Euroleague Fantasy Challenge (2016-17)

Şaka yapıyorsun sanırım :)

Bu arada, aynı takımda Cedi, Clyburn, Augustine, Macvan ve Moermanı buluşturarak tebrikleri hakettiğimi düiünüyorum. 6 oyuncudan, Larkin in katkılarıyla şimdilik 21,5 puan alabildim. Kalan 4 oyuncu da Zisis, Seeley, Dangubic ve Rudd.
Maccabiden yüksek puan bekliyoruz ama Seeley Rudd yerine Weems, Iverson, Zirbes den gelirse bu katkılar benim kadro tarihe geçer bence..

yalnız değilsin abi. ben tek takımla oynuyorum ve seninki kadar olmasa da clyburn, moerman ve augustine aynı takımda. de colo gibi inanılmaz ekstra veren de yok yani. 7 oyuncudan 68 pir aldım. bugüne de sloukas,pappas,birch kaldı. yani öyle 20şer pir getirecek adam değil bunlar da :D perşembe günü yine yoğun bi mesai olacak. kimi çıkıcam kimi alıcam şeklinde. takımımda bi tane adama diyemiyorum ki "bu sonuna kadar kalır takımda". herkes istikrarsız bu sezon gerçekten çok zor

Çok sürprizlerin olduğu bir hafta, hatta sezon. Bizler çok çalışınca bazen basit şeyelri kaçırabiliyoruz. Ben Cedi ve özellikle Rudy konusunda büyük hata yaptım mesela. Nasıl düzeltirim diye çalışacağım yarın. puanlar çok iç açıcı olmayacak.

Yalnız şöyle bir durum var. Bugün iyi puan alanlar perşembe cuma günü çok kötü performans getirebilir. Maç kopar, oyuncu yorulur, hoca kenarda unutur vs. Çok değişik 1 hafta olacak.

Dün iş, güç arasında saati kaçırdım, son 3 dakika da en iyi durumdaki takıma bakabildim, daha da kötüsü ikinci takımımı yapayım derken adamı sattım boş kaldı, komple "0" yazacak o takım, gitti gül gibi takım.
Oyuncuları takip etmek kadar süreyi de takip etmek lazım :)
Üstüne Moerman, Clyburn ve Llull toplamda 12 getirdiler sağ olsunlar. Bu haftayı direkt eksi sayıp 4. maçlara hazırlanıyorum artık.

yalnız değilsin abi. ben tek takımla oynuyorum ve seninki kadar olmasa da clyburn, moerman ve augustine aynı takımda. de colo gibi inanılmaz ekstra veren de yok yani. 7 oyuncudan 68 pir aldım. bugüne de sloukas,pappas,birch kaldı. yani öyle 20şer pir getirecek adam değil bunlar da :D perşembe günü yine yoğun bi mesai olacak. kimi çıkıcam kimi alıcam şeklinde. takımımda bi tane adama diyemiyorum ki "bu sonuna kadar kalır takımda". herkes istikrarsız bu sezon gerçekten çok zor

Birch oynadı dün gece, 17,6 getirdi.

Çok sürprizlerin olduğu bir hafta, hatta sezon. Bizler çok çalışınca bazen basit şeyelri kaçırabiliyoruz. Ben Cedi ve özellikle Rudy konusunda büyük hata yaptım mesela. Nasıl düzeltirim diye çalışacağım yarın. puanlar çok iç açıcı olmayacak.

Yalnız şöyle bir durum var. Bugün iyi puan alanlar perşembe cuma günü çok kötü performans getirebilir. Maç kopar, oyuncu yorulur, hoca kenarda unutur vs. Çok değişik 1 hafta olacak.

Aslında çok değişik bir sezon olacak. Daha ilk 2,5 maçta ortaya çıktı. Güçsüz takım yok gibi ondan yumuşak karnı olan takım yok ki oradan vuralım.Küçük takımın yıldızı diyebileceğin Ponitka, Marjanovic gibi adam da yok doğal olarak.Maçlar çok sıkışık, ondan istikrar beklemek de yanlış olur.10. maçlar sonrası takımı yeni baştan kuruyorduk.Şimdi öyle bir durum da yok, sezon içinde ayarlamaları yapmak gerekiyor.5. haftadan itibaren daha çok oyuncu kullanmayı düşünüyorum.

Dengesiz takım olmamızdan dolayı Maccabi'li oyunculara fazla yatırım yaptım bu hafta.
Bol bol Seeley, Rudd, Weems aldım takımlarıma.
Herkesin yaptığını da yapamadım, Austin Daye'e kıyamadım. :) Umarım beni haksız çıkarmaz.
Yüksek skorlu, yüksek ratingli bir maç olması dileğiyle.:D

Dengesiz takım olmamızdan dolayı Maccabi'li oyunculara fazla yatırım yaptım bu hafta.
Bol bol Seeley, Rudd, Weems aldım takımlarıma.
Herkesin yaptığını da yapamadım, Austin Daye'e kıyamadım. :) Umarım beni haksız çıkarmaz.
Yüksek skorlu, yüksek ratingli bir maç olması dileğiyle.:D

Murat kosovanın da dediği gibi Austin Daye.. Make My Day!!

Goudelock beni bitirdi. İyi ki aynı takıma Weems'i almışım. Dengeledi biraz.

KC Rivers 16.5 ile beklentimin üzerine çıktı ama Guduric çok daha iyi tercih olurmuş. Bilemedik.

Son iki oyuncumdanda golü yemişim.140+ beklerken 132 alarak geçen haftadaki puanımı yakalamışım. Dorsey'den çıkmak için mecbur Doncic ve Joviç'tende çıkıyorum.

moerman+clyburn+augustine+pappas sağolsun felaket bi hafta. 100 pirla kapadım. bu gece güzel bi analiz yapayım. skorlar, krediler falan da açılsın belli olsun bi önerileri alırım sizlerden de :)

Sıralamalar güncellendi. İlk 3 sıra şöyle ligimizde.

1) may_35 (434.6)
2) Studentist (434.4)
3) sambaras (428.6)

kötü geçtiğini sandığım haftada dünya 43. lüğünden 28.liğe fırlamışım. 139 puanla 15 sıra atlamam güzel oldu. İlk 1000'de 3 takım daha var. şimdi gidip gökyüzüne bakarak sigara içeyim, köpeğimi gezdireyim. we can do it. go to sinan erdem....

kötü geçtiğini sandığım haftada dünya 43. lüğünden 28.liğe fırlamışım. 139 puanla 15 sıra atlamam güzel oldu. İlk 1000'de 3 takım daha var. şimdi gidip gökyüzüne bakarak sigara içeyim, köpeğimi gezdireyim. we can do it. go to sinan erdem....

Tebrikler. Bu hafta için müthiş sonuç. Yanlız milletin böyle bir haftada +200 görmesi beni korkuttu. Bu arada özel mesaj kutunu sıfırlarsan mesaj atabilirim :D

Dünya 241. sırada olan takımım bu hafta 160 almam sayesinde 31 e yükselmiş.İlk 500 de 3 takımım var,Bakalım yarın ve cuma bizi nasıl sürprizler bekliyor