Euroleague Fantasy Challenge v3

Ben bu hafta Zalgiris karşısında Jamont Gordon'dan, Orleans karşısında Taquan Dean'den, Maccabi karşısında Ibo Jaaber'den özellikle iyi puanlar bekliyorum. Oyuncu değiştirme hakkım yüzünden Lyn Greer'ı da alamadım ayrıca. Ondan da iyi birşeyler bekliyorum.

4 haftadır bir işe yaramayan 2 oyuncumdan kurtuldum[Carl English,Pooh Jeter].Yerlerine Antonio Graves'i ve Sinan Güler'i aldım.

Erdal Graves güzel puan yapabilir ama Sinan zor be. Mükemmel oynuyor ama istatistiğe yansıyan olayı çok olmuyor.

Kerem Abi ilk 4 hafta 500 krediyi kullanıp 33. oldum.Resmen paramla rezil oldum.Şimdi bu ikisini satınca kenarda biraz kredi kaldı ,Sinan bir terslik yaparsa satar kenardakiyle birleştirip daha iyi bir guard alırım.Bu arada Papaloukas ve Erazem bu maçlardada düşük verim verirlerse şanına şöhretine bakmadan satıcağım.Ali Traore bile daha fazla puan getiriyor Lorbek'den.

Papaloukas gruplardan çıkana dek oynamaz bence. Ağırlığını orada koyar. Lorbek ise cidden kötü başladı. Tabi Mickael'ın çıkışı da etken buna. Top kullanan sayısı artıyor normal olarak.

Bu gece'nin ardından işler pek iyi gitmiyor J.r Holden sakat olduğu için oynayamamış oradan puan alamadım malesef.Ayrıca bu hafta kadroma aldığım Saul Blanco 5 dakika oynamış ve hiçbir istatistik değeri alamamış ondan'da puan alamadım.

David Hawkins 19 puan getirdi,Ali Traore'yi bu hafta kadroma almıştım 18 puan'da o getirdi bu iki oyuncu benim için teselli oldu bu gece sonunda.

Perkovic'ten gelen 6 puan beni tatmin etmedi.

Yarın oynayacak 5 oyuncum'dan çok yüksek puanlar gelmesi lazım ki bu haftayı kurtarayım.Yarın oynayacak 5 oyuncu Kerem Tunçeri,Martynas Gecevicius,Alex Acker,Paulius Jankunas,Kaya Peker ..

valla benim için süper bir akşamdı freeland -1 almasına rağmen diğer oynanyan 5 oyuncum 107.5 puan topladı daha bugüne 4 oyuncum var ve 3 tanesi şimdiye kadar 15 ortalamyla oynayan oyuncular.bu puan daha çok artardı fakat real madriden 2 oyuncum 2.yarı hiç oyuna girmedi

bu hafta sırf hayranlığımdan kasun u alacaktım...ancak 3 değştirme hakkını bi an unutmuşum... oda gitti +25 yaptı iyimi...