Euroleague Fantasy Challenge (2016-17)

Tomic e güvenemiyorum ben. Onu yerine Printezis falan olmuyormuydu ? Yada Ayon + Nunnally yerine başka birisi ? Gerçi Nunnally de giderek katkı vermeye başladı ama..

Tomic bu hafta benim basindan beri almak istedigim ve en guvendigim uzun. Ligdeki macta da patlama yapmasi guvenimi daha da arttirdi. Sirf onu bu hafta elde edebilmek icin Nunnally i aldim. Kredim anca yetti. Herkesin cok guvendigi Datomeyle Nunnally arasinda pek bir fark yok aslinda performansa bakinca. Acikcasi planlari hep Tomice gore kurdum. No risk no win:)

Tomic bekledigim patlamayi yaparsa zaten haftaya Nunnallyden de cikma planim hazir.

heurtel bu hafta çok iyi getirecek diye bir his var içimde her ne kadar kredisinin düşmesi garanti olsa da . Ne dersiniz ?

Nunnally + Rice yada Heurtel + Honeycutt/Lojeski yapmayı düşünüyorum son anda karar vereceğim sanırım .

Son saatlerde aklımı kurcalayan birşey var, Langford + guard (Wilbekin, Sloukas, Doncic) yerine Spanoulis + Teodosic yapsam nasıl olur ?

Claver'in sakatlığı planları çok bozdu. Kadroları sürekli değiştiriyorum. Claver sakatlanmasa Jankunas'ı bir haftalığına çıkaracaktım ve kredim tüm planlarıma yetecekti. Şimdi ya Causeur'i tutup Teodosic alacağım (burada Guduric satılacak), Yada Guduric kalacak Causeur satılıp guard olarak Colom'u alacağım, bir türlü karar veremiyorum.

Gentile ve Bourousis alınacak kıvama geldiler artık ve bu hafta iki ismi bol bol aldım. Datome ve Honeycutt yine bol tercih edilen isimlerden olacak. Dorsey muhtemelen en çok alınan oyuncu olacak. Geçen hafta Kuzmic ve Weems takımlarımızı perişan etmişlerdi, bakalım bu hafta sıra kimlerde :).

Son saatlerde aklımı kurcalayan birşey var, Langford + guard (Wilbekin, Sloukas, Doncic) yerine Spanoulis + Teodosic yapsam nasıl olur ?

Langford'un tek başına ikisinin toplamı kadar PIR yapma ihtimali de var aslında ama yanına yazdığın isimlerin hiç biri güven vermiyor.
Teo ve Spa'nın avantajı bir kaç hafta değiştirmek zorunda kalmazsın.
Langford ise Kazan'ın fikstürü de düşünüldüğünde önümüzdeki 15 haftanın en az 11'inde +20 hatta +25 yapar.

Gentilenin Repesa ile sorunları olduğu söyleniyor, o yüzden ben Gentile yerine Sanders aldım, en azından kred, getirisi garanti.
Teodosic i bu fiyattan yada daha iyisinden bir daha bulmak mümkün olurmu emin değilim.

Langford'un tek başına ikisinin toplamı kadar PIR yapma ihtimali de var aslında ama yanına yazdığın isimlerin hiç biri güven vermiyor.
Langford ise Kazan'ın fikstürü de düşünüldüğünde önümüzdeki 15 haftanın en az 11'inde +20 hatta +25 yapar.

Langford bence sene sonuna kadar ne olursa olsun kadrolardan çıkılmaması gereken bir oyuncu. Ayrıca bence onun performansını oynayacağı takımlara göre değilde Clarke ve ponkrashov'un takıma dönüşüyle ilişkilendirmek daha doğru olur. Bu ikili takıma döndüğünde kullandığı top adedi düşecektir.

