Felipe Reyes genelde Türk takımı görünce ekstra coşar. Bu haftalık değerlendirilebilir.
Bu takımların sahibi ünlü basketbol otoritesi Mert Genç.![]()
Claver de var kadroda.
Vesely tamam ama forvet yok.
Aklımdaki isimler;
Gentile 42.3 (Akıllanmadım, bir kazık daha yemek istiyorum kendisinden.)
Carroll 39.6 (Fark olursa süresinin azalması handikap.)
D.Thomas 33.7 (Mantıklı gelmiyor değil kendisinden umduğumu bulamasam da.)
Ulanovas 31.4 (Çok güven vermiyor.)
Causeur 29.8 (17 kredi elimde kalıyor.)
Nunnally 28.6 (Fener'den çok adam oluyor.)
Causeur alırsam eğer Vesely-Randolph yerine başka uzun ikilisi yapabilirim. Randolph konusunda da endişem fark olup fazla oynamaması.
ben 1 takımla zor uğraşıyorum millet bu kadar nasıl uğraşıyo ya![]()
Abi geçen hafta Gentile mağdurlarından biri de benim biraz izlemiştim Oly maçında o zaman kafama koydum almayı tamam bu adam forma girmiş artık 15-20 den aşağı yapmaz dedim,ama beni çok şaşırttı kendine güveni yok gibiydi Real maçında hiçbir şutu girmedi.Sonra da top kullanmadı nerdeyse 1 maç daha Gentile yi tutucam en kısa zamanda geçen seneki haline gelmesini bekliyorum
45 kredi altında Forvet ve Uzun tavsiyesi olan var mı?
arkadaşlar bourousis bu sene neden az süre alıyor bilen varmı bildiğim kadarıyla bir sakatlığı yok
45 kredi altında Forvet ve Uzun tavsiyesi olan var mı?
bu hafta benim için çok kötü geçti..3 adamımdan toplamda -2 PIR aldım..Darius Miller, Guduric ve Rudd beni yaktı.. Rudd yerine Vesely, Miller yerine Hanga-Devin Smith ikilisini düşünüyorum.. Sloukas ı da takımıma dahil ettim.. Sizce Hanga- Smith ikilisinden birini yada alternatif önerecek var mı??
D.Miller ve Zizis iki haftadır benim de en iyi kadromda yer alıyorlar, gerçi son hafta değişiklik hakkı sınırlı olunca ve gelecek hafta içerde milano ile oynayacaklarını düşünerek takımda tutmak zorunda kalmıştım, Barca maçında pek bir beklentim yoktu açıkçası ama en azından 8-10 puanlarına bile fittim, onu da yapamadılar, bu ikisi dışında herkesten istediğimi aldım sayılır, Miller’ı bir hafta daha tutmanı tavsiye ederim, ama illa çıkmak istersen de hanga daha iyi bir tercih olur bence, D.Smith bu sezona iyi başladı ama o takımda alternatif fazla ve hiç ummadığın bir hafta Smith çok az süreler alabilir ama Hanga’nın öyle bir şansı yok neredeyse, tabi karar senin yine de, Rudd yerine Vesely tercihin de bana göre gayet güzel…
aslında Sloukas-Devin Smith/Hanga-Vessely üçlüsü ile Rice-Hanga-Vessely üçlüsü arasında gidip geliyorum..Çıkaracağım adamlar Doncic-D.Miller-Rudd olacak çünkü D.Miller bu hafta değerini koruması için 19.5 yapması lazımki biraz zor geliyor bana..Rice Maccabi savunması karşısında iyi işler yapabilir..Gerçi onunda deplasman PIR ları berbat çok kararsız kaldım..Önerisi olanlara açığım..
Belli bir oyuncu havuzu var. Olasılık hesabı bu oyuncuları takımlara serpiştiriyor. Bazı takımlarda doğru oyuncuları bulup öne fırlıyor. Sonra Bekir'in dediği gibi 2-3 takım yarışta kalıyor sadece. Bundan sonrası da maharet istediği için, olasılık hesabı tutamayacağı için 250 takımla başladığı yarışta geri düşmeye başlıyor ve muvaffak olamadan seneyi bitiriyor.
Sloukas ı alırsanız, geçen hafta başında da söylemiştim, ne yaparsa yapsın 5 hafta tutabilirsiniz takımda. O sürede sadece Baskonia deplasmanı var arada, diğerleri Kazan, Efes, Maccabi ve Milano maçları.