Euroleague Fantasy Challenge (2016-17)

Claver yüzünden kredim olmasına rağmen düzgün değişiklik yapamıyorum.
Llull , Teo , Spanoulis , De Colo , Langford , Goudelock , Melli , Udoh tayfadan 3 tanenin üzerinde adam alamıyorum değişiklik hakkı yüzünden.

Larkin-sloukas/james anderson-lojeski-langford-goudelock/parakhouski-birch-claver-udoh + 5kredi kadrosuna ne yapmalıyım sizce

claver kesin değişecek, kalanlardan james anderson, lojeski, goudelock, birch değiştirmek istediğim adamlar

ancak teodosic 64e düşmüşken gardlardan birini satıp onu almak da çok mantıklı gözüküyor, kısacası değil 3, 4-5 değişiklik hakkı olsa bile yetersiz kalacaktı.

şu an kafamdaki plan larkin-goudelock-claver/teo-spa-dorsey şeklinde, yukarıdaki mesajda belirtilen tayfadan teo-spa-langford-udoh 4lüsü olmuş oluyor ama kalan kadro çok zayıf, önerileri bekliyorum

Larkin-sloukas/james anderson-lojeski-langford-goudelock/parakhouski-birch-claver-udoh + 5kredi kadrosuna ne yapmalıyım sizce

claver kesin değişecek, kalanlardan james anderson, lojeski, goudelock, birch değiştirmek istediğim adamlar

ancak teodosic 64e düşmüşken gardlardan birini satıp onu almak da çok mantıklı gözüküyor, kısacası değil 3, 4-5 değişiklik hakkı olsa bile yetersiz kalacaktı.

şu an kafamdaki plan larkin-goudelock-claver/teo-spa-dorsey şeklinde, yukarıdaki mesajda belirtilen tayfadan teo-spa-langford-udoh 4lüsü olmuş oluyor ama kalan kadro çok zayıf, önerileri bekliyorum

bu hafta:
sloukas-claver-glock out
teo- gentile veya singleton- tomic in

kadromuz: larkin-teo/anderson-gentile-lojeski-langford/parakhouski-birch-tomic-udoh

gelecek haftanın outları: larkin(60 kredi olur)- tomic(60 kredi olmasını umalım.)-anderson (45 kredi olmasını umalım.)
inler: heurtel (30 krediden) - nando de colo(93 krediden) - ayon(42 krediden. umalım ki rusya deplaamanında 12 pırdan fazla yapmasın)

sonuçta iki hafta sonra şöyle güzel bir kadro oluyor:

teodisic- heurtel / nando de colo- gentile- lojeski- langford / parakhouski- birch- ayon- udoh

Çok yanlış kadro yaparak başladığım ligde bu hafta 206 puan alarak ligde iyi sıçrama yaptım, Kredim de iyi arttı.
Doğru değişikleri yaparak üst sıralara tutunmam lazım.
Doncic-Calathes-Honeycutt-Guduric-Langford-Rudy-Randolph-Claver-Vesely-Moerman

Çıkarmayı düşündüklerim Doncic-Rudy-Claver
149 puanla almayı düşündüklerim Colom-Gentile-Parakhouski(Puanım yetmedi Parakhouski yi bizle oynadıkları için Printezis ile değiştirdim)

Yorumlarınızı bekliyorum.

Bu hafta Claver elleri kolları bağlamakta. 1 hamlem bosa gidecek ama en azından Teoyu alıyorum sonunda. hem maç hem de düştüğü krediyle 1 hafta sonrasına bile bırakmak istemiyorum onu alma işlemini. Onu alınca Tomic 1 krediyle kaçıyor maalesef. Bu haftaki ikilemim tamamen uzuna kimi alacağım olacak. 2 haftalık fikstürü sebebiyle Derrick Brown ve Dunston arasında gidip geliyorum. Dunston daha net bir seçim gibi gözükse de, Brown'un 3 deplasmanda 8-9 civarı getirip evinde coşan profili olsa da içimden bir his bu maç Brown'un maçı diyor. Ama Brown için eldeki krediden olmak da var. Basit olanı seçmek mi risk mi tercihinin bir kez daha önem kazandığı bir hafta.:)

