Tesadüfen gördüm, Simon'da artı işareti oluşmuş. Sebebini bilen var mı? Hemen çıkayım, sinir krizleri geçirmenin lüzumu yok.
Kurnaitis yaptığı saçmalıkla hem maçı verdi hem de bana H2H galibiyetine mal oldu..
Takımı bugün taşıyan ve o ana dek 20s 9r 8a ile oynayan Shved'i faul problemi var diye son 3 dakika oynatmamak büyük zeka örneği gerçekten. o 3 dakikada khimki 0 (yazıyla sıfır) basket bularak maçı da verdi. son topta "gel bizi kurtar abi" diye geri soktu ama şutu girmedi ve son saniye taktik faul yapmak zorunda kaldı. O -2 puan da galibiyeti beraberliğe döndürdü.
Beraberlik bir daha pek de olmayacak bir şey olduğu için benim gözümde Anıl'la ikimiz de mağlup olduk. Yarım galibiyet bir şey ifade etmez. Gerçi bu aldığımız puanlarla yarım galibiyet bile fazlaydı bize
Berbat bir hafta oldu benim için. Mike James ve Shved hariç çift haneli verimlilik veren oyuncum yok. Zar zor çıktığım basamakları tepetaklak inmiş oldum. Yine tadımız kaçtı vesselam.
Tesadüfen gördüm, Simon'da artı işareti oluşmuş. Sebebini bilen var mı? Hemen çıkayım, sinir krizleri geçirmenin lüzumu yok.
Her hafta takımım daha ne kadar kötü olabilir diye düşünüyorum, sonra daha kötüsü oluyor. Gerçekten şu puanla beraberliği bile hak etmedik
Şimdi baktım da aynı puanda olmamıza rağmen inisiyatif kullanıp seni kazanan ilan etmişler En azından birimize galibiyet yazmış oldu.
Neye dayanarak galibiyet yazmışlar anlayamadım Ev sahibi ben gözüküyordum acaba ondan mı bilemedim.
Bu hafta kaptanlıklar konusunda çok kararsızım. Mirotic yerine başkalarına verip risk alasım var, hayırlısı
Daha az parayla kurulan takımı falan seçmiş olabilirler.Şimdi baktım da aynı puanda olmamıza rağmen inisiyatif kullanıp seni kazanan ilan etmişler En azından birimize galibiyet yazmış oldu.
Larkini tam zamanında takımıma alıp kaptan yapmışım. asvel maçı iyi moral olmuş.