Euroleague Fantasy Challenge (2016-17)

Doncic bugün Real Madrid'in ligde oynadığı iç saha maçında 23 dakika süre almış. 2 sayı 4 ribaund 9 asist 2 top çalması var, faul istatistiğine bakmadım ancak bizim maçta da 20 dakikadan fazla sahada kalacağını düşünüyorum. Doncic'i satıp satmamak konusunda kritik bir karar olacak bu hafta, ben tutacağım sanırım.

Doncic bugün Real Madrid'in ligde oynadığı iç saha maçında 23 dakika süre almış. 2 sayı 4 ribaund 9 asist 2 top çalması var, faul istatistiğine bakmadım ancak bizim maçta da 20 dakikadan fazla sahada kalacağını düşünüyorum. Doncic'i satıp satmamak konusunda kritik bir karar olacak bu hafta, ben tutacağım sanırım.

Heurtel, Sloukas, Wilbekin ve Larkin den birisiyle değiştirmek için satabilirim eğer Spanoulis yada De Colo için kredi arttırabileceksem. Bakmam lazım pazartesi-salı.

Real Madrid muhtemelen +110 PIR yapacak. Bonusu da sayarsak +120 diyebiliriz. Her oyuncuya biraz pay düşecek bu PIR'dan.

Daha önceden Rudy Fernandez'den ağzım yandı ama bize karşı iyi oynayabilir diye düşündüm.52,3 kredi. Sizce Fernandez mi? Yoksa Hanga, Seeley mi? Kararsız kaldım.

Eger Clyburn bu kadar sure alip oynuyorsa ligde, eminim ki euroleague de daha az sure alacaktir. ha cok sure alacagini bilsem de benim icin bitmistir kendisi :)

Ben değişikliği şimdiden yaptım. Clyburn (+30 yapsın umurumda değil) Hackett ve son lig maçında duvara çarpan Larkin'den çıkıp yerlerine; Datome,Simon ve Rice aldım...

Simon: Milano'da Gentile'nin durumu malum, İtalya liginde evinde oynadıkları maçın kadrosunda yokmuş. Bu maçtada oynamaz yada az süre alıp, az top kullanırsa Simon'un top sayısı artar. Dışardan yüzdeli atarsa +30 yapabilir.

Datome: Clyburn ile değiştiğimden sorun yok ölüsü ondan daha çok pır getirir :)

Rice: Deplasmanda iki maçta toplamda 6/30 atmış, serbest atışa gelme sayısı koskoca bir 0 ; korkunç...Eğer bizim izlediğimiz Maccabi savunmasında olağan dışı işler olmazsa Rice reis istatistik kağıdının içinden geçebilir. Kim tutacak abi ? Artı Ribas'da yok daha çok top kullanacak. Hem deplasmanda sayılmaz, keyifli seyirler *beer*:cool: Real e bel bağlayan arkadaşlar maçın erken kopma olasılığını göz ardı etmeyin derim.

Real Madrid muhtemelen +110 PIR yapacak. Bonusu da sayarsak +120 diyebiliriz. Her oyuncuya biraz pay düşecek bu PIR'dan.

Ataman' a laf ediyoruz olumsuz demeç ve düşünceleri için ama senin yaptığın nedir şimdi Kerem Seçer?
O zaman bizim oyuncular maça da hiç çıkmasın ;)

NOT: Bende de bilimum kadrolarda Llull, Doncic, Carroll, Rudy, Hunter, Reyes ve Randolph var :)

Hali hazırdaki takımlara detaylı rötüş yapmak mümkün olmadığı için, onlarda olabilecek maksimum hareketin yanına haftalık sil baştan takım yapıyorum. Geçen Clyburn ile Tomic sağ olsunlar ancak 194. oldu fakat bu hafta çok güzel bir rooster kurulabilir. Paylaşayım istedim.

LLuLL
Sloukas/Huertel

Langford
Nunnally
Guduric
Causeur

Randolph
Ayon
Melli
Claver

Sloukas ve Huertel ile olmak üzere 2 adet aldım. Kafamdakiler kağıda oturursa 200+ PIR alabilir. Bol şanslar.

Bu haftanın jokerleri de Nunnaly, Causeur, Datome olacak sanırım. Ben bunların yanına bir de Russ Smith i ekleyebilirim gerekirse.

Heurtel de Granger ın yokluğunda daha fazla süre alır, 20 ye yakın yapar bence Brown la birlikte ama 32 yapmadığı sürece kredisi düşecek, hatta 25 altına 6 kredi kaybettirecek. Bu arada Efes arada 1-2 tane zor maç dışında fikstür olarak çıkışa geçebileceği bir döneme geiriyor, alınırsa uzun süre tutulabilir.

Joker anlamında uzunlara Vesely'yi de eklemek gerek. Hatta 2 hafta önce pişman etse de Daçka karşısında iç sahada bir maçlığına Jankunas da alınabilir.

Rice ve Heurtel için bir hafta daha bekleyip önümüzdeki haftadan itibaren kadrolara almak çok avantaj sağlar. Biraz daha zorlasalar Doncic fiyatına ikisi de alınacak bu gidişle :)
Zirbes de kredisi ile gözüme çarpanlardan. Bir de Efes'in kısaları (Honeycutt ve Thomas) için elim çok gidiyor.

Beyler Doncic i kadroda tutmak veya satmak konusunda ne diyorsunuz?? Bu hafta içerideki Galatasaray maçında süre alıp iş yapar mı yoksa koç sık sık rotasyona mı başvurur..Milano deplasmanında çok az süre aldı ki maç Madrid in üstünlüğü ile geçmişti..

Beyler Doncic i kadroda tutmak veya satmak konusunda ne diyorsunuz?? Bu hafta içerideki Galatasaray maçında süre alıp iş yapar mı yoksa koç sık sık rotasyona mı başvurur..Milano deplasmanında çok az süre aldı ki maç Madrid in üstünlüğü ile geçmişti..

İlk haftadan itibaren yaklaşık 10 takımımda sürekli vardı doncic. En güvendiğim oyuncuydu. Kendisini sadece kredi olarak görüyordum çünkü. Bu saatten sonra doncic tam anlamıyla rus ruletidir. İçerde 25 dk oynayıp +20 de yapabilir. dışarda 2 dk oynayıp 2 3 de.sürekli 20 dk oynayacağını bilsem 70 kredide olsa takımda tutardım. Tam bir fantasy oyuncusu bana göre. Ama öyle olmayacağını biliyoruz. Seneye kadroma ilk yazacağım isimdir kendisi.