Bu hafta Teodosic mümkün olduğunca aldım, kredi yetmeyen takımlara Rice aldım. Tüm Doncic'lerden çıktım. Haftaya da Larkin - Heurtel değişikliği ile 5-6 haftalık PG rotasyonunu oluşturmayı düşünüyorum.
Kredi yüzünden Spa alamadım. Uzun vadeli olarak Gentile'yi, 2 haftalığına Honeycutt'ı aldım. Sanders'e de elim çok gidiyor aslında. Ligdeki maçta Gentile'den daha fazla süre aldı. Ek olarak Gentile 15 dakika oynamış. 2-3 numaralarda henüz büyüklere (De Colo, Spa, Langford, Glock) geçemedim. Bu yüzden Datome-Gentile-Hanga-Honeycutt-Lojeski-Anderson-Causeur-Pappas dağıttım.
Uzunlarda ise soru işaretleri var. Bu haftanın favoriler muhtelemen Tomic ve Dorsey. Kredisi ile Pana'dan Bou da gözüme çok çarpıyor. Efes karşısında Raduljica da iyi performasn sergileyecektir. Ama ikisi de tam güven vermiyor.
2 takımda 3 haftadır Voigtmann vardı, Bargnani yokluğunda iyi ekmek yedim. Kredisi 64 oldu. Claver mevzusu olmasaydı Tomic ile değiştirecektim. FB karşısında 16-17 yapmasını umarak bekleyeceğim.
Genel olarak ise Melli-Printezis-Vesely-Moerman güvendiğim isimler.
En kötü sezon başlangıcını yaptım. Takımlar 500 krediyi yeni geçmeye başladı. Yarıştan kopmuş gibiyim ama artık zevkine devam edeceğiz.

Papanikolaou hakkında ne düşünüyorsunuz, Galatasaraya karşı almaya değer mi ?
Onunda sıkıntısı 3 lükler gibi görünüyor.

Değişikliklere başladım.

5 takımla ligde bulunan ksecer adlı kullanıcının 3 takımı ligden çıkarılmıştır. Yerine 1 takım eklenmiştir. ksecer lige 3 takımla devam etmektedir.

5 takımla ligde bulunan HTC adlı kullanıcının 2 takımı ligden çıkarılmıştır.

4 takımla ligde bulunan smlrk adlı kullanıcının 2 takımı ligden çıkarılmıştır. 1 takım eklemesi için kendisine şifre verilmiştir.

5 takımla ligde bulunan saykoteam adlı kullanıcının 3 takımı ligden çıkarılmıştır. 1 takım eklemesi için kendisine şifre verilmiştir.

5 takımla ligde bulunan acdnc adlı kullanıcının 3 takımı ligden çıkarılmıştır. 1 takım eklemesi için kendisine şifre verilmiştir.

2 takımla ligde bulunan bekojaan adlı kullanıcıya 1 takım eklemesi için şifre verilmiştir.

5 takımla ligde bulunan yvznr adlı kullanıcının 2 takımı ligden çıkarılmıştır.

5 takımla ligde bulunan samil adlı kullanıcının 2 takımı ligden çıkarılmıştır.

5 takımla ligde bulunan OgzhnGnbkn adlı kullanıcının 3 takımı ligden çıkarılmıştır. Yerine 1 takım eklenmiştir. OgzhnGnbkn lige 3 takımla devam etmektedir.

3 takımla ligde bulunan 45200emrah adlı kullanıcının 1 takımı ligden çıkarılmıştır. 1 takım eklemesi için kendisine şifre verilmiştir.

5 takımla ligde bulunan 77MehmetYilmaz adlı kullanıcının 3 takımı ligden çıkarılmıştır. 1 takım eklemesi için kendisine şifre verilmiştir.

5 takımla ligde bulunan Cedi Team adlı kullanıcının 3 takımı ligden çıkarılmıştır. 1 takım eklemesi için kendisine şifre verilmiştir.

5 takımla ligde bulunan nicelife adlı kullanıcının 3 takımı ligden çıkarılmıştır. 1 takım eklemesi için kendisine şifre verilmiştir.

5 takımla ligde bulunan kosecki35 adlı kullanıcının 3 takımı ligden çıkarılmıştır. 1 takım eklemesi için kendisine şifre verilmiştir.

1 takımla ligde bulunan alisercan adlı kullanıcıya 1 takım eklemesi için şifre verilmiştir.

5 takımla ligde bulunan batuuguler adlı kullanıcının 3 takımı ligden çıkarılmıştır. 1 takım eklemesi için kendisine şifre verilmiştir.

5 takımla ligde bulunan ayhan adlı kullanıcının 3 takımı ligden çıkarılmıştır. 1 takım eklemesi için kendisine şifre verilmiştir.

5 takımla ligde bulunan farraige adlı kullanıcının 3 takımı ligden çıkarılmıştır. 1 takım eklemesi için kendisine şifre verilmiştir.

5 takımla ligde bulunan studentist adlı kullanıcının 3 takımı ligden çıkarılmıştır. 1 takım eklemesi için kendisine şifre verilmiştir.

5 takımla ligde bulunan psiko adlı kullanıcının 2 takımı ligden çıkarılmıştır.

