GSBasket Ligi'nde 6. haftanın ardından sıralama şu şekilde oluştu:
1- jeromedyson8 - kill em all -
940
2-
may_35 - MAY -
937
3-
CediTeam - flopping -
921
4-
sambaras - HamesHameson -
916
5-
dixon52 - dixonspor -
907
6-
sambaras - WhyDominikWhy -
903
7-
may_35 - MAY5 -
901
8-
ali-h-yildiz - kelepir -
896
9-
dixon52 - dixonspor -
888
10-
kosecki35 - Stephan Lasme -
884
11-
kuzuthunder -
883
12-
CediTeam - deadball -
882
13-
OgzhnGnbkn - klopidogrel -
873
14-
Studentist - VMicov -
871
15- Sambaras - Angelivion -
869
16-
mstfkyn - graf -
868
17-
aliyayla - yaylateam -
868
18-
saykoteam - saykopaşa -
865
19-
mstfkyn - henman -
861
20-
HTC - HTCX3 -
861
Evet değerli GSbasket sakinleri, 6. haftanın panoraması ile karşınızdayız. Ligimizde bu hafta en yüksek puanı
doğanayaytekin kullanıcısı aldı 197.5 puan ile. Genel sıralamaya baktığımızda
Tolga Çıralı'nın floppingi'nin liderliği bıraktığını görüyoruz. Floppingle kötü bir hafta çıkarsa da DeadBall ile harika bir atak yapan Tolga Çıralı zirve yarışına yeni ve sağlam bir takım soktu. Kadrosunu da gördüğüm için DeadBall'dan yakın zamanda daha da yükseklere tırmanış bekliyorum. Geçen hafta harika atak yapan
"kill em all" kullanıcısı bu hafta da atağını sürdürdü. Geçtiğimiz hafta 2-3 hafta içerisinde takımının düşüşe geçmesini bekliyorum demiştim kendisine, yaptığı atak ile beni susturdu bu hafta için. Ve bu yılın 2 iddialı ismi sambaras kullanıcı adıyla
Uğur Ortaç ve dixonspor kullanıcı adıyla
Tanju Çiçek'e geliyoruz. İkisi de ligin en iddiaları yarışmacılarından olduklarını gösteriyorlar yine. Uğur Ortaç, Nunnually'den darbe alsa da Hames'te geri düşmedi. WhyDominikWhy ise 6. sıraya kadar ilerledi. Tanju Çiçek de 5 ve 9. sıralarda seyrediyor. Ligin iyilerinden
may35 kullanıcısı (adını verirse iyi olur), 2 ve 7. sıralarda bulunarak şampiyonluk için çok iddialı olduğunu her hafta bir kez daha gösteriyor.
Hakan Türk Stephan Lasme ile 10. sırada devam ediyor. Ben "klopidpgrel" ile 11. sıradaki yerimdeyim ve büyük hayalkırıklığı şu ana kadar. Diğer 2 takımımı da ilk 15 dolaylarına sokmazsam yıl benim için erken bitecek sürpriz bir şekilde. Başarısız bir yıl benim için devam ediyor.
Salih Polat VMicov ile iddiasını koruyor.
Ali Yayla ve
Mustafa Kayan da ilk 20'de seyrederek yarışın içinde bulunuyorlar.
Parakhouski'nin 70 kredi olmasını beklerken yaptığı 3.3, Honeycutt ve Vesely'nin berbat haftası dengeleri epey değiştirdi. Krediseverlerin tercihlerinden Sanders, Dorsey, Dunston gibi oyuncuları puan da getirerek bu yola girenlere büyük avantaj sağladılar bu hafta. Teodosic'in içeride sadece 10'da kalması da haftanın sürprizlerinden. Yine Randolph da kötü bir hafta çıkardı.
Önümüzdeki haftaya bakacak olursak, uzunların yüksek rnk yapmalarını bekliyorum. Yani 4 uzunununda da iyi katkı alacak kullanıcıların sayısı bana göre epey fazla olacak. Bu durumda kötü yapması muhtemel uzunlardan bir an evvel kaçmanızı öneriyorum. İç sahada oynayacak takımın en çok süre alan uzunları tercih edilebilecek kıvamdalar. Forvet bölgesinde kredi için Singleton, Sanders, Simon tercih edilebilir. Ben kadrolarımı şimdiden kurmaya başladım, e bi yerde atak yapmamız lazım, yakışmıyor
Zor bir hafta beni bekliyor çok kötü geçen haftanın ardından.
Tolga'nın tespitlerine katılıyorum. Geçen yıl çok erken yaptığım Teo-De Colo kombiniyle fark yapmış, ilk10'da 3 takımla yarışıyordum mesela. Tolga'nın uzunlar için belirttiği ikili kombinler gayet güvenilir. Huertel 31 krediden tercih edilebilir. Calathes'in fikstürü hala daha çok iyi, güvenilir 20 isteyenler için belki bu hafta bir tık az yapabilir ama önümüzdeki 3-4 hafta boyunca totalde iyi işler yapacağını düşünüyorum. Şimdiden herkese bol şans efendim.