Euroleague Fantasy Challenge (2016-17)

Şimdiden Honeycutt, Parakhouski ve J.anderson yaktı beni..Haftaya Honeycutt ve J.Anderson kesin şutlayacağım..Honeycutt toplamda 13 kredi kazandırdı..

En iyi takımımda 4 oyuncudan 83.6 aldım. Kalan adamlarımın içinde Llull , Teo , Spanoulis, Raldolph, Micov ve Vesely var. Singleton ve Radu'yu oyunun başından beri çıkmamamın meyvelerini aldım. Öte yandan kadrom neredeyse 9 kişiye düştüğü için almak zorunda kaldığım Kaimakoglou bu takımın çürük elması oldu. Yine de en kötü 170lerde yaparım diye düşünüyorum. Herkesin aldığı Honeycutt'ı hiçbir iddialı takımıma almadım , sanırım Honeycutt'tan dolayı puanlar düşük olacak.

Honeycutt ekmeğimize kan doğrsa da yükselişim devam ediyor.Clyburn, Rice ve Dorsey yüzümüzü güldürdü.132+Randolph, Lojeski, Vesely
Bu haftaki performansıyla Clyburn'a bir hafta daha şans vereceğim.Önümüzdeki hafta için Sanders ve Singleton'ı şimdiden gözüme kestirdim.Son değişikliğe bugünkü maçların ardından karar vereceğim.

Bu hafta risk alarak fark yaratmayı hedeflemiştim ama pek tutmadı sanki. İlk haftalarda Doncic ile yaşadığım kaybı bu haftada Dorsey ile yaşadım. Aslında almıştım kendisini ama son dakikalarda bu hafta en çok alınacak oyuncunun kendisi olacağını düşünerek ve bir ihtimal diyerek Bourousis ile değiştirdim ama risk tutmadı maalesef. Diğer yandan Honeycutt tercih etmeyip Gentile'ye yönelmek iyi bir seçim oldu. Ama Parakhouski saolsun yine herşeyi berbat edenlerden oldu.

Şut yüzdeleri top kaybı yapılan fauller blok yeme puanı düşürüyor sadece sayı asist riband kaynaklı değil.

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Attığı sayı+aldığı ribaund+asist+çaldığı top+ blok+ aldığı faul-yediği blok-yaptığı faul-kaçırdığı şut-top kaybı.

Yani 2/2 ile 4 sayı, langfordun ki gibi 5/13 gibi yüzdeyle 10 sayıdan daha fazla puan getiriyor. Langfordun özelliği 10 tane faul alabiliyor olması ve devamındaki faulleri yüzdeli atabilmesi.