Euroleague Fantasy Challenge 2020-2021

Saat 8 ve herkes evde olduğuna göre başlayalım..

Eğer tekrar düşmezsem kötü bir perşembe sonrası iyi bir cuma performansı ile ilk 20'ye ulaştım bakalım.
Bu hafta Fall'ları geriye alma zamanı.. Barcelona karşısında öyle muhteşem bir performans göstermeyebilir ama onsuz da takımım olmaz gibi (en azından bu hafta)

10. Hafta GSBASKET UNLIMITED lig panoraması:

🥇 Forensic (1) (Erdi Kutlu) 1532 (Dünyada 7),
🥈 Oopps (2) (Anıl Demirbaş) 1439 (Dünyada 155),
🥉 Saykoteam (6) (Erdi Kutlu) 1400 (Dünyada 361)
4️⃣ Cptreyz (3) 1399 (Dünyada 365),
5️⃣ Water Gun (4) (Anıl Demirbaş) 1388 (Dünyada 491)

Haftanın Kazananları:
Forensic (Erdi Kutlu): 192 puan aldı. Hem liderlikte farkı açtı hem de dünyada 17. sıradan 7. sıraya yükseldi.. 👑 Dünya lideriyle arasında sadece 37 puan fark var..
İstanbul (Zeynep Emir): 197 puan aldı ve 15. sıraya kadar yükseldi. Staf ile beraber, Zeynep Emir'in ilk 15 yapan 2. takımı oldu 🧙‍♀️

Ayrıca Erdi Kutlu ve Zeynep Emir diğer takımlarında da yüksek puanlar alarak kişisel olarak da haftanın kazananı oldular. 👏

Haftanın Kaybedenleri:
Cpteryz: 135 puan alarak 2.sıradan 4. sıraya geriledi.

Euroleague
Haftanın Takımı: Anadolu Efes 🇹🇷
Haftanın Oyuncusu: Nikola Mirotic 35.2 verimlilik.. 🧔
Haftanın Hayal Kırıklığı: Loyd 3 verimlilik 🚮

-----------------------------------------------------------------------------
10. Hafta TAKIM OYUNU H2H lig panoraması:

Haftanın Takımı: Telsiz City 182.4
Haftanın maçı: Telsiz City (Okan Geçir)- Oops (Anıl Demirbaş) 182+178= 360 puan
Haftanın en çekişmeli maçı: Magnifico (Mehmet Yılmaz) -Auto Fill (Ayhan Bozdeniz)= 132-135

Namağlup takımlar:
Crixus (Aykut Kadıoğlu) ve Auto Fill (Ayhan Bozdeniz) 3 maç 3 galibiyet..

Kuvvetli ekiplerden oluştuğu için ligde ekibimizden galibiyet alamayan takım yok.. O nedenle ligde kolay maç da yok..
Bu hafta , haftanın takımı olan Telsiz City deplasmanındayım.. Zor bir karşılaşma daha beni bekliyor.

Son düzenleme:
Yine 4 değişiklik yok. 3 değişiklikle yetinicez gibi eğer covid vakaları artmazsa. O kadar yazdık 4 olsun değişiklik diye adamlar ne inatçı çıktılar.

H2h liginde çift maç haftasında 2'de 2 yaptım ve toplamda son 6 haftada 6 'da 6 yaptım.

Sezonun 4.haftası bittiğinde 1 galibiyet 3 mağlubiyetim vardı,10.hafta sonunda 7 galibiyet 3 yenilgi oldu.Rekabet büyük,ilk 3'te şu isimler var

1 ▪ Aykut Kadıoğlu | 9 G 1 M
2 ▪ Hakan Türk | 9 G 1 M
3 ▪ Ümit Berk | 8 G 2 M

Bakalım galibiyet serim 7 maça çıkacak mı ?

Geçen hafta 2 ligde de maalesef 3-4 puan farklarla maçları kaybettim, bu haftaya 78 maçlık 10 sayı ve üzeri sayı atma rekoru son bulan Shved gibi darbeli ama bi o kadar da hırslı başlıyorum.

