Gerçekten çok ters bir sezon oluyor. Geçen hafta 0 a yakın oynayan Singleton bu hafta mvp
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Arkadaşlar Datome Rivers Micov üçlüsünün hangisinden çıkayım ?
gönül üçünden de çıkmayı ister. micov'ın el parmağında tendon mu yırtılmıştı? tam vakıf değilim. rivers 30 dakika süre alıp pota dövüyor. datome, italyan milli takımındaki gibi oynamaya başladı, oysa fenerbahçe'de ayrı bir role bürünmüştü. yürümeye dermanı yok gibi. mental olarak bilmem nedendir bitik.
üçü de yüksek yapabilir, mümkün. ama takımdaki rollerine göre datome>micov>rivers.
bu sıralama göz önünde bulundurulursa rivers çıkar.
Ben de yazdıklarınız düşündüm son çıkma hakkım var. Micov un elinde sakatlık düşündürüyor , datome evet yüksek pir potansiyeli var , rivers eşli takımına karşı oynuyor. Benim de aklımdan rivers tan çıkmak geçiyor o zaman öyle yapayım sizin de dediğiniz gibi.
Micov'un elindeki sakatlık sol elde olduğu için çok fazla etkilemez. Parmak hassasiyetini sağladığı sağ eli sonuçta. Bence Rivers yolcu.
Puanların genel olarak düşük olduğu bir hafta yaşadık, yüksek pir yapan çok fazla oyuncu olmasına rağmen beklentilerin yüksek olup düşük yapan çook oyuncu olması(özellikle fenerbahçeliler) bunun ana nedeni gibi gözüküyor.
En iyi kadromda bobby dixon - higgins - parakhouski - hines 4lüsünden hiç bir şey elde edememe rağmen kalan 6 kişiden aldığım yüksek puanlarla haftayı 168.3 puanla tamamladım. Bu da dünya sıralamasında 281. likten 100.lüğe tırmandırdı.
İkinci kadromla james anderson ve parakhouskiden aldığım düşük, spanoulis ve udohtan aldığım nispeten düşük puanlara rağmen 161.8 puanla 818. likten 343. lüğe tırmandım.
İki kadroda da 600ün üstündeki kredim ve genel kadro yapımdan memnun olmam dolayısıyla ilerleyen haftalarda daha da yükselebileceğimi düşünüyorum.
Kadrolara gelirsek:
100: teo-dixon/ singleton-lojeski-langford-de colo/ birch-dorsey-ayon-hines (rice-higgins-parakh OUT, teo-singleton-ayon IN)
343: teo-heurtel/ singleton-lojeski-langford-spaonulis/ birch- dunston- udoh-hines (larkin-j.anderson-parakh OUT, teo-singleton-hines IN)
2 hafta üstüste 25dk üzeri süre almayan adam almama felsefeme aykırı olarak lojeskiyi kadromda tutuyorum. (İlk 4 hafta takımlardaki roller ve süreler oturmadığı için uygulamıyordum.) Geçen hafta tutmamın sebebi bize karşı oynayacak olmalarıydı, üçlük savunmamız avrupa genelinde ünlüdür. Bu hafta da sanırım aldığı 19un önceki hafta aldığı 1i gölgelemesi ve değişiklik haklarımı başka yerlerde kullanmak istemem dolayısıyla tutuyorum. Ortalaması olan 12-14 yapsa yeterlidir benim için.
Singleton'ı almayı geçtiğimiz iki hafta da çok istemiştim ama gerekli cesareti gösterememiştim, hala çok geç kaldığımı düşünmüyorum, paonun fikstürü de uzun zamanlı bir yatırım olmasına olanak sağlıyor, eğer ki başarılı olmazsa da kredi kazanarak satılacak, o nedenle en güvendiğim adamlardan biri kendisi. pf-c bölümüne konulmamış olması da dengesiz sg-sf bölümü için ayrı bir avantaj. 3 değişiklik hakkından 1inin "banker" olarak tabir edeceğimiz kredi yükselmesi garanti oyunculardan oluşturulması teorim de var.
Teodosic iki haftadır gösterdiği düşük performansla "beni al" diye bağırdığı bir fiyata düştü. teo-de colo kombini sezonun ilerleyen dönemleri için çok önemli bence
Uzunlarda 50kredi civarına 25dk üstü oynayan ve en az 12-13 yapacağı düşünülen öneri bekliyorum, hiç bulamadım. Hatta 50 kredi üstünde bile f/p garantisi veren çok yok, üst segmentte herkes sanki maksimumuna ulaşmış gibi gözüküyor.
Maç sonundaki 0/2yi şanssızlık olarak göremiyorum ben, +%80le serbest atış atan, kritik anlarda alev alan bir adam için sakatlığın etkisini gösteriyor bana. O nedenle micov gitmeli diyorum.
Sağolun arkadaşlar Rivers dan çıkıp Diebler aldım bütçem dahilinde alabileceğim iyi bir isim. Biraz kumar oldu ama bakalım.
Kredi getirmesi garanti değilse hiç tavsiye etmem, sadece 1 maç iyi oynadı, Zalgiris maçında o kadar rahat şans bulabilir mi, bulsa bile gene bu kadar yüzdeli atabilir mi soru işareti. Cuma akşamı bile 2 tane kaçırsa (ki gene iyi yüzdeli oynamış olacaktı) 8pir eksik olurdu mesela.
Elimdeki kredi dahilinde en iyi isim Diebler dı ki süresinin artacağını düşünüyorum. Bu akşam da Fener'e karşı iyi şut attı bu da önemli artı oldu. Tabi ilk fırsatta çıkabilirim kredim biriksin biraz [emoji1]
79.96 kredim var. forvet pozisyonunda iki eksiğim var. diğer iki adamım printezis ve dorsey. nasıl doldurmamı tavsiye edersiniz
forvette 2 eksiğim var dediğin için, Sanders + Datome derim
Ama diğer iki adamım Printezis ve Dorsey de dediğin için pivot da arıyor olabileceğini düşündüğüm için birde böyle öneri yapayım, Ayon-Vesely-Augustine-Khryapa.