Kerem Seçer dün bende ilk defa kadro kurdum senin lige katıldım bir takımla 5 takım fark ediyor mu ve ödül var mı merak ettim.
Yorgunluktan mı bilinmez ama Austin Daye'in aldığı sorumluluk sanki çok fazla değildi bugünkü maçta. Son 2 maçta da benzer bir durum vardı. Daha fazla top kullanmasını bekliyorduk. Oly maçlarında da benzer bir durum olursa EFC kadrolarında karşısına bir "?" koyabilirim.
Bizim takımdan bugünkü maçtan yapacağımız çıkarım Russ Smith olacak. Penetrelerinde çok faul alabilir, sayı ve asist potansiyeli yüksek. Ama topla çok oynuyor, top kaybetme riski yüksek ve yüzdesi düşebilir. Russ Smith bugün EFC için Daye'in bir adım önüne geçti.
Bu arada Arda abi, ciddi ciddi takımlarımı daha kurmadım. İlk gün rastgele oyuncu alıp 5 takım yaptıktan sonra takım kurmak için sayfaya hiç girmedim. Son 10 gün veya 5-6 gün yoğunlaşmayı planlıyorum. Şimdi kurduğum kadroyu zaten değiştireceğim çünkü. Bu yıl daimi oynaman lazım abi, işti güçtü derken kaçıyorsun yarıştan sonra da takip edemedim![]()
Beni geçersen 1. olursun Çiğdem.![]()