Euroleague Fantasy Challenge 2020-2021

Aboo iyi ki okumuşum. Zaten Barcelona’da o kadar vaka arasında Mirotic iyi yırtıyor diyordum. Şimdi herkeste Mirotic olduğu için seçimler daha da farklılaşıp işin rengi ve heyecanı değişecek. Ha tabi ki umarım en kısa zamanda herkes sağlığına, sorunsuz kavuşur.

Şöyle saçma bi durum yaşıyorum. Takaslarımı geri çevir dedim ama onaylama tuşuna tıklamam için sayfayı aşağı çekmem gerekiyor bir miktar. Ve maalesef açılan takas tekrarı sayfasını değil de internet sayfasını aşağı çekiyor. Sırf bu yüzden yapamazsam çok ağlarım. Çözüm bilen var mı?

Lauvergne geçen hafta pozitif çıktı bu hafta oynuyor sanırım. Çift maç haftasından sonra belli olur bence durumu. Yani bu kadar vaka varken en azından kim oynayacak oynamayacak listesi yapmak zor olmaması gerek inanılmaz kötü yönetiyorlar süreci.
Lovern in sonraki testi negatif çıkmış, yani ilk test sonucu hatalıymış anladığım kadarıyla. O yüzden oynayabilir diye rapor vermişler Litvanya’da.

Şöyle saçma bi durum yaşıyorum. Takaslarımı geri çevir dedim ama onaylama tuşuna tıklamam için sayfayı aşağı çekmem gerekiyor bir miktar. Ve maalesef açılan takas tekrarı sayfasını değil de internet sayfasını aşağı çekiyor. Sırf bu yüzden yapamazsam çok ağlarım. Çözüm bilen var mı?
Rollback diye bir seçenek var, onu dene istersen. Takımı maçların ertesi günündeki haline getiriyor.

Ben de de aynı durum söz konusu. Rollback'e basacaktım ama emin değilim. Bİr sıkıntı olmaz değil mi?

Bende pc olmadığı için kız arkadaşımdan rica ettim takasları geri çevirdi 😄
Ayhan bey rollback olayı bizi en başa mı döndürüyor yoksa son haftaki hale mi?
Yalnız bu olay böyle devam ederse baş olmaz. Böyle saçma şey görmedim , benim telefonda mı sıkıntı var acaba, iPhone kullanıyorum.

Bende pc olmadığı için kız arkadaşımdan rica ettim takasları geri çevirdi 😄
Ayhan bey rollback olayı bizi en başa mı döndürüyor yoksa son haftaki hale mi?
Yalnız bu olay böyle devam ederse baş olmaz. Böyle saçma şey görmedim , benim telefonda mı sıkıntı var acaba, iPhone kullanıyorum.
Son haline, yani pazartesi akşamı son maç oynandıktan sonraki haline getirir.

Komedi valla. 15 takımım var. Hepsinde nerdeyse Moustapha Fall vardı. Foster vardı. Değiştirmek için baya uğraştım. Çok saçma takımlar çıktı ortaya. Böyle işimiz zor valla. :(

Allah hepinize sabir versin :) Oyuna katilmadim diye hafif bi uzuntu vardi ama Allah korumus ve katilmamisim iyiki :) O degil azcik aklim var onu da fantaziye kurban edecektim :) Dayanin yigitlerim dayanin yarenlerim :)

Allah hepinize sabir versin :) Oyuna katilmadim diye hafif bi uzuntu vardi ama Allah korumus ve katilmamisim iyiki :) O degil azcik aklim var onu da fantaziye kurban edecektim :) Dayanin yigitlerim dayanin yarenlerim :)

Oyunun bug i sizsiniz Mehmet bey. Siz yoksunuz diye böyle sorunlar ortaya çıktı. :) Şaka bir yana insan sağlığı söz konusu. Biz burada oyun oynarken onlar sağlıklarını düşünüyorlar. Koyun can kasap et derdinde misali.