Euroleague Fantasy Challenge (2016-17)

Geriye 2 oyuncum kaldı, yarın Joviç ve Dorsey ortalamasını yakalarsa +140 puanım olacak. Clyburn ve Moerman başlangcından sonra bu skor harika oldu.

Herkesin durumuna bakınca bu sezonki en iyi haftam galiba 156.6+Pappas kaldı kendisine bu hafta çok güvenmiyorum ama elde kaldı mecbur ortalamasını getirse yeter

Güvendiğim neredeyse herkeste yanıldım ama bütün risklerim tuttu. Voightmanlar , Colomlar , Doncicler hep takımlarımda vardı ama Moermann & Macvan ikilisi yedi bitirdi beni. Neyseki çoğunlukta bu iki oyuncudan biri var. Geçen haftanın 225. olan ama ilk haftaki kıyametten ötürü totalde 5699. olan takımım ise garip risklerin tutması nedeniyle Colom , Langford, Radu , Voightman 4lüsüyle 86,6 puan getirerek şok etti beni .

Wanamaker + Radu = 41.2 ile güzel girdik. Oyunun her hafta değişkenlik göstermesi bence can yaksa da güzel oluyor. Her hafta herkes farklı yerlerde olabiliyor. Böylece herkes yarışta kalabiliyor.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Moerman ,Macvan olan battı bu hafta. Macvan ım yoktu ama Moerman her takımımda vardı. Derrick Brown da takımımda vardı ama Art Parak. yerine aldığım için pek sevinemedim.
Bu oyunda en sevmediğim bölge forvet bölgesi olmuştur.Cedi ve Rudy'i korkarak aldım korktuğumda başıma geldi. Geçen senelerde de Rudy çok canımı yakmıştı bir daha hayatta almam. Randolph beklediğim katkıyı verdi.
Shengelia dan sürpriz ümitliydim, oyuncu değişikliği hakkı nedeniylede birazda kadroda kalmıştı. İlk yarıda fena oynamadı ama Voigtman malı götürdü. Oda bende yoktu.
Ağırlıklı olarak benim oyuncular yarın oynayacak ama çok verimli bir hafta değil. Malı mülkü satıp De Colo ya mı yönelsem diye düşünmüyor değilim.

Benim kadrolarımda var. Oralara hiç bakamadım ama tutarım ben ilerleyen haftalarda da.
Oyun kurucu da Teo dışında çok istikrar aramaya kalkınca çuvallıyorsun. Wanamaker haftaya kötü performans getirebilir. Hickman örneği var mesela.
Bu oyunda şans gerçekten önemli.

Benim kadrolarımda var. Oralara hiç bakamadım ama tutarım ben ilerleyen haftalarda da.
Oyun kurucu da Teo dışında çok istikrar aramaya kalkınca çuvallıyorsun. Wanamaker haftaya kötü performans getirebilir. Hickman örneği var mesela.
Bu oyunda şans gerçekten önemli.

Larkin&Doncic ikilisini baştan beri bozmadım.Dediğin gibi istikrarlı guard bulmak çok zor Teodosic dışında.Hem bunu düşündüm hem de forvetleri daha iyi seviyeye çıkarmak istedim.Ama Larkin sürekli 10-11 civarı yapıyor, birkaç hafta sonra forvetler oturunca guard bölgesinde değişiklik yapma ihtiyacı olacak gibi eğer sayıları artmazsa.

James Augustin didn’t play due to food poisoning.

Arkadaşda gıda zehirlenmesi olmuş haberiniz olsun.

Yediğine içtiğine dikkat et sonra bizim başımıza bela oluyorsun:)

Çok zevkli heyecanlı bir sezon oluyor değil mi arkadaşlar. Şahsen bende 6 takımımda moermann-agustine birlikteliği var ve beni hiç utandırmadılar 0 puan vererek, 6 takımımla 8 oyuncuyla yarışıyorum. Bana da bu yakışırdı. Göklerden bana bir mesaj bu: Doncic almazsan işte seni bununla sınarım diyorlar:) çok biliyorsun diyorlar bana:) Bütün lanetim kariyeri boyunca Doncic'in üzerinde olacak. Sarı çiyan.

Sahi Doncic'im hiç yok benm. Biraz ağlamam gerek. Ama gerek yok. Sene çok çok uzun. Clyburn'ın 4'ü bizim için hayırlısıdır inşallah. Göklerden yine bir mesaj işte bu bize: Clyburn, şutu yok, drive edemeyince dakikası da az olunca 20'nin üstüne çok az çıkar pır olarak, diyor. Yol yakınken dön bu sevdadan diyorlar. Göklerdeki mesajı anlayıp, en geç bir hafta sonra def edeceğiz takımımızdan.

Bu hafta 150 artı alan çok sıra atlar. 125-150 arası alan takımlar büyük takımlarda mevkisini korur, sıralaması geri olan takımlarda bu puan da çok sıra atlatır.

125'in altındaysanız her türlü çok geri düştünüz. 4.haftaya bakın. Zaten o da bu hafta. Çok beklemeyeceksiniz.