Kazamız mübarek olsun :D

6 hafta sonra h2h liginde kaybetmiş oldum.

Larkin 'i kaptan yaptım 15 pr getirdi,bu adam geçen sezon attıkça atıyordu ve ben onu alabilmek için haftalarca kötü oynamasını,kredisinin düşmesini beklemiştim.Bugün 2 de 2 üçlük atmıştı sonra saçma 4 üçlük kaçırdı,son periyotta bloklar yedi,her seferinde - 2 ,kaptan olduğu için - 4 yazdı bana,yediği 2 blok toplamda - 8 oldu benim için.

Loyd 8 de kaldı ama Efes'e karşı bu normal,bekliyordum bunu

Jokubaitis ben alınca - 1 getirdi

Randolph yerine H.Martin'i almıştım,bu doğru hamleydi 19 pr getirdi ama kurtarmıyor.

Cuma günü rakibimde Mirotic,Dubljevic,Baldwin oynayacak bende Mirotic,Dubljevic,Lucic.Rakibimde Mirotic kaptan ve 83 - 70 önde,bu durumda şansım kalmadı.

Cuma günü kadromda olmayan Papagiannis'ten iyi performans bekliyorum.Lorenzo Brown almayı düşündüklerimden biriydi.Baldwin'de iyi şeyler yapabilir.

Her hafta kazanacağım diye birşey yok ama yinede yenilgiyi kabullenemiyorum.

Benim için önceden sezdiğim kötü bir hafta,bu hafta ne yaparsam yapayım olmayacaktı ..

Son düzenleme:
Yine bir karantina akşamından...

Ahmet Haşim'in dediği gibi ağır ağır çıkıyorum bu merdivenlerden. Geldik 14. sıraya..
Koronadan gelecek gidecek takım/oyuncu yoksa ilk defa bu hafta kafamıza göre oyuncu değişikliği yapabileceğiz sanırım. Tabii daha 5 gün var... Her şey olabilir.

11. Hafta GSBASKET UNLIMITED lig panoraması:
🥇Forensic (1) (Erdi Kutlu) 1674 (Dünyada 9),
🥈Oopps (2) (Anıl Demirbaş) 1562 (Dünyada 246),
🥉Water Gun (5) (Anıl Demirbaş) 1530 (Dünyada 505)
4️⃣ Saykoteam (3) (Erdi Kutlu) 1525 (Dünyada 571)
5️⃣ Chill or Chill (6) 1513 (Dünyada 733),

Haftanın Kazananları:
Staf (Zeynep Emir): 153 puan aldı ve 12. sıraya kadar yükselmeyi başardı.
Zeynep Emir: 10. haftadan sonra 11. hafta da birçok takımıyla yüksek puanlar elde ederek üst sıralara tırmandı. 👩‍🎤

Haftanın Kaybedenleri:
Cptreyz: 109 puan alarak 4.sıradan 8. sıraya geriledi. Böylece iki haftada 2. sıradan 8. sıraya gerilemiş oldu. 📉

Euroleague
Haftanın Takımı: Anadolu Efes 🇹🇷
Haftanın Oyuncusu:Luke Sikma 35.2 verimlilik. 👱‍♂️
Haftanın Hayal Kırıklığı: Wade Baldwin -1 verimlilik 🧟‍♂️

-----------------------------------------------------------------------------
11. Hafta TAKIM OYUNU H2H lig panoraması:

Haftanın Takımı:
Staf (Zeynep Emir): 153.1
Haftanın maçı: Staf- Crixus (Aykut Kadıoğlu) 153+137=290 puan ...Crixus ligde en yüksek puan alan 3.takım olmasına rağmen ligde ilk mağlubiyetini aldı.
Haftanın en çekişmeli maçı: 10 puanın altında farkla biten hiçbir karşılaşma olmadı.

Namağlup takım:
Auto Fill (Ayhan Bozdeniz) 4 maç 4 galibiyet..
Yalçın Granit (Ben), Oopss (Anıl Demirbaş) ve Saykoteam (Erdi Kutlu) 3 galibiyet 1 mağlubiyet ile takipteyiz..

