Euroleague Fantasy Challenge (2016-17)

Birçok maçı izledim bu sezon ama pana maçı kısmet olmadı... o yüzden bourissis hakkında pek bir fikrim yok.. ama istatistikleri çok iç açıcı değil..

Ama yine de sendeki uzunlar bendekilerden oldukça iyi..

Moerman, Shengelia, Claver, Parakhouski

2 değişiklik hakkım olsa parakhouski ve moermandan çıkıp randolph ve vesely yapardım..


Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ben bugün izleme şansı buldum canlı olarak bizim maçtan sonra. Kadrosuna almayı düşünen arkadaşlar varsada onlarada bilgi olarak yazıyım izlenimlerimi.

Kafadan 10 kilo fazlası var ayaklar iyice yavaşlamış. Sofo izlenimi var kısaca :D Ribaund ve Blok harici savunmada hiçbirşey yapmıyor ve karşısındaki oyuncuyu kral ediyor :D

Bourousis oyundayken pana bütün topları ona indiriyor. 3 periyot ortalama 5 er dakika oynuyor ve bütün hücum onun üstünden dönüyor. Takımdaki herkeste saygı duyuyor bu durma ayrıca koç dahil.

Kötü olduğunun kendiside farkında bugün o sahadayken fark kapandı gist kenarda girmek için bekliyordu takıma zarar vermemek için faul yaptı oyuncu değişikliği olsun diye.

Bu saydığım herşeye ragmen +10 Pır garanti. Her maç. Kimle oynarsa oynasın 10 pır cepte.
 
Gelecek hafta benim için bu sezonun en zor haftası olacak. Takımlarımdaki oyuncuların en az 5-6 tanesinin çıkması gerekiyor. Tabii ki çıkamayacağım ve ortada çok fazla fırsat var. Rice olsun, Vesely olsun, Datome olsun, Randolph, Ayon, Lull olsun(hem de rakipleri Galatasaray), hatta işte Cotton, Heurtel, Tomic, Bourisis, Sloukas, Printhezis(50 kredi) çok çok fazla fırsat oyuncusu var.

Uygun kredideler. Datome 36'da. Vesely 42 falan galiba.

Oysa çoğunun kadrosunda çıkılması gereken Art Parakhouski, Rudd, Clyburn, Pappas, Oleson, Simonovic Guduruic Dangubicler, efendim Jankunas'lar Shengelialar Gentileler Radulijicalar, kredi kazanmak için alınmış Calathesler, kadrolara kazık çakmış Larkin ve benim bu sene için hayal kırıklığım bu hafta belki 20+ yapar diye aldığım wanamaker ve dentmon falan var.

Yani bu hafta bence kadrolar baştan kurulmalıydı:)

Tercihler albayım, tercihler bazen çok anlama geliyor:) Bu hafta çok anlama geliyor. Mecburen kadrodan çıkılması gereken birkaç isimden ancak çıkabileceğiz. Fırsatlardan bazıları çok yüksek alacak bazıları yine hayal kırıklığına uğratacak. Biz bazılarını bulacağız ya da yine bulamayacağız.

Ezcümle, oyunun kaderi bana kalırsa gelecek hafta çizilecek. Gelecek haftadan alnının akıyla, doğru tercihlerle çıkan önümüzdeki haftaları da domine eder. Sezonun ilk yarısını iyi bitirir. Kötü tercihler yapılırsa şayet, kadroların yani baştan yapılacağı 15. haftaya kadar çok zor durumlara düşer. Yarıştan geri kalır. Her şey karman çorman olur.

Oyunu gelecek hafta önemli hale getiren önemli bir nüans: son şansımız. Çoğumuzun kredisi düşük. Bazı oyuncular uygun/düşük kredilere geldi. Kredimiz düşük olduğu için bu oyunculara sahip olabileceğiz şimdi ve yeniden kredi anlamında yükselebileceğiz. Bu treni de kaçırırsak, yanlış tercihlerde bulunursak, önümüzdeki haftalarda artık alınacak düşük kredili oyuncu da bulamayız. Bulamayacağız. Tren kaçacak.

