Euroleague Fantasy Challenge (2017-18)

Bize de imkan tanımak için bir tane daha h2h ligi açsak mı ? Ama kodu özel mesajla gönderin bu sefer.

Sent from my iPad using Tapatalk

Olur Ayhan abi. Eğer mevzuata aykırı bir durum olmayıp şu an lig açılabiliyorsa seve seve. GSBasket Head to Head Ligi'nde yer almayıp, yeni kurulacak H2H Ligi için katılımcı olmak isteyenler lütfen bu mesajı beğenirse sayı belirlemiş oluruz.

Teşekkür ederim Sercan arkadaşım :) iyi bir müsabaka oldu.
Datome ardarda 2 3'luk sokunca heyecan artti ama de colo normal performansina donunce sonuc boyle oldu.ben de seni mucadelenden dolayi tebrik ediyorum.

Head to Head liginde 4'de 4 ile yoluma devam ediyorum, gelecek haftaki rakibim de Mehmet Yılmaz, çetin bir mücadele olacağa benzer :)

Head to Head liginde 4'de 4 ile yoluma devam ediyorum, gelecek haftaki rakibim de Mehmet Yılmaz, çetin bir mücadele olacağa benzer :)

Hakan Türk'ün namağlup ünvanını yok etmek için elimden geleni yapacağım :) Bende de ne fikstür varmış ya ard arda Uğur Ortaç ve Oğuzhan Günebakan'la yaptıktan sonra şimdi de yenilgisiz Hakan Türk ile yapıcam.

Keşke FanHub ekibi de bizim kadar efc sever kişilerden oluşsaydı. Çarşamba gecesi 1-2 saatte açılan sistem yine 1 gün geçtiği halde açılmamış. oyuncu değerleri güncellendi madem, oyuncu değişikleri neden açılmıyor. Belli bir gruba umursamaz tavırlarıyla yıllardır oynadığı oyunu bıraktırdılar. kalanların çoğu da geçmiş yılların yüzü suyu hürmetine devam ediyor. Yaptıkları tek olumlu hareket h2h ligi (Bu ekipten h2h ligi gibi güzel bir fikir nasıl çıktı hayret doğrusu). Olumsuzlukları ise yaz yaz bitiremem. Tek çırpıda 10-15 madde aklıma geliyor. Bir kısmını burada daha önce de yazmıştım zaten. Maçların yayın hakkını alıp sonra da yayınlamayan kanallar gibiler. Yapamıyorsan, yapmak istemiyorsan yapma.

Hakan Türk'ün namağlup ünvanını yok etmek için elimden geleni yapacağım :) Bende de ne fikstür varmış ya ard arda Uğur Ortaç ve Oğuzhan Günebakan'la yaptıktan sonra şimdi de yenilgisiz Hakan Türk ile yapıcam.
İyi olan kazansın diyelim o halde :) Sanırım kadrolar arasında büyük farklar olmayacaktır, bir iki farklı oyuncunun performansı sonucu belli edecek gibi, kadroya dahil edeceğim iki oyuncu belli gibi, ama kimleri çıkaracağıma tam olarak karar veremedim, üçüncü değişikliği yapar mıyım bilmiyorum, daha fazla da tüyo vermeyeyim :)

Muhtemelen hafta sonu tatiline girdiler . P.tesi mesai ile kadro değişikliğini açarlar. Bizde her fırsatta girip açıldımı diye bakalım.1-2 saatte yapılabildiğini hafta içi görmüş olduk. [MENTION=1971]Hakan Türk[/MENTION] tüyo vermiyeyim diyor, nasıl olur kadrolar görülebiliyor herkes tarafından diye düşünmeyelim; kendisi son dakikalarda yapıyor değişiklikleri :) 1 değişiklik hakkını söyleyeyim; Gudaitis... Bu hafta kesin kadrosuna alır :)

Muhtemelen hafta sonu tatiline girdiler . P.tesi mesai ile kadro değişikliğini açarlar. Bizde her fırsatta girip açıldımı diye bakalım.1-2 saatte yapılabildiğini hafta içi görmüş olduk. @Hakan Türk tüyo vermiyeyim diyor, nasıl olur kadrolar görülebiliyor herkes tarafından diye düşünmeyelim; kendisi son dakikalarda yapıyor değişiklikleri :) 1 değişiklik hakkını söyleyeyim; Gudaitis... Bu hafta kesin kadrosuna alır :)

