Euroleague Fantasy Challenge (2016-17)

Beni de Weems yaktı. En düşük kredili oyuncularım Datome, Rice ve Claver'dan fena olmayan katkı aldım derken en yüksek kredili oyuncum Weems berbat bir akşam geçirdi
 
Bu hafta puanlar yüksek olacak gibi. Parakoushki en çok alınan ikinci isim olmuş (gerçi 1 ile arasında ciddi fark var). Langford ve Colom da zaten kadrolarda.

Elimde 8 tane Langford var, 5 tanesini 66 dan almışım, 3 tanesini de 70,67 den.
Parakouski 2 tane vardı, onları da önceki hafta satmıştım. Kızılyıldız, Efes, Maccabi maçları var, sanırım tekrar almak faydalı olur.
 
Bu hafta puanlar yüksek olacak gibi. Parakoushki en çok alınan ikinci isim olmuş (gerçi 1 ile arasında ciddi fark var). Langford ve Colom da zaten kadrolarda.

Elimde 8 tane Langford var, 5 tanesini 66 dan almışım, 3 tanesini de 70,67 den.
Parakouski 2 tane vardı, onları da önceki hafta satmıştım. Kızılyıldız, Efes, Maccabi maçları var, sanırım tekrar almak faydalı olur.

Listeler büyük itimalle bu haftanın değil. Bu hafta parakhouski en çok kadrodan çıkartılanlardadır hatta guduric de muhtemelen öyledir. Oleson yine aynı şekilde.

Şöyle diyeyim bu 3'ünün geçen hafta performansları sırasıyla 7/0/3.3 . Öte yandan ucuz kredili Sloukas 29.7 pır getirmişti. Onun olmadığı bir listenin doğru olduğunu sanmıyorum.
 
Surada oyunu sadece bir takımla oynayan kimse yokmu yahu


Helal olsun başkan yalnız degilmisim :)

Arkadaslar yanliz degilsiniz, ben de sizlerdenim. tek farkimiz benim 1 in yaninda 5 var :D=))=D saka bir yana tek takimla yarismaya katilmis arkadaslar eli opulesi adamlar- bursaspor diye bir kullanici 600 yakima katilmis diyordu forumdaki arkadaslar. helal olsun size tek takimli kardeslerim.

Bu arada sonny weems allah seni napmasin yahu, yaktin bitirdin bizi- butun ekpelerden cikmam ne kadar basariliysa sonny weemsler aldi goturdu bu basariyi.

Bu hafta cok sukur will clyburnlerden ciktim. 15 takimada almadim olanlarida cikardim. will clyburn Allaha emanet ol dostum. yanlis anlamisiz birbirimizi =))

Bobby dixona cok guvenmeme ragmen 3 takim disinda alamadim. oysaki kabak gibi belliydi -

Brad wanamaker simdilik oyun tarzi biraz daha hosuma gittigi icin her takimda var hemen hemen.


Herkese bol sanslar arkadaslar.
 
Geçen senelerde sakatlık raporu çıkarıyodu Euroleague bu sene yapmıyolar galiba,Hanga bence oynayacak Laboral ona mecbur ama nasıl performans sergiler bilmiyorum
 
langford'u son iki haftada olmayan o takımları kapasın artık geri dönemez. tabii onun açığını kapatacak 30'luk performans gösteren bir oyuncusu yoksa.

hanga'yı çıkmadım ben; çıktım, ne olacaksa olsun deyip geri aldım. oynamasını bekliyorum. oynamazsa da problem olmaz, kadro yapılanmam en azından kötü etkilenmiş olmaz.
240 puan alacak kadro da çıkacaktır bu hafta.
 
Udoh da 20 yapsa benim için her şey daha güzel olacaktı. Haftaya Udoh, Guduric ve Milaknis satıp kadroyu biraz düzeltecektim. Şimdi yine aynı oyuncuları satacağım ama 10-12 kredi zararla.
 
Weems 71 krediyken birisini çıkartıp Langford'u almak gerekiyordu. 6 takımımda Langford var ama yetmez keşke hepsine Langford alabilseydim. Langford bundan sonra da yürür. Coty Clarke ve Ponkrashov yokken bütün sorumluluk onda.

Bu hafta Fenerliler Dixon ve Vesely dışında hayal kırıklığı oldu. En çok Sloukas, Datome ve Vesely alınmış halbuki. En çok satılanlardan da Parakhouski satmayanlara çok rating getirecek. Hele Langford Parakhouski olanlara imreniyorum. Yanına bir de Joey Dorsey ekledin mi, değmeyin keyife*big hug*

Barcelona'dan da Claver ve Oleson hayal kırıklığıydı. Maccabi'den Weems en büyük hayal kırıklığı. Tyrese Rice fena sayılmaz. Koponen süpriz yaptı.
 
Sloukas en çok alınanlarda Parakhouski en çok satılanlarda bu hafta bu da demek oluyor ki hem kadrosunda Sloukas olmayanlar hem de Parakhouski si olanlar 2-3 adım önde bu hafta
 
Arkadaş nasıl bir bahtsızlıktır bu. En iyi takımıma Moermann yerine Printezis'i almışken Hanga'nın sakatlık mevzusu çıkınca son anda Hanga/ Rudy değişikliği yapıp Printezis'ten olmuştum, adam da maşallah coştu bugün, yarın da Hanga oynasın da tam olsun bari :)
 
Bu arada Zizis ve Miller'ın kötü başladıkları maçı gayet iyi puanlarla bitirmeleri de çok iyi oldu, özellikle Zizis'in -6 lardan gelip 16 PIR ile maçı bitirmesi ilaç gibi geldi
 
Weems , Claver , Raduljica 3lüsünden yaklaşık 10 puan alabilince puanım 141.1 + Singleton oldu şimdilik. En azından sıra düşmem diye umuyorum Singleton düzgün pir yaparsa
En iyi 2. takımı ise Radu , Claver , Carroll yaktı. Orada da 143.3 + Guduric var.
 
135.8 + Guduric + Milaknis + J.Anderson

Bu üçlü eksi bile yapabilir. Yalnız oynarlarsa 197. sırada olan takımım sıra yükselecektir.

Haftaya da Udoh, Milaknis ve Guduric'le yollarımı ayırır, ortalama 50'lik 3 adam alırım.

Bir de 132,4 + Larkin + J.Anderson + Moerman var. Bakalım bu takım ne yapacak.
 

Üst