Bu hafta , aynı puanı paylaştığım Ooops deplasmanına gidiyorum. Derbi niteliğinde bir maç ikimiz için de:)
Tek namağlup Auto Fill (Ayhan Bozdeniz) ise MS (Muhammed Selçuk) ile karşılaşacak.

Bu sezon kaptan seçimlerinde sorun yaşıyorum,geçen sezon Larkin'i alıp kaptan yapmadığım için kaybettim,bu sezon Larkin'i alıp kaptan yaptım 15 pr yapıp kaybettirdi.

20 takımlı h2h liginde kaybettiğim adam 20 takım içinde en yüksek puanı alan adammış.

147.9 yapmış EA2 isimli takım.Bende en fazla puan alan 2. takımım 137.6 almışım.Yani o kadar takım içinde benden yüksek alan tek takım var o da rakibim olmuş,lanet olsun böyle talihe ...

Gelecek hafta sadece 1 yenilgisi olan Hakan Türk rakibim,averajla 2.sırada

H2h liginde lider averajla Crixus ' Aykut Kadıoģlu ' 11 maç 10 galibiyet 1 yenilgisi var.

2 ■ Hakan Türk 10 G 1 Y
3 ■ Ümit Berk 9 G 2 Y
4 ■ Anıl Demirbaş 8 G 3 Y
5 ■ Zeynep Emir 8 G 3 Y

Yahu kimden çıksak şov yapıyor. Bu hafta da güle güle denenler Fall, Loyd ve Shved oldular. Loyd şimdiden 24 PIR'de. Fall ve Shved de 20 üstü getirirse şaşmamak lazım.
Valencia'dan Prepelic aldım, adam 2.periyotun ortasında girdi. En skorer adamını koç ikinci periyotun ortasında alıyor. Sanırım Cska'ya özendi. Ama James başka bir adam Prepelic'in maça başlaması lazım bence.

normalde 30 bandına yakın giden adamlar ben alınca niye beyni yok gibi oynuyor. Henry geçen ay aldım, berbat oynadı. Hemen çıktım ve adam aralıksız her maç 25-30 arası yaptı. Alayım dedim, yine beyni yok gibi oynuyor. 35 yapan Simon’a tekrar döndüm, her elinden çıkan top sayı olan adam bomboş şutlar kaçırıyor.

Şaka gibi ya her hafta 20-30 arası yapan adam basketbolun temel bilgilerini unuttu.. tek ayağını yarı sahaya atıp geri çekiyor ve top kaybı.. 10 tane top kaybı yaptı anasını satıyım

Shved dediğimiz gibi ilk çeyrekte 11 PIR yaptı. 20'lerde bitirecek gibi. Loyd 25, Fall da şimdi 25 yapar. Larkin gider 8 yapar, Mirotic 9,9. Şaka gibi bir hafta gerçekten.

Kurnaitis yaptığı saçmalıkla hem maçı verdi hem de bana H2H galibiyetine mal oldu..
Takımı bugün taşıyan ve o ana dek 20s 9r 8a ile oynayan Shved'i faul problemi var diye son 3 dakika oynatmamak büyük zeka örneği gerçekten. o 3 dakikada khimki 0 (yazıyla sıfır) basket bularak maçı da verdi. son topta "gel bizi kurtar abi" diye geri soktu ama şutu girmedi ve son saniye taktik faul yapmak zorunda kaldı. O -2 puan da galibiyeti beraberliğe döndürdü.

Beraberlik bir daha pek de olmayacak bir şey olduğu için benim gözümde Anıl'la ikimiz de mağlup olduk. Yarım galibiyet bir şey ifade etmez. Gerçi bu aldığımız puanlarla yarım galibiyet bile fazlaydı bize:)

Berbat bir hafta oldu benim için. Mike James ve Shved hariç çift haneli verimlilik veren oyuncum yok. Zar zor çıktığım basamakları tepetaklak inmiş oldum. Yine tadımız kaçtı vesselam.

Son düzenleme: