Canberk, Larkin'e bu kadar hafta tahammül ettik, bir hafta daha dayanacağız. Keza Sloukas da 30+ dakika alacaktır Bogdan ve Kalinic'in yokluğunda. Gard rotasyonumuzu ne yazık ki bozamayacağız.
Pappas mı? Lojeski mi out? İçimden bir ses Lojeski diyor Kızılyıldız maçında Pappas'ın en kötü 10 yapacağını düşünüyorum. Ona da bir hafta daha sabır göstereceğiz.
O zaman ilk out: Lojeski. 54 kredi cepte.
Augustine zaten out. 41 kredi.
Birch mü? Rudd mu out? Maccabi'nin oyun yapısı itibariyla, Rudd'un kadroda kalmasının daha mantıklı olacağını düşünüyorum. Zira Birch kendi pırını blok ve ribaund haricinde yapamayan bir isim. Oysa Rudd sayı tehdidi de fazla olan bir isim. Hem dakikası daha fazla.
O zaman birch out. 43 kredi.
138 kredi yapıyor:
Bence forvetlere 41 krediden hanga.
Uzunlara Doelmann'ın yokluğunda yine 20 pırlara ulaşacağını düşündüğüm 32 krediyle claver.
65 kredi kaldı diğer uzuna. İşte burada her şey söylenebilir. Her şey olabilir.
Bourusis, Radulijica ve Ayon'un süresi yetersiz olduğu için ve hali hazırda Printhezis'in olmadığı için 59 krediden printhezis en iyi seçim.
yani özetle: lojeski-austine-birch out
hanga-claver- printhezis in
aynen hocam kafama yattı bu seçimler benim de. keza hanga ve printhezis zaten kafamda olan seçeneklerdi ama claver hiç aklıma gelmemişti. doelmann'ın yokluğunda değerlendirilebilecek bi tercih dediğin gibi. senle birlikte adam edicez bu kadroyu inanıyorum