Hepimiz bir dönemeçteyiz. Kadrolarımı, en azından 4 takımımı ilk 500'e soktum, dünya sıralamasında 19. luğa kadar yükseldim. Ama bence gelecek hafta atlatılmadığı müddetçe bir anlamı yok. Asıl yarış gelecek hafta. Doğru tercihler olmazsa, siz de tıpkı benim gibi kredide iyice dibi göreceksiniz ve gelecek haftalarda artık alınacak ucuz kredili oyuncu da bulamayacaksınız.

Yani kredisi 600 lere dayanmış olan alıp başını gidecek.

Bu yüzden herkese çok başarılar. Çok başarılar. Doğru tercihler sizinle olsun.

Herkese bu yüzden çok başarılar.

Screen Shot 2016-10-29 at 02.33.20.jpg

Üstad bu kısımdan emin misin? 15.haftada unlimited falan yazmıyor gördüğüm kadarıyla
 
Ekli dosyayı görüntüle 901

Üstad bu kısımdan emin misin? 15.haftada unlimited falan yazmıyor gördüğüm kadarıyla

süpersin:) şu an aldığın ekran görüntüsünü hala sitede bulamadım ama bir yerde okumuştum forumda olabilir aklımda öyle kalmış. Yanlış kalmış. Aldığın ekran görüntüsüne göre playoff'a kadar değiştiremiyoruz ki bu da çok büyük avantaj kredisi düşük olanlar için:)
 
Bu hafta Euroleague Fantasy Challenge tarihinin en büyük düşüşünü yapmış olabilirim galiba,31 den 763 e düşüşümü kim nasıl açıklar bilmiyorum.Başka bir takımım 400 lerde neyse pes etmek yok her şey değişebiliyo bu oyunda 1 haftada ki daha 26 hafta var herşey tepetaklak olur değişir birden
 
Şu andaki kadrom : Calathes Sloukas-Lojeski, Hanga, Clyburn, Honeycutt-Randolph, Moerman, Iverson, Parakhouski. +15 kredi
Bu hafta kadrolarıma Sloukas, Hanga, Honeycutt'ı aldım.Kasada 15 kredi var.Calathes kardeşim bu hafta da kredisini yükseltirse bir sonraki hafta için SG-SF'yi toparlayacak hamleyi yapacağım.
 
Bu hafta Euroleague Fantasy Challenge tarihinin en büyük düşüşünü yapmış olabilirim galiba,31 den 763 e düşüşümü kim nasıl açıklar bilmiyorum.Başka bir takımım 400 lerde neyse pes etmek yok her şey değişebiliyo bu oyunda 1 haftada ki daha 26 hafta var herşey tepetaklak olur değişir birden

beterin beteri var Mehmet, 1451 den 13 bin kusure uctum ben <=-P

guduric - simonovic - v.rudd - pero antic - jaka blazic hep eksi yazdi hep #:-s
 
KC Rivers'tan çıktım zaten. Efes maçında iyi oynayamayağını düşünüyorum. D.Thomas'a da tövbe ettim.
 
45 kredi altında Forvet ve Uzun tavsiyesi olan var mı?

Uzun olarak kesinlikle vesely derim... 44 kredi şuan.. artık toparlayacaktır kendini... claver de aynı şekilde toparlanma aşamasında. 36 kredi civarında sanırım

Forvet için ise bogdanovic'in yokluğunda datome denenebilir..


Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
 
Uzun olarak kesinlikle vesely derim... 44 kredi şuan.. artık toparlayacaktır kendini...

Forvet için ise bogdanovic'in yokluğunda datome denenebilir..


Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

En mantıklısı buydu ama bir sorun var. Bu takımda Dixon ve Udoh da var malesef. 4 tane Fenerli oluyor ki Fenerliler bile 4 oyuncu almaz takımlarına. :)
 
Ustam sg-sf için 39higgins, 36datome, 32micov var. Micov un ısınırken dizini ısıtmaya çalışmak yerine artık şut antremanı yapmaya başlamış olması önemli, banvit, maccabi ve fener maçlarında da fena oynamadı.