=D Gudaitis'i önceki hafta Real Madrid maçı öncesi alıp son anda çıkarmıştım kadrodan tahmin ettiğim gibi o maçta çok iyiydi, ama Maccabi karşısında başarılı olabilir mi emin değilim. Gerçi gelecek hafta almaya karar verdiğim oyuncular arasında pivot yoktu, eğer 3. değişiklik hakkımı yaparsam pivot bölgesinde yapacağım, ama bu kişi Gudaitis olmayacak muhtemelen :) Kadrodan çıkaracağım oyuncuları tam netleştirmediğim için kalan bütçeye göre karar vereceğim artık, eğer bütçe yeterse Thomas Robinson'u alabilirim, faul problemi yaşamazsa bu hafta başarılı olacağını düşünüyorum. Kim bilir belki de Radosevic'i tutarım takımda

Oyuncuların istatistiklerine bakmak için isimlerine tıkladığımızda açılan pencerede +/- bazı değerler yazıyor. Bunlar nedir, max/min olabilecek değişiklikleri mi gösteriyor ?

Oyuncuların istatistiklerine bakmak için isimlerine tıkladığımızda açılan pencerede +/- bazı değerler yazıyor. Bunlar nedir, max/min olabilecek değişiklikleri mi gösteriyor ?

Yok abi ilk değer bu haftaki değişim. İkinci değer sezon başına göre değişimi.
Nunnaly sezona 0.68 ile başlamış son maç oncesi 0.60 imiş. Şimdi ise 0.55

Oğuzhan selam, aykırı bir durum yok galiba Bakabildin mi ?

Lig Adı: GSBasket H2H
Lig Kodu: Özel mesajla gönderilecektir.

Gönderiyi 5 kişi beğenmiş, lig kurucusu olduğum için takım katma zorunluluğu koydu bana da. Yani toplam 6 kişiyiz şu anda, ben ligi 8 kişilik kurdum. Yeni GSBasket H2H Ligi'ne katılmak isteyen, diğer GSBasket Head to Head Ligi'ne katılmamış arkadaşlar bu gönderiyi beğenirse öncelik onların olacaktır. Eğer 2 kişi daha çıkmazsa, diğer ligden 2 kişiyi transfer eder, her şekilde sayıyı tamamlarız.

Gönderiyi 5 kişi beğenmiş, lig kurucusu olduğum için takım katma zorunluluğu koydu bana da. Yani toplam 6 kişiyiz şu anda, ben ligi 8 kişilik kurdum. Yeni GSBasket H2H Ligi'ne katılmak isteyen, diğer GSBasket Head to Head Ligi'ne katılmamış arkadaşlar bu gönderiyi beğenirse öncelik onların olacaktır. Eğer 2 kişi daha çıkmazsa, diğer ligden 2 kişiyi transfer eder, her şekilde sayıyı tamamlarız.

Mesajı Bayça Oral, Ayhan Bozdeniz, Oğuzhan Çelenk, Erdi Kutlu ve Kerem Seçer'e gönderdim arkadaşlar. Yeni ligimiz hayırlı olsun.

Gönderiyi 5 kişi beğenmiş, lig kurucusu olduğ
um için takım katma zorunluluğu koydu bana da. Yani toplam 6 kişiyiz şu anda, ben ligi 8 kişilik kurdum. Yeni GSBasket H2H Ligi'ne katılmak isteyen, diğer GSBasket Head to Head Ligi'ne katılmamış arkadaşlar bu gönderiyi beğenirse öncelik onların olacaktır. Eğer 2 kişi daha çıkmazsa, diğer ligden 2 kişiyi transfer eder, her şekilde sayıyı tamamlarız.

kardeşim geç kalmadıysam benide alırmısınız

Ben bugün biraz zaman ayırıp takımlarımı adam etmeye çalışacağım.
Maccabi-Armani, Real-Khimki ve CSKA-Zalgiris maçları favori maçlarım olacak.
Fenerbahçenin rakiplerini en düşük pir da tutan takımlardan birisi olması ve Bobby ninde oynama ihtimaliyle risk almak ve kredi gereken yerlerde Erick Green den çıkabilirim.
Westerman da sakat görünüyor, bu durumda De Colo, Rodriguez, Higgins daha fazla süre alacaklar muhtemelen.
Baskonia da da koç değişimi sonrası rotasyon nasıl olur, kim ne kadar süre alır bilmiyorum.
Desahun Thomas riskini alsam mı bilemiyorum.

Yeni hafta başlıyor arkadaşlar. Yeni H2H ligimiz de hazır, artık panoramaya o lig de dahil edilecek ayrı bir konu olarak.

Head to Head Ligimize bakarsak, bu hafta en kritik karşılaşma Mehmet Yılmaz - Hakan Türk mücadelesi olacak gibi görünüyor. Bunun yanında Cihan Yerlikaya'nın kadrosu toparlanmaya müsait epey, Cihan Yerlikaya - Samet Tütüncü eşleşmesi de bence sağlam ilerleyecek. Herkese bol şans.