Euroleague Fantasy Challenge 2020-2021

Moustapha Fall almayan ağlar bu hafta. Ama eminim herkeste vardır. Lammers ve Thiemann yanında çocuk gibi kaldılar. 42'de şu an. İnanılmaz oynuyor.

Ama maçı son saniye üçlüğü ile kaybettiler. Fall'ın emeklerine yazık oldu.

Son düzenleme:
Akşam Moustapha Fall'ı izleyince Drogba'nın Galatasaray'a geldiğinde ilk oynadığı Akhisar maçı aklıma geldi. Drogba, adeta küçükken sokakta maç yaparken yoldan geçen bir abinin topu alıp oynadığı gibi ezici bir üstünlük kurmuştu. Fall'da dün aynı hesaptı, adam resmen içeride topu alıp sürekli boş turnike,smaç bastı.

1 hafta geriden gelip ilk 25 hedefimize de ulaştık Artık yeni hedef ilk 10 ama bundan sonrası çok daha zor olacak.
2.93'lük Mirotic'leri almak için bakalım kimleri feda edeceğiz.. Biri Fall olacak mecbur da, yanına kimleri ekleyeceğiz asıl mesele orada.

9. Hafta GSBASKET UNLIMITED lig panoraması:

🥇 Forensic (1) (Erdi Kutlu) 1340 (Dünyada 17),
🥉 Cptreyz (3) 1264 (Dünyada 229),
🥈 Oopps (2) (Anıl Demirbaş) 1261 (Dünyada 248),
4️⃣ Water Gun (4) (Anıl Demirbaş) 1256 (Dünyada 283)
5️⃣ Chill (5) (Anıl Demirbaş) 1252 (Dünyada 315),

Haftanın Kazananları:
Forensic (Erdi Kutlu): 197 puan aldı. Hem liderliğini perçinledi hem de dünyada 65. sıradan 17. sıraya yükseldi.. 👑
Arifv212 (Ayhan Bozdeniz): 201 puan aldı ve 13. sıraya kadar yükseldi. 🤠

Haftanın Kaybedenleri:
Crixus: 135 puan alarak 6. sıradan 10. sıraya geriledi. Yine de Takım oyunu h2h ligindeki maçını kazanabildi.
Inshane: 127 puan alarak 16. sıradan 30. sıraya gerilemek durumunda kaldı.

Euroleague
Haftanın Takımı: Bayern Münih 🇩🇪
Haftanın Oyuncusu: Moustapha Fall 42 verimlilik.. 🦒
Haftanın Hayal Kırıklığı: Poytress -1 verimlilik :poop:

Gsbasket Takım Oyunu H2H ligi panoramalarını da haftaya başlatıyoruz. 🔜

Son düzenleme:
Estağfurullah. Rakip Fener olunca şov yapar diye düşündüm ama sayıdan ziyade asist üzerinden gidiyor kendisi şu sıralar. O yüzden pek sıcak gelmedi.

Yalnız ilginç. Larkin’in ayağı net çizgide gördüm devamında Monroe teknik yedi, Larkin çizgiden sayı buldu. Yani -2 yazılacakken +2 yazıldı.
Devam eden pozisyonda da Efesli oyuncu markajda ayaklarını açtığında top ayağına çarptı ama hakemler ayak çalmadı...

Shved'in ikinci yarı hiç katkısı yok. Takımlarımda bolca vardı yazık oldu. Larkin ve Simon götürüyor skoru. Özellikle Simon çok all-around oynuyor bugün.

Bu arada Micic sakatlandı mı neden oynamıyor?

Larkin+Pleiss’dan yaklaşık 50 aldım.
Mirotic için Simon’dan çıkıp Smits aldım. Yoksa üçünden toplam 75 falan alacaktım. Smits Allah’ın varsa 20 yapar beni rahatlatırsın.

Mirotic için Simon’dan çıkıp Smits aldım. Yoksa üçünden toplam 75 falan alacaktım. Smits Allah’ın varsa 20 yapar beni rahatlatırsın.
2.10 luk adamdan çıkıp 0.70 ilk Smith aldıysan mutlaka Mirotic de almışsındır yanında. Onu da hesaba kat bence.
Smits 8 üzeri yapsa sevinmek lazım bence. Ha ben 12-15 falan yapar diye umuyorum o ayrı.

Muhammed sen de buldun mu buluyorsun kardeşim:D . Bak ne güzel 2 oyuncudan 50 almışın. Mirotic'i almak için illa birinden çıkacaktın. Sen de Simondan çıktın. Mirotic eğer sakatlanmazsa ya da fark çok açılmazsa en az 20-25 yapar. Ama sen de haklısın piyango bir kere de sana vursun istiyorsun :) Vurduğun her vole gol olsun :) İnşallah fark biraz açılırsa Smits'de çok süre alacaktır. O da iyi getirir. Hem getirmese bile Smits herkeste var. Kredisi büyük ihtimalle yükselecek oradan kazanırsın merak etme. Win win yani.

Zorlamanın anlamı yok oyun istemiyor sevmiyor beni.. rahat 300 puan alacağım yerlerde kıl payıyla şanssızlıkla 50 alıp oturuyorum😄 tabi rakamlar mübalağa. Geçen sene öyle miydi.. 150 aşağısı berbattı benim için. Kadroya Deck alıp 38 almışlığım vardı...

Bu virüs belasına takimlarimi bı turlu toparlayamiyorum. Shved çıkmak zorunda kalıyorum geri almak için takımı bozuyorum, Mirotic çıkmak zorunda kalıyorum geri almak için takımı tekrar bozuyorum, ucuz Rokubaitisten cikiyorum butce acmak için adam satiyorum tekrar boz, bu seferde Fall çıktım Monroe ya para yatırdım. Tabi Monroe nun sağolsun kulağına gitmiş elimde patladı. Fall u şimdi geri almak için nasıl cırmaliyacam o meçhul...Bu sebeplerden dolayı mesela Baldwin i 5-6 haftadır cikamiyorum. Acayip sinirlerim bozuluyor bu duruma..Sonuçta tabi aynı durumu herkes yaşıyor ama ben ciddi yara aldım son 2-3 haftadır.

Neyse sonuçta işin ucunda eğlenmek var diyip beni yakan Monroe ya, almak için cırmalayip tokat yediğim Shved e, cikardigima pişman eden M.James e (ki aklımda hiç yokken İtoudis denilen boyu devrilesicenin kıllığına çıkarmak zorunda kaldım) diplomatik nota verip yine bir haftayı daha boynu bükük olarak kapatıyorum. Mirotic in çoğunlukta kaptan olduğunu düsunursek düşene en son tekmeyi bakalım kim vuracak.

Son düzenleme: