkesin düşük aldığı bu haftada

Bu hafta tam bir yıkım. Nerdeyse çoğu oyuncunun ne yapacağıyla ilgili tahminlerim tutmasına rağmen kadrolara yansıtamadım. Birinci takımımda aldığım risk tutmadı. İkinci takımımda Moermansız plan yapmıştım. Ama değiştirmeyi unutmuşum o da patladı. En acısı da bu sanırım:(
3.takıma De Colo almıştım sağolsun hem 35 getirdi hem de 103'e çıkarak diğer oyuncuların almasını da zorlaştırdı. Bu kadrom muhtemelen 1.takımım olacak. Çok yüksek bir puan beklemiyorum. Ama önümüzdeki haftalar için çekirdek oluştu bu kadroda özellikle de bugün işler istediğim gibi giderse. Değişiklikler bile kafada hazır. Çok sürpriz bir sene oluyor. Garanti oyuncu almak çok önemli. Ama garantiye ulaşacak kredi yok.:) Bu sebeple sadece patlayanlardan uzak durmuş olabilmek ve ortalamayı yakalayabilmek bile çok önemli.