Euroleague Fantasy Challenge 2020-2021

Lloyd almıştım takıma Eriksson yerine. Mirotic pozitif çıkınca şimdi o hakkımdan feragat etmek zorunda kaldım. Aslında yine yapardım ama Micic uyuzuna bi hafta daha katlanmak ağır geldi. Ben de hakkımı Eriksson’dan çıkmak yerine Micic’den çıkarak kullandım. Şimdi tek dileğim Lloyd’un en fazla 15-20 yapması.

Oyunun bug i sizsiniz Mehmet bey. Siz yoksunuz diye böyle sorunlar ortaya çıktı. :) Şaka bir yana insan sağlığı söz konusu. Biz burada oyun oynarken onlar sağlıklarını düşünüyorlar. Koyun can kasap et derdinde misali.

Saka bir yana kesinlikle haklisiniz. Insanlar canini kurtarmaya calisiyor, Allah hepimizin yardimcisi olsun. Ailemizde 3 doktor 1 hemsire 1 de saglik memuru var. Elimiz yuregimizde valla. Dilerim herkes icin hersey yoluna girer.

Lloyd almıştım takıma Eriksson yerine. Mirotic pozitif çıkınca şimdi o hakkımdan feragat etmek zorunda kaldım. Aslında yine yapardım ama Micic uyuzuna bi hafta daha katlanmak ağır geldi. Ben de hakkımı Eriksson’dan çıkmak yerine Micic’den çıkarak kullandım. Şimdi tek dileğim Lloyd’un en fazla 15-20 yapması.

Loyd her takımımda var. 2-3 takımda kaptan yaptım umarım 30 yapar Muhammed ;)

Ben de Mirotic'in olmayacağını duyunca can havliyle değiştirdim kadroları ama hiç içime sinmedi neyse umarim takımdaki oyuncularımdan biri covid çıkmaz.Bu sene zaten performanstan ziyade 8 oyuncusu da covid olmayan yaratacak farkı :)

Hahahah izlerken 2 kere üst üste Lloyd-Joku pozisyonunda düdük çıktı. İkisinde de aklım çıktı ama ikisi de top kaybı oldu neyse ki. Keşke Joku’ya da + yazılsaydı😄 Bakalım maç daha uzun.

mehmet bravo, puan durumuna baktım sınırsız ligimizde, en avantajlı seni gördüm.
takımlarındaki kuruluş mentalitesi güzel, birkaç aynı hamlemiz olmuş. yarış uzun bakıcaz artık :)

Abi kafayı yiyicem Efes maçında Eriksson’un ismi bile okunmuyor ama adam sürekli sayı atmış 13 sayı olmuş, daha da ilginci buna rağmen 5 pirde kalmış valla psikolojim bozuldu akıl tutulması yaşıyorum.

mehmet bravo, puan durumuna baktım sınırsız ligimizde, en avantajlı seni gördüm.
takımlarındaki kuruluş mentalitesi güzel, birkaç aynı hamlemiz olmuş. yarış uzun bakıcaz artık :)

Evet abi genel olarak güvendiğim 3-4 oyuncuyu her kadromda bulundurup diğer oyuncuları dağıtıyorum takimlara.Mirotic de bunlardan biriydi bu hafta olmaması 2 yönden kötü etkiledi 1-Rakiplerimin şu an için bütçe yetiremedigi bir oyuncuydu.
2-Yerine forvet bulmak oldukça zor çoğu istikrarsız.
Dediğin gibi sezon uzun zaten her ne kadar son yıllarda ikimiz de biraz kopsak da oyundan yıllardır seninle rekabet etmek hep güzel olmuştur :)

Ben maçların oynanacağı gün kadro değiştirme fırsatı bulamıyorum bu yüzden sakat oyuncu son gün açıklanınca değiştiremiyorum,kadromu geceden kurmuştum,az önce baktım kaptanım Mirotic yok,ilk haftada Milutinov için aynısı olmuştu,bunlar en yüksek kredili isimlerim ve ne kadar büyük bir dezavantaj yaşadığım ortada.Yinede birebirde mücadeleye devam,yedek kaptanım M.James ilk hafta kaptanımdı 6 pr falan getirmişti ikinci hafta kaptanlıktan aldım 28 getirdi,şimdi bu hafta iş ona düştü 20 pr altı getirirse Sikma'dan sonra o da bedel ödeyecek ve bir daha almayacağım.

Ayrıca bu şekilde sezonda oyunda yürümez.

Son düzenleme:
Evet abi genel olarak güvendiğim 3-4 oyuncuyu her kadromda bulundurup diğer oyuncuları dağıtıyorum takimlara.Mirotic de bunlardan biriydi bu hafta olmaması 2 yönden kötü etkiledi 1-Rakiplerimin şu an için bütçe yetiremedigi bir oyuncuydu.
2-Yerine forvet bulmak oldukça zor çoğu istikrarsız.
Dediğin gibi sezon uzun zaten her ne kadar son yıllarda ikimiz de biraz kopsak da oyundan yıllardır seninle rekabet etmek hep güzel olmuştur :)

dur hemen havaya girme, geliriz be bi ara yükseklere :)

Dün Bojan-Jerebko arasında çok kaldım. Bojan’dan 20 bekliyordum en az, o da 20 yaptı dün. Ama Jerebko daha fazla yapabilir diye tercihimi ondan yana kullandım. Akşam göreceğiz iyi mi yaptık kötü mü Dubljevic’i almayarak 😄

Dün Bojan-Jerebko arasında çok kaldım. Bojan’dan 20 bekliyordum en az, o da 20 yaptı dün. Ama Jerebko daha fazla yapabilir diye tercihimi ondan yana kullandım. Akşam göreceğiz iyi mi yaptık kötü mü Dubljevic’i almayarak 😄

Ben hala maçın oynanıp, oynanmayacağı konusunda emin değilim. Khimki son maça 7 kişi çıktı. Önce ben Khimki ve Real'den oyuncu almamıştım ama daha sonraki değişikliklerde almak zorunda kaldım Jerebko ve Zaitcev aldım mesela. Ama bu maçta Jerebko'nun 20'yi geçebileceğini düşünmüyorum. Maç oynanırsa Real savunması sadece ona odaklanacaktır.