Euroleague Fantasy Challenge v3

Bu hafta isteğimle değişiklik yapamıyorum malesef. Petravicius (elimde patladı, satamıyordum), Vujcic (zaten elden çıkaracaktım) ve Jamont Gordon (çıkarmayı düşünmüyordum) sakatlar. Hal böyleyken otomatik olarak bu üçlünün yerine adam alacağım.

Kahretsin Jamont Gordon sakat değilmiş. O sakat diye tüm yük Tomas'a biner diye onu almıştım ama oyununa geldim EL'in.

Ibby Jaaber'in 3 puanına rağmen 5 oyuncudan 80 puan aldım. 16 ortalama ile devam edersem haftayı 160 ile kapatabilirim.

Kerem Seçer'i protesto ediyorum.. Şu oyunda ilk defa körün taşı kelin başına denk gelmiş.. İyi bir puan almışım.. Her hafta ben 30. olurken çarşaf çarşaf yayınlanan liste bu hafta neden yayınlanmıyor efendim ? Neden benim başa güreştiğim bu haftanın sonuçları saklanmak isteniyor ? Sansüre hayır ...
Kerem Seçer ve zihniyeti beni yıldırımaz..

listenin yayınlanma oranının gittikçe azaldığı ve en nihayetinde listenin ortadan kaybolduğu şu günlerde puanımın artıyor olması sadece bir tesadüf olarak nitelendirilebilinir mi ?

Emre abi haftanın ikinci gününü berbat geçirince elim gitmedi mi desem, 3 yıldır ilk defa sonuçları görmeden uyudum sabah gördüm mü desem ne desem bilemedim yayınlayamadım ama herkes koyabilir yahu bana yüklenmeyin :)