Merhaba arkadaşlar,oyunu bu sene ilk defa oynuyorum ve burada yazan herkesten faydalanarak kadrolarımı oluşturuyorum öncelikle hepinize teşekkür ederim. Oyunda çok iddialı değilim ilk 1000 de bitirsem yeterli benim için. Geçen hafta yanlış oyuncu seçimlerinden dolayı hem sıra kaybettim hem de kadrom çöplüğe döndü bir anda. Claver'in de sakatlığı işleri daha da zorlaştırdı. Kadrom ;
Sloukas
Doncic

Hanga
Langford
Weems
Clyburn

Vesely
Claver
Birch
Randolph +23 kredi
Claver-Dorsey değişikliği kesin olacak. Diğer iki değişiklik için kararsızım. Doncic, Weems, Clyburn'den ikisini çıkarmam gerek.Düşündüğüm Seçenekler ;
Doncic, Clyburn - Colom/Larkin, Honeycutt
Doncic, Clyburn - Teodosic, Sanders
Weems, Clyburn - Spanoulis, Honeycutt
Weems, Clyburn - De Colo, ? (29 krediden az bir 2-3 numara)
Bunlardan birini seçeceğim, başka önerilere de açığım

Merhaba arkadaşlar,oyunu bu sene ilk defa oynuyorum ve burada yazan herkesten faydalanarak kadrolarımı oluşturuyorum öncelikle hepinize teşekkür ederim. Oyunda çok iddialı değilim ilk 1000 de bitirsem yeterli benim için. Geçen hafta yanlış oyuncu seçimlerinden dolayı hem sıra kaybettim hem de kadrom çöplüğe döndü bir anda. Claver'in de sakatlığı işleri daha da zorlaştırdı. Kadrom ;
Sloukas
Doncic

Hanga
Langford
Weems
Clyburn

Vesely
Claver
Birch
Randolph +23 kredi
Claver-Dorsey değişikliği kesin olacak. Diğer iki değişiklik için kararsızım. Doncic, Weems, Clyburn'den ikisini çıkarmam gerek.Düşündüğüm Seçenekler ;
Doncic, Clyburn - Colom/Larkin, Honeycutt
Doncic, Clyburn - Teodosic, Sanders
Weems, Clyburn - Spanoulis, Honeycutt
Weems, Clyburn - De Colo, ? (29 krediden az bir 2-3 numara)
Bunlardan birini seçeceğim, başka önerilere de açığım

Doncic-Weems-Claver yerine Teodosic-Spanaoulis-Dorsey olmuyor mu ?

Açıkçası Teoyu alırsam, sakatlık olmazsa hiç değiştirmeyebilirim bile. Spanoulis konusunda hala geçen senenin izlerini taşıyorum, ama SG pozisyonunda De Colo ve Langford dan başka güvenilecek kimse de yok.
Bir takımımda yaptım bu değişikliği, Claver, Doncic, Langfor yerine Dunston, Teodosic, Spanoulis i aldım. Dunston mı Brown mı diye de düşündüm ama birazda kredi kazandırma ihtimali daha yüksek olduğundan Dunston a gitti elim. 5 kredi daa olsa Tomic i de alabilirdim.
Eğer tutarsa gelecek hafta Dunston-Larkin-Hanga-Spa dan herhangi üçü yerine Langford yada De Colo lu bir kombinasyon düşünebilirim.

Benim kadrom da şu şekilde:
43147bfb1eb6b3103036453a47b7f9d5.png

Her hafta 3 4 tane 0 ve civarı çeken oluyor... bakalım bu hafta kimlerden patlayacak [emoji17]

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Adaylarım: Sloukas, Dorsey ve Moerman

Görmemiştim, güzel kadro olmuş. Benim 0 için adaylarım Dorsey, Sanders ve Honeycutt bu hafta, malum çok tercih edilecekler :)

@Keremcim,
takım ekleme çıkarma işini yapacak vakit kalmadı. 15 dakikaya claverleri çıkmak ve kadro yapmam gerekiyor.
khan1905 4 ve khan1905 5 i ligden çıkarabilirsin. Yerine ekleyecek başka takımım yok zaten.

son dakikalarda kadro kurmaya devam...

İlk 125 takımın kaç takımı olduğunu kontrol edebildim bu hafta ancak. Haftaya takım silme işlemlerine devam edeceğim.

Bu hafta Honeycutt en çok alınan oyuncu olur sanırım.

Most-bought players last week

1.Joey Dorsey8.357
2.Rakim Sanders8.141
3.Tyler Honeycutt6.643
4.Tyrese Rice3.930
5.Art Parakhouski3.752

<tbody>
</tbody>