4 takımla ligde bulunan Bkik1905 adlı kullanıcının 1 takımı ligden çıkarılmıştır.

5 takımla ligde bulunan mstfkyn adlı kullanıcının 3 takımı ligden çıkarılmıştır. 1 takım eklemesi için kendisine şifre verilmiştir.

5 takımla ligde bulunan gorkemdemiray adlı kullanıcının 3 takımı ligden çıkarılmıştır. 1 takım eklemesi için kendisine şifre verilmiştir.

Şu andaki kadrom Calathes, Sloukas-Lojeski, Honeycutt, Guduric, Clyburn- Randolph, Vesely, Moerman, Iverson +28 kredi

Iverson ve Guduric'in yerine Dorsey, Langford mu yoksa Parakhouski, Rudy mi tercih ederdiniz ? Son değişiklik için Sloukas'ı mı çıkarsam Clyburn'u mu ona da karar veremedim.Clyburn'un son lig maçındaki performansı ve Sloukas'ın son maçlarda geri planda kalması kafamı karıştırdı.Clyburn'un yerine Micov, Datome, Sanders, Gentile alternatifleri var.Bunlar arasında karar vermek zor.Sloukas'ı çıkarırsam da Rice'ı alacağım.Fikirlerinizi bekliyorum.

Burak,

Ben de olsam Iverson-Guduric i değiştirirdim ama 3. isimde aynı ikilemdeyim. Yalnız, Clyburn'un istatistiklerinden ilk maçı çıkartırsan ortalaması 3,75. Sloukas gene 30 dakikaya yakın süre alacak. Ben bu durumda hem oynayacağı süreye hemde kredi kaybettirme ihtimalne bakıyorum, birinin ortalamasının üstüne çıkması lazım değerini koruması için, diğeri ortalamasını tuttursa yeter. Ama kararı, pakete bakarak vermek lazım. Sloukas ı satarsan daha iyi bir alternatif bulamayabilirsin daha ucuza.
Ben Rudy leri sattım.
Langfordu alma imkanın varsa kaçırma, bu hafta da kredisi yükselecek.

Sloukas,
Doncic,

Rudy,
Langford,
Nunnally,
Thomas,

Moerman,
Birch,
Randolph,
Claver.
+19,67 kredi

sizce, bu kadroda Doncic-Rudy-Claver yerine Teo-Spa-Ayres nasıl olur ?

Şu andaki kadrom Calathes, Sloukas-Lojeski, Honeycutt, Guduric, Clyburn- Randolph, Vesely, Moerman, Iverson +28 kredi

Iverson ve Guduric'in yerine Dorsey, Langford mu yoksa Parakhouski, Rudy mi tercih ederdiniz ? Son değişiklik için Sloukas'ı mı çıkarsam Clyburn'u mu ona da karar veremedim.Clyburn'un son lig maçındaki performansı ve Sloukas'ın son maçlarda geri planda kalması kafamı karıştırdı.Clyburn'un yerine Micov, Datome, Sanders, Gentile alternatifleri var.Bunlar arasında karar vermek zor.Sloukas'ı çıkarırsam da Rice'ı alacağım.Fikirlerinizi bekliyorum.

Langford 'u kesinlikle almalısın tek başına diğer 2'sinin toplamı kadar puan yapabilir, Dorsey de Barça pota altı rotasyonu sakatlıklardan dolayı darken şuan değerli durumda.
Clyburn ile Sloukas arasında bende kararsız kaldım ama istersen Clyburn'e 1 hafta daha şans vererek Sloukas'ın yerine formda Rice ı tercih edebilirsin

Benim kadrom da şu şekilde:
43147bfb1eb6b3103036453a47b7f9d5.png

Her hafta 3 4 tane 0 ve civarı çeken oluyor... bakalım bu hafta kimlerden patlayacak [emoji17]

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Adaylarım: Sloukas, Dorsey ve Moerman

Tavsiyeler için teşekkürler.Son tahlilde Dorsey Langford ve Rice'ı almaya karar verdim.Rice'ı alarak hem Clyburn riskine girdim hem de kredisi kesin olarak artacak olan Sanders'tan vazgeçmiş oldum.Potansiyelli ama riskli bir kadro yapısına döndü.Bakalım ya batacaz ya da çıkacaz.
Sezona Errick Green, Clyburn, Claver, Augustine'le kötü bir başlangıç yapsam da toparlamaya çalışıyorum.Bu hafta Langford'u alarak SG-SF'yi biraz olsun toparladım.Önümüzdeki 2 haftada Calathes-Heurtel ve Lojeski-Micov değişiklikleriyle De Colo'ya yer açma planım var.
Bu haftaya gireceğim kadro Calathes Rice-Langford Honeycutt Lojeski Clyburn-Randolph Moerman Vesely Dorsey +2 kredi.
Herkese bol şans.