Uzun için de 44vesely, 36 claver seçenekleri mümkün.

Bence higgins ve claver yap.
 
Claver de var kadroda. :)

Vesely tamam ama forvet yok.

Aklımdaki isimler;

Gentile 42.3 (Akıllanmadım, bir kazık daha yemek istiyorum kendisinden.)
Carroll 39.6 (Fark olursa süresinin azalması handikap.)
D.Thomas 33.7 (Mantıklı gelmiyor değil kendisinden umduğumu bulamasam da.)
Ulanovas 31.4 (Çok güven vermiyor.)
Causeur 29.8 (17 kredi elimde kalıyor.)
Nunnally 28.6 (Fener'den çok adam oluyor.)

Causeur alırsam eğer Vesely-Randolph yerine başka uzun ikilisi yapabilirim. Randolph konusunda da endişem fark olup fazla oynamaması.
 
Bu hafta sonu liglerde kim ne kadar süre alacak bir bakalım.Haftaya ummadık adamkardan gol yemeyelim.Sonuçta 7 gün içinde 4 maç yapmış olacaklar.
 
Takım sayısı ve lige katılım konusunda çok fazla istek geliyor. Şu ana kadar reddettik hepsini.

Önümüzdeki hafta bir karar alacağız ama bu konuda. Öneriniz varsa değerlendirebiliriz.
 
Takim sayisinin belli bir sayida tutulmasinin daha rekabetci bir anlayisa sebebiyet vermesi acisindan kisitlandigini dusunuyorum. ama bana kalirsa birakin kim kac takimla gelirse gelsin. 15 takimla ugrasan adamin kafasi daha karisik oluyor, misal benim oyle <=-P
 
Bakınız arkadaşlar bunlar ama çok ilginç şeyler...
Bursaspor adı kullanıcı bursaspor 1, 2, 3, ,4, 5, 6, 7, 8, 9 ,10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 şeklinde 17 kullanıcıyla oyuna girmiş. 17 kullanıcı, 16 takımdan ne yapar? 272. Bu sadece bildiklerimiz. Belki ilk 50'ye girmeyen kullanıcılar da var. Belki 30 kullanıcı 500 takımla bu işe girişmiş.

Netekim, 4 takımını genel sıralamada ilk 50'ye sokmuş.
Bursaspor 7 kullanıcısıyla: Bursaspor 189 adlı takım 31. sırada
Bursaspor 16 kullanıcısıyla: Bursaspor 5 adlı takım 32. sırada
Bursaspor 7 kullanıcısıyla: Bursaspor 188 adlı takım 36. sırada
Bursaspor 4 kullanıcısıyla: Bursaspor 160 adlı takım 47. sırada

http://i.hizliresim.com/oEoBj2.jpg

Olayın vehametini anlamak için bir de Türkiye sıralamasına bakalım dedik, ortaya çıkan sonuç bizi hiç şaşırtmadı, Türkiye ilk 50'de bakalım ne yapmış:

Bursaspor 7 kullanıcısıyla: Bursaspor 189 adlı takım 14. sırada
Bursaspor 16 kullanıcısıyla: Bursaspor 5 adlı takım 15. sırada
Bursaspor 7 kullanıcısıyla: Bursaspor 188 adlı takım 16. sırada
Bursaspor 4 kullanıcısıyla: Bursaspor 160 adlı takım 17. sırada
Bursaspor 17 kullanıcısıyla: Bursaspor 28 adlı takım 23. sırada
Bursaspor 12 kullanıcısıyla: Bursaspor 250 adlı takım 25. sırada
Bursaspor 3 kullanıcısıyla: Bursaspor 259 adlı takım 31.sırada
Bursaspor 16 kullanıcısıyla: Bursaspor 14 adlı takım 43.sırada
Bursaspor 12 kullanıcısıyla: Bursaspor 255 adlı takım 49.sırada

http://i.hizliresim.com/pElrAn.jpg

Yok mu gammazlayacak? Korkmayın ben varım arkadaşlar.
 

Üst