Bu hafta Doncic-Teo, Guduric-R.Sanders ve Vesely-Dunston değişiklikleri yaptım PIR ve kredi beraber getirecek oyunculara yüklendim..

Değişikliklere başladım.

5 takımla ligde bulunan ksecer adlı kullanıcının 3 takımı ligden çıkarılmıştır. Yerine 1 takım eklenmiştir. ksecer lige 3 takımla devam etmektedir.

5 takımla ligde bulunan HTC adlı kullanıcının 2 takımı ligden çıkarılmıştır.

4 takımla ligde bulunan smlrk adlı kullanıcının 2 takımı ligden çıkarılmıştır. 1 takım eklemesi için kendisine şifre verilmiştir.

5 takımla ligde bulunan saykoteam adlı kullanıcının 3 takımı ligden çıkarılmıştır. 1 takım eklemesi için kendisine şifre verilmiştir.

5 takımla ligde bulunan acdnc adlı kullanıcının 3 takımı ligden çıkarılmıştır. 1 takım eklemesi için kendisine şifre verilmiştir.

2 takımla ligde bulunan bekojaan adlı kullanıcıya 1 takım eklemesi için şifre verilmiştir.

5 takımla ligde bulunan yvznr adlı kullanıcının 2 takımı ligden çıkarılmıştır.

5 takımla ligde bulunan samil adlı kullanıcının 2 takımı ligden çıkarılmıştır.

5 takımla ligde bulunan OgzhnGnbkn adlı kullanıcının 3 takımı ligden çıkarılmıştır. Yerine 1 takım eklenmiştir. OgzhnGnbkn lige 3 takımla devam etmektedir.

3 takımla ligde bulunan 45200emrah adlı kullanıcının 1 takımı ligden çıkarılmıştır. 1 takım eklemesi için kendisine şifre verilmiştir.

5 takımla ligde bulunan 77MehmetYilmaz adlı kullanıcının 3 takımı ligden çıkarılmıştır. 1 takım eklemesi için kendisine şifre verilmiştir.

5 takımla ligde bulunan Cedi Team adlı kullanıcının 3 takımı ligden çıkarılmıştır. 1 takım eklemesi için kendisine şifre verilmiştir.

5 takımla ligde bulunan nicelife adlı kullanıcının 3 takımı ligden çıkarılmıştır. 1 takım eklemesi için kendisine şifre verilmiştir.

5 takımla ligde bulunan kosecki35 adlı kullanıcının 3 takımı ligden çıkarılmıştır. 1 takım eklemesi için kendisine şifre verilmiştir.

1 takımla ligde bulunan alisercan adlı kullanıcıya 1 takım eklemesi için şifre verilmiştir.

5 takımla ligde bulunan batuuguler adlı kullanıcının 3 takımı ligden çıkarılmıştır. 1 takım eklemesi için kendisine şifre verilmiştir.

5 takımla ligde bulunan ayhan adlı kullanıcının 3 takımı ligden çıkarılmıştır. 1 takım eklemesi için kendisine şifre verilmiştir.

5 takımla ligde bulunan farraige adlı kullanıcının 3 takımı ligden çıkarılmıştır. 1 takım eklemesi için kendisine şifre verilmiştir.

5 takımla ligde bulunan studentist adlı kullanıcının 3 takımı ligden çıkarılmıştır. 1 takım eklemesi için kendisine şifre verilmiştir.

5 takımla ligde bulunan psiko adlı kullanıcının 2 takımı ligden çıkarılmıştır.

4 takımla ligde bulunan Bkik1905 adlı kullanıcının 1 takımı ligden çıkarılmıştır.

5 takımla ligde bulunan mstfkyn adlı kullanıcının 3 takımı ligden çıkarılmıştır. 1 takım eklemesi için kendisine şifre verilmiştir.

5 takımla ligde bulunan gorkemdemiray adlı kullanıcının 3 takımı ligden çıkarılmıştır. 1 takım eklemesi için kendisine şifre verilmiştir.

5 takımla ligde bulunan extreme87 adlı kullanıcının 3 takımı ligden çıkarılmıştır. 1 takım eklemesi için kendisine şifre verilmiştir.

5 takımla ligde bulunan sambaras adlı kullanıcının 3 takımı ligden çıkarılmıştır. 1 takım eklemesi için kendisine şifre verilmiştir.

5 takımla ligde bulunan CarMelo#7 adlı kullanıcının 3 takımı ligden çıkarılmıştır. 1 takım eklemesi için kendisine şifre